writing-img

supergice

clock-img

26.02.2010, 22:29

clock-img

suzi26

pencil-img

93

kje bi jst za mojga 18 mesečnega sinčka kupila kakšne dobre supergice za spomlad,bi pa rabila 20 do 21 številko?
hvala punce za vsak odgovor,pa mogoče če mi kakšen link prpopateuser posted image

clock-img

26.02.2010, 22:38

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Poglej na www.superge.si

Imajo kar velik izbor supergic.

clock-img

26.02.2010, 23:50

clock-img

anitka7

pencil-img

1048

jaz našmu vedno kupim Nike superge...so mehke,niso drage ( v primerjavi s cicibanomuser posted image ) cena je tm okol 20-30 eurov pa tud luštni modeli so.

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

clock-img

27.02.2010, 07:27

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

Priporočan Geoxuser posted image

clock-img

27.02.2010, 08:00

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Na superge.si imajo tuid akcije in dobiš nikice tudi za 15 e

clock-img

27.02.2010, 12:31

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

živjo punce. vidim da velik kupujete prek spleta. kakšne so št. najkic v primerjavi s cicibanom. če naprimer nosi ciciban 24 ali naj mu tud nike naročim 24 al je kaj razlike.

clock-img

27.02.2010, 12:50

clock-img

endrina

pencil-img

349

meni so zdaleč najboljši športni copati geox. se da podplat ven vzet pa takoj vidiš če so mu prav al ne. so res cenovno mal višje, ampak se splača, naš mali nima v njih nikoli zašvicanih mokrih nogic.

clock-img

27.02.2010, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.02.2010, 17:41

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Mi prisegamo na Adidas.

clock-img

27.02.2010, 17:46

clock-img

rija

pencil-img

15589

geox. od št 22 naprej imamo vedno doma vsaj ene po številki.user posted image

...vox populi...

clock-img

27.02.2010, 18:42

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Mi vsako sezono kupimo Nike superge.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

27.02.2010, 22:51

clock-img

suzi26

pencil-img

93

pa kaj vam ni za geox supege dat škoda denarja,če pa jih ima za zuni in jih uniči??
Mal so drage te geox.
Jst bi ene take kupila čist obične,da bi imel jih za zunej noret.

clock-img

27.02.2010, 23:19

clock-img

polma

pencil-img

1836

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=2&p_id=90

Perfektna supergica!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

clock-img

28.02.2010, 08:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2010, 08:50

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

pa kaj vam ni za geox supege dat škoda denarja,če pa jih ima za zuni in jih uniči??
Mal so drage te geox.

Ne naša vse čevlje nosi zunaj in jih preraste in znosi.In ni mi škoda denarja.

clock-img

28.02.2010, 09:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: suzi26

Mal so drage te geox.

ne.

otroški čevlji so pač potrošna roba.

in jaz jih čisto vedno kupim na znižanju za ca. 30 -35 eur....ker pri njih ne morem faliti številke....potem pa je to čisto ok cena.

...vox populi...

clock-img

28.02.2010, 09:56

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meni je ljubše razmišljanje, da ima otrok kvalitetno obutev za tistih par mesecev.

Miselnost, da je itak vseeno, kaj obuje, ker bo čevlje nosil in jih uničil v kratkem obdobju, ni najbol primerna za razvoj nogice in za pravilno hojo in držo telesa.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

28.02.2010, 10:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.02.2010, 21:47

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

V outlet store imajo različne znamke, tudi Geox

clock-img

01.03.2010, 09:31

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Miselnost, da je itak vseeno, kaj obuje, ker bo čevlje nosil in jih uničil v kratkem obdobju, ni najbol primerna za razvoj nogice in za pravilno hojo in držo telesa.

Jah potem je najbolje, da je otrok celo leto bos...

Meni pa ni všeč miselnost, da moram kupiti drage čevlje, da kupim kvaliteto. Supergice pač kupim po občutku, ko jih vidim, kako so narejeni. Nazadnje sem kupila Nike, pa ne po pretirani ceni (okoli 25€), super stvar, prej so imele neke leve  (ene so bile smotane, ker so drsele!).
Superge pri 18m otrok delno uniči, potem od dveh, treh let naprej pa to zna bit zelo potrošna roba in če jih otrok uniči pri divjanju, bo uničil drage in poceni v dveh mesecih. Tako, da takrat velio staršev pogleda na ceno. Če pa otrok ne uniči čevljev, potem ti ni škoda dat 30€ ali več, ker jih bo nosil, dokler mu ne bodo premajhni.
To, da noga manj švica v dragih čevljih ni nujno res (moj mož kupi dobre čevlje, pa nič ne pomaga), pa tudi narejeni niso vsi poceni čevlji slabo.

clock-img

01.03.2010, 11:47

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Mi imamo nike. 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

01.03.2010, 16:03

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

geox so res dobre- ampak tudi ne vse- tiste z lučkami so se meni zdele zelo trde, je pač treba pogledat, super so tudi od Super fit  in od Elephanten - jaz jima itak drugega sploh ne kupim- ima pa ta večja tudi dvoje Nike superge, pa me niso tako zelo prepričale.
Aja občasno dobre čeveljčke/supergice dobim tudi v Chicco-tu (seveda na razprodaji-ker so drugače čist predrage).
Predvsem pa so mi všeč tiste GEox supergice, ki so cele usnjene- v njih se nogica precej manj poti. Pri nas so se res obnesle.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

01.03.2010, 18:51

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

Jah potem je najbolje, da je otrok celo leto bos...

Meni pa ni všeč miselnost, da moram kupiti drage čevlje, da kupim kvaliteto. Supergice pač kupim po občutku, ko jih vidim, kako so narejeni. Nazadnje sem kupila Nike, pa ne po pretirani ceni (okoli 25€), super stvar, prej so imele neke leve  (ene so bile smotane, ker so drsele!).
Superge pri 18m otrok delno uniči, potem od dveh, treh let naprej pa to zna bit zelo potrošna roba in če jih otrok uniči pri divjanju, bo uničil drage in poceni v dveh mesecih. Tako, da takrat velio staršev pogleda na ceno. Če pa otrok ne uniči čevljev, potem ti ni škoda dat 30€ ali več, ker jih bo nosil, dokler mu ne bodo premajhni.
To, da noga manj švica v dragih čevljih ni nujno res (moj mož kupi dobre čevlje, pa nič ne pomaga), pa tudi narejeni niso vsi poceni čevlji slabo.

Če je to letelo name, naj povem, da nikjer nisem omenila drage čevlje, ampak podčrtala kvalitetne čevlje.

clock-img

02.03.2010, 08:52

clock-img

barni

pencil-img

1096

Jaz sem in bom kupila NIKE in to sesory motion, ker je podplat izredno mehek in cel cevelj je zracen in mehek. Nasa bo imela zdaj ze tretje (samo stevilka bo vecja) in sploh ne razmisljam da bi kupila kaj drugega.

Meni Geox, superfit in ecco ne potegnejo, ker so tako cudni modeli. Za puncke vse neki roza in miljon enih blescic in dodatkov...verjamem pa da so kvalitetne, ker imamo od superfit za zimo.

Drgac sem gledala tudi Adidaske. Vprasanje je tudi ali isces tako malo bolj kompaktne superge ali take bolj platnene.

Jst sm ji ze veckrat kupila na superrge.si, pa stevilke moras imeti v mislih, da ima NIKE manjse kot obicajno. Tudi tiste tabele so malo varljive. Tko da je fajn probat.

Meni je predvsem pomembno, da je bolj mehek cevelj. Aja ene smo pa kupili v MAssu ful poceni, k jih je imela za na poganjalcka. Na tej masini se pa cevlji nenormalno hitro unicijo!

clock-img

03.03.2010, 21:10

clock-img

suzi26

pencil-img

93

v Outletu so 30 EUR. kar je cist OK cena.
[/quote]

Kje pa je ta Outlet,je to v BTC-ju?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem