writing-img

RE: *mRRhe2010*

clock-img

26.06.2010, 21:39

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

hek!!!user posted image

user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

26.06.2010, 21:40

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: muco

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Shorty, Miš, Viroza...je dovolj natančno!?

aja "toti" , ja so pridni , Miš bo začela celo s "poljeprivredo" , če bo kriza user posted image user posted image

Sem vidla ja...pa zasekirali so jo če bo mela kaj kakatuser posted image

user posted image ja jaz sem bil tisti user posted image

clock-img

26.06.2010, 21:41

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Zdaj sem v živo vidla kak nekdo doma "na noge" elektriko dela, vmes pa mu na "šparhertu" cvrči olje za pomes, ki ga bo naredil s tvojega krompirja...user posted image

clock-img

26.06.2010, 21:42

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

hek!!!user posted image

user posted image

Pssst, otroci morjo bit tiho, ko odrasli govorijo...user posted image

clock-img

26.06.2010, 21:43

clock-img

muco

pencil-img

1424

Miš , sori ampak ne vem na kaj boš zagnala svojega dildota !user posted image

clock-img

26.06.2010, 21:44

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

no....tko, da bom mela ediiiina na notranjskem priklopljen racunalnik....
in pol ga bom rentala....pol ure za 2 l kisa ...aja, ne. kis bom iz jabolk pridelala....za....aammmmm...... za olje recimo....extra devisko. oljke ne rastejo pri nasuser posted image

clock-img

27.06.2010, 19:35

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Zanimiv TV klub, a katera gleda? user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

27.06.2010, 20:27

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Zanimiv TV klub, a katera gleda? user posted image

nobena od nas ne gleda !!! user posted image user posted image sori , Colt !user posted image

clock-img

27.06.2010, 20:35

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Hehe Muco care...ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image eh saj jaz tut nisem gledala celega user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

27.06.2010, 20:41

clock-img

muco

pencil-img

1424

Hehe Muco care...ta je dobra ja user posted image user posted image user posted image eh saj jaz tut nisem gledala celega user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , no si boš pa fuzbal ogledala v celoti !!!!user posted image

clock-img

07.07.2010, 22:37

clock-img

muco

pencil-img

1424

user posted image user posted image ne , nič nisem hotel povedat !!! Sam to temo sem spet mal nazaj porinu !!! user posted image

Pa brez zamere user posted image , lahko noč !!!!user posted image

clock-img

08.07.2010, 08:50

clock-img

viroza

pencil-img

1104

O,Mucek a nisi na dopustu?

clock-img

08.07.2010, 20:44

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

O,Mucek a nisi na dopustu?

Oooooo , Virozi user posted image user posted image . Ne nismo še bili na dopustu , čakamo višek sezone user posted image . Pa ti ? Kako se boš hladila v vročini , ki prihaja ?

clock-img

08.07.2010, 21:23

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Jaz ma itak parcelo pod ledenikom že zabukirano za celo poletje...user posted image user posted image user posted image

AMEN!

clock-img

08.07.2010, 21:30

clock-img

muco

pencil-img

1424

Jaz ma itak parcelo pod ledenikom že zabukirano za celo poletje...user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi šel raje pod ledenik a kaj ko sem v manjšini user posted image , naše tri bejbe hočjo na morje user posted image

clock-img

09.07.2010, 11:56

clock-img

viroza

pencil-img

1104

O boysa.
Voham morje,odštevam dneve-še 21 dni pa bom se močila v toplem morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa virusna angina nas je napadla,dobro da je vikend,bom lažje preživela vse skupaj.

clock-img

09.07.2010, 21:31

clock-img

muco

pencil-img

1424

O boysa.
Voham morje,odštevam dneve-še 21 dni pa bom se močila v toplem morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa virusna angina nas je napadla,dobro da je vikend,bom lažje preživela vse skupaj.

No želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnje namakanje .... nakršnokoli !!!!user posted image user posted image Tvoj bo že vedu ... user posted image user posted image

clock-img

10.07.2010, 07:46

clock-img

viroza

pencil-img

1104

IZVIRNO SPOROČILO: muco

O boysa.

No želim čimprejšnje okrevanje in čimprejšnje namakanje .... nakršnokoli !!!!user posted image user posted image Tvoj bo že vedu ... user posted image user posted image

Je že naredu kar je mel za narest.Zdej čakač MORJE!!!!!!

clock-img

10.07.2010, 08:54

clock-img

muco

pencil-img

1424

Ne smeš preveč pričakovat od tega morja ... , ker pol ponavad ni dobro user posted image .

clock-img

10.07.2010, 09:50

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Muco ne mi vzet še to upanje ki ga imam.Že tako mi gre vse v maloro.

clock-img

10.07.2010, 20:58

clock-img

muco

pencil-img

1424

Vse ti gre v maloro ? user posted image Ne vem , kaj ti gre tja , ampak veš nikoli ne gre vse gladko , vedno je nek user posted image , da ni tako kot bi človek rad user posted image . Kar glavo pokonci pa novim zmagam naproti , a ne user posted image user posted image user posted image .

clock-img

10.07.2010, 21:05

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

no pa kaj vi2 zdj bluzita kle?user posted image

clock-img

10.07.2010, 21:57

clock-img

muco

pencil-img

1424

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

no pa kaj vi2 zdj bluzita kle?user posted image

Kaj te briga , firbec !!! user posted image user posted image user posted image

ne zameri miška no ! user posted image

clock-img

21.08.2010, 20:51

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Muco ,dejmo  malo razgrajat tukajuser posted image user posted image .Nismo že zelooooo dolgo,smo kar malo zadremali user posted image ..
A ja pa Hektorina ,da te ne pozabim. kakšen izliv žlehnobe bi prav prišeluser posted image .

clock-img

21.08.2010, 21:02

clock-img

muco

pencil-img

1424

Ooooo, Viroza user posted image , kako si prijateljica moja ? A si jo tako dolgo namakala v morju? user posted image No kako je bilo ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem