writing-img

RE: *mRRhe2010*

clock-img

04.03.2010, 08:33

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Hektorina, sem že prava vedeževalka al pa jasnovidka user posted image .
Kerensa naš ovčar je trenutno podoben hipi ovci. Pol ma zimske dlake, pol pa kratke. Čez vikend bo treba v akcijo, pa nardit frizuro kot se spadauser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:34

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Kerensa, sam izogibaj se globinskega, ker bo pobrit pesuser posted image

Nimam globinca doma user posted image ... Ampak ga. Pes trenutno menja dlako (z zimske na poletno) in res kar naprej videvam pasjo dlako po stanvoanju (pa še frči naokrog), mojemu g. Možu gre pa to tako na... določen organ, da... evo, kakšno idejo je dobil. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kake ideje user posted image
Torej sesalec v roke,pa posesat g.Pes user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:34

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Pismo rosno, jaz se te dni tud nenormalno šopam, kaj je to, tud znak pomladi?user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:35

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: madela
Torej sesalec v roke,pa posesat go.Pes user posted image

Jaz je ne bom - nočem, da jo kap user posted image ... s tem naj se kar g. Mož ukvarja (če mu bo uspelo z eno roko držat go. Pes, z drugo pa sesalec). user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:36

clock-img

madela

pencil-img

4734

Pismo rosno, jaz se te dni tud nenormalno šopam, kaj je to, tud znak pomladi?user posted image

Tudi ja user posted image Temu se reče spomladansko čiščenje hladilnika in kuhinjskih elementov user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:36

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Jaz je ne bom - nočem, da jo kap user posted image ... s tem naj se kar g. Mož ukvarja (če mu bo uspelo z eno roko držat go. Pes, z drugo pa sesalec). user posted image

samo skrtači pa okoli nje posesajuser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:37

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR
okoli nje posesaj

"Okoli nje" pomeni celo stanovanje! user posted image Ne da se mi. user posted image

Nič... še en čik, potem pa gor do ge. Tašče.

clock-img

04.03.2010, 08:38

clock-img

madela

pencil-img

4734

samo skrtači pa okoli nje posesajuser posted image

Moj oče si je kupil eno rokavico,ki si jo da na roke in psa samo boža,na tisti rokavici pa se nabira vsa odpadla dlaka. Po eni strani zanimivo,po drugi strani pa nimaš nič kaj manj dlak po stanovanju,razen če boš cel dan božala psa user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:39

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Kerensa, mogoče bi blo bolj, da pred odhodom pokadiš kakšno travco, kakor pa čikuser posted image . Bo življenje lepše in bolj znosko, pa šoping tud.

clock-img

04.03.2010, 08:39

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Moj oče si je kupil eno rokavico,ki si jo da na roke in psa samo boža,na tisti rokavici pa se nabira vsa odpadla dlaka. Po eni strani zanimivo,po drugi strani pa nimaš nič kaj manj dlak po stanovanju,razen če boš cel dan božala psa user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:40

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kerensa, mogoče bi blo bolj, da pred odhodom pokadiš kakšno travco, kakor pa čik

E, vidiš, tega pa ne kadim, niti nikoli v življenju nisem. Sicer sem si rekla, da enkrat bo pa treba poskusiti, ampak do sedaj še nisem prišla do tega, da bi. user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:41

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Če bi že morala koga ves mili dan božat, pol bi raj moža. Bi blo kaj od tega, pa dlak ne bi blo po stanovanju, ampak bi se iskrice kresaleuser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:41

clock-img

viroza

pencil-img

1104

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

jutRRo!
mi2 z mojim pa imava danes 10 leeeeeeeeeeeeeetuser posted image user posted image

Miška čestitke.Je danes pravi dan za zganjat romantikouser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

I'll be back... user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:45

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Če bi že morala koga ves mili dan božat, pol bi raj moža. Bi blo kaj od tega, pa dlak ne bi blo po stanovanju, ampak bi se iskrice kresaleuser posted image

Dlak mogoče res ne bi blo...bi pa.. joj, tak stara pa tak žleht!user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:45

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

I'll be back... user posted image

user posted image user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:46

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Mater, kaj me te danes trga. Pa ne samo to, zdaj mi še podzavest počasi nagaja, ker sem imela danes take sanje, da imam že celo jutro en tak bebav nasmeh na usti (ala Joker iz Batmanauser posted image )

clock-img

04.03.2010, 08:48

clock-img

viroza

pencil-img

1104

Ssssnnnneeežžžžiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemu vraga

clock-img

04.03.2010, 08:48

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Hektorina, definitivno je neki v zrakuuser posted image . Zuni dežuje, pa mal sneg naletava vmes, mene pa nosi kot pri največjem soncuuser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:50

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Ssssnnnneeežžžžiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bemu vraga

obdrži sneg tam kjer je prosim!!

clock-img

04.03.2010, 08:51

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Je pa fino, ko se kljub temu da te mlajši prijatelji "opogumljajo" s tem, da izjavljajo, da dišiš po cipresahuser posted image ...počutiš tako prekleto ŽIVEGA. Danes me tud toča ne ustavi! Pa še ena super punca iz službe danes praznjuje in me že celo jutro fopa s sladkarijamiuser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:53

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Hektorina pozor, sladkarije napihujejo šlaufeuser posted image . Viroza, da mi ne boš kakšen virusek poslala, ker čez vikend si ne morem privoščit bit bolnauser posted image

clock-img

04.03.2010, 08:56

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ma daj no,nehite že s snegom,ker mi kar slabo rata,ko sam slišim,da kje sneži. Tule pri nas trenutno samo dežuje user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:58

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Sneg ne maramo te, marš tam odkod si prišeluser posted image . Zvončki pa tako lepo cvetijo,...user posted image

clock-img

04.03.2010, 08:58

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ma daj no,nehite že s snegom,ker mi kar slabo rata,ko sam slišim,da kje sneži. Tule pri nas trenutno samo dežuje user posted image

enako! Madela kdaj zdej prideš po miške?user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem