IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: madela
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.
kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?
Jaz v osnovi nisem bich in če je le možno grem brez prepira(sam ne mojga o tem spraševat
),ampak ko se pa tiče osebno mene ali moje družine,pa popenim
Pa nima veze,če se bom skregala ali ne.
ja madela, fora je prav v tem, da se tiče moje family. če v grobem povem - moja širša familiy se ne drži nekega dogovora, ki vpliva na finančno stanje moje family
Če nisi karakterno taka oseba se boš morala naučit reči NE in to seveda naglas. Poskusi kdaj za kake male stvari,toliko da vadiš,pa boš videla,da gre. Sprva ti bo verjetno malo težko,a potem tisti občutek,da si se postavil zase-neprecenjivo
En nasvet,morda bi bilo fajn,da si napišeš na en list stvari,ki te žrejo in jih hočeš dat ven iz sebe.
Tisti list potem tako dolgo beri,da se ti bo potem samo zdelo,da recitiraš nekaj kar je nekdo drug napisal. Reakcija poslušalca ti bo pa dala zagon,da stopiš na svoje noge.
Tako sem jaz moji mami svetovala,ki so jo v službi samo izkoriščali,ji kradli dopust in ....
Delno je uspelo,upam da tebi v celoti