writing-img

RE: *mRRhe2010*

clock-img

12.03.2010, 11:36

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Depechi "pravijo" v eni svojih pesmi z naslovom - Iam you tole:

You have bound my heart with subtle chains
So much pleasure that it feels like pain
So entwined now that we can't shake free
I am you and you are me

Kak lepo... no vsaj meni, ki sem nepopravljivi neromantik...samo, da je kakšna veriga zravenuser posted image

clock-img

12.03.2010, 11:45

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Vrhunsko besedilo, poznam komad user posted image Am...okej, pri psih smo že bili, hrčki Rasta type so tudi mem...torej sedaj so verige...kaj sledi? Zdenka sir za na podplate? user posted image user posted image
Očitno človek po 40ih postane malce....navihan? user posted image user posted image Cute..

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

12.03.2010, 11:52

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Vrhunsko besedilo, poznam komad user posted image Am...okej, pri psih smo že bili, hrčki Rasta type so tudi mem...torej sedaj so verige...kaj sledi? Zdenka sir za na podplate? user posted image user posted image
Očitno človek po 40ih postane malce....navihan? user posted image user posted image Cute..

Prej sem enega sodelavca vzela v roke in ga malo zez... Sem ga spraševala, če pozna kak model avta, kjer se da ročna na 90 stopinj naštelat. Pa me je gledal...malo čudno... Pa cela pisarna v smeh, ko sem rekla, da tak avto ne sme met avt. menjalnika.
Ja, nekaj vdari tota 4-ka na žlehnobouser posted image

clock-img

12.03.2010, 11:54

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Če smo že pri psih...no, bili... Ja, priznam... sem kužika (da ne bom glih psica), ki laja in laja...ko je pa treba vgriznit pa rep med noge in Av, Av...user posted image

clock-img

12.03.2010, 11:57

clock-img

Colt

pencil-img

2988

Hek, tole ti bo pa všeč....Navy Pilots Style user posted image user posted image Pa tut original je noro lep..

http://www.youtube.com/watch?v=hQtGZKdW0Xc

ps. kaj sem vse jaz počel v napadu ''navihanosti''...crknjen slepič (že rahlo gnijoč) sošolcu v sendvič je bil samo delček vsega...user posted image user posted image user posted image user posted image (res pa je da sem ga prav lično zvil)

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

clock-img

12.03.2010, 13:13

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Cela mehka,,,sredica se topi. Lepo.
Ja, nekateri smo navihani, jaz pa že malo žlehtuser posted image

clock-img

12.03.2010, 13:13

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

(res pa je da sem ga prav lično zvil)

Aranžirana žlehtnobauser posted image

clock-img

12.03.2010, 15:22

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Helou, mRRhe user posted image se javljam... ravnokar sem spacala skupaj solato in čakam lakotnika, da pride domov na kosilo. Zmatrana, verjetno bom malo zadremala po kosilu (sem zjutraj delala)...
Kar se pa Ikee tiče... jst bi res ful šla!!!
 Kerensa, ti kar zorganiziraj nekaj... zaenkrat še ne vem, ali bom po 20. še delala in koliko, tako da 100% ne morem obljubit nič še. Če ne, boste pa brez mene šle pa ti bom naročila par malenkosti, a prav?user posted image

Jst.

clock-img

12.03.2010, 16:08

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
Kerensa, ti kar zorganiziraj nekaj

Jaz ne morem nič organizirati, ker nimam avta. Tukaj ima odločilno besedo "Resnično srečna". user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:43

clock-img

madela

pencil-img

4734

Jaz bi tudi šla v ikeo,če me vzamete zravenuser posted image
Sam jaz bi si sam oči pasla,kupila pa nič,e bo le šlo user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: madela

user posted image user posted image user posted image Ena boljših danes... user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:46

clock-img

madela

pencil-img

4734

Aja,pa moram povedat,da sem na sodišče in njihove zaposlene trenutno zelo jezna user posted image
Kličem za taščo,da bi jo nekako ven spravla iz prič in odgovor itak NE in sevda zraven opozorilo,da če neupravičeno izostane iz zaslišanja,sledi kazen. Ok,razumem,ampak a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade user posted image
Sam obračat sem se šla v Maribor user posted image user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:48

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

user posted image user posted image user posted image Ena boljših danes... user posted image user posted image user posted image

Saj bom denarnico doma pozabila user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:51

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade

Če odpade v zadnjem hipu, potem te načeloma obvestijo s telegramom. Ampak če je manj kot 2 uri do zaslišanja, potem pa tudi telegram ne pride v poštev, ker ni časa. Seveda pa tudi v tem primeru dobiš (dobi tašča, ne ti) povrnjene potne stroške.

clock-img

12.03.2010, 16:53

clock-img

madela

pencil-img

4734

a oni pa ne morejo sporočit,da zaslišanje odpade

Če odpade v zadnjem hipu, potem te načeloma obvestijo s telegramom. Ampak če je manj kot 2 uri do zaslišanja, potem pa tudi telegram ne pride v poštev, ker ni časa. Seveda pa tudi v tem primeru dobiš (dobi tašča, ne ti) povrnjene potne stroške.

Ne vem kdaj je prišlo do odpovedi,je pa baje obtoženi v zaporu in v hudi depresiji...to so po moje že prej vedeli,al kako user posted image
Za potne stroške pa je dobila celih 8€ in 2 centa user posted image

clock-img

12.03.2010, 16:54

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Za potne stroške pa je dobila celih 8€ in 2 centa user posted image

Toliko je verjetno karta za vlak (ki je ponavadi cenejša od avtobusne).

clock-img

12.03.2010, 17:06

clock-img

madela

pencil-img

4734

Ne morejo oni računat karte za vlak,če je prišla z avtom user posted image Pa tako jim je tudi povedala...
Že to so njej računali iz Sl.Bistrice,jaz sem pa iz Celja šla po njo,tega pa valda niti slišat nočejo user posted image
So preškrti....

clock-img

12.03.2010, 17:10

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Njih ne zanima, od kod in s kom ona dejansko pride. Plačajo najcenejši javni prevoz za povratno karto od kraja stalnega bivališča do sodišča, če pa javnega prevoza ni ali pa ga ni ob primerni uri (kar pomeni več kakor eno uro - se mi zdi - čakanja pred sodiščem ali po sodišču za prevoz domov), potem pa povrnejo stroške goriva, ampak spet samo od kraja stalnega bivališča.

clock-img

12.03.2010, 17:15

clock-img

madela

pencil-img

4734

A to je zdaj po novem? Ker,ko sem jaz hodila na sodišče(že leta nazaj) so me vprašali kako in s katerim prevozom sem prišla.Sem povedala,da s svojim avtom in so mi dodelili res lepo vsoto za tisti čas user posted image
Če pa bi prišla z avtobusom ali vlakom,kot so nekateri prišli pa so morali pokazat vozovnico in so dobili tono tisti znesek povrnjen,kot je bil na karti user posted image

Zdaj pa gremo spet malo na luft,ker noter je zadušljivo user posted image

clock-img

12.03.2010, 17:28

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Hej, bejbe... no, kar se šopinga tiče... zmenite se kdaj pa kako, če bom le lahka, sem zraven! user posted image
Je pa čist lep dan zunaj, no, ga bo že konec počasi, jst pa pridno pucam, da čez vikend ne bo trebaaaa! Tko da...bajbaj
user posted image user posted image user posted image

Jst.

clock-img

12.03.2010, 17:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

No, torej iščemo datum za skupinski obisk Ikee (kje, a v Celovcu najbrž?):

Jaz sem ta mesec prosta 18., 19., 23., 24. in 29. - kaj pa ostale
?

clock-img

12.03.2010, 18:09

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

No, torej iščemo datum za skupinski obisk Ikee (kje, a v Celovcu najbrž?):

Jaz sem ta mesec prosta 18., 19., 23., 24. in 29. - kaj pa ostale
?

24. ali 29. načeloma bi šlo, če ne bom delala, kar pa bom 100% vedela v ponedeljek čez 14 dni. Nadomeščam namreč eno na bolniški in kdaj pride nazaj bo znano 22.3. user posted image

Jst.

clock-img

12.03.2010, 18:10

clock-img

madela

pencil-img

4734

19 in 29 user posted image

clock-img

12.03.2010, 18:11

clock-img

madela

pencil-img

4734

Sem šla zdaj gledat,a v soboto pa ni odprto,da bi šle eno soboto,torej 20 ali 27 user posted image

clock-img

12.03.2010, 18:12

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Jaz sem načeloma tudi za sobote, ampak samo pod pogojem, če bo ga. Tašča hotela čuvati Mladiča (g. Mož dela vse sobote do konca marca, razen jutri), njej pa definitivno ne bi smela povedati, da grem v shopping, ker potem bo spet urnebes. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem