cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI

clock-img

15.04.2010, 12:37

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra- a sam 14 dni zakaj pa? kaj pol še lahka daš 1 krat za podaljšanje ali moraš delati? pa saj so nori, to ni več res, one ko jim pa nič ne fali pa so doma in šetajo naokoli

Ja lahko se da za podaljšanje, bom vidla kaj mi bo zdaj moja G rekla, ko se je vrnila iz bolniške. Ja katastrofa je to naše zdravstvo. Jaz ko se res komaj premikam, ko mam krvavitve in hudo bruhanje pa dobim le 14 dni-kap.

clock-img

15.04.2010, 13:24

clock-img

športnica

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

sportnica: GO GIRL!!!

user posted image

he he super sliko si nasla user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:30

clock-img

športnica

pencil-img

841

madonca, par urc me ni tlele gor, pa morm kr dve strani prebrat. cist ste hude. vidim da vam dogaja user posted image user posted image user posted image kaksne super navijacice ste.

baguska lepo uzivaj na morcku in svezem zraku. kdaj pa prides spet nazaj?

bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:38

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: športnica

madonca, par urc me ni tlele gor, pa morm kr dve strani prebrat. cist ste hude. vidim da vam dogaja user posted image user posted image user posted image kaksne super navijacice ste.

bebi, jst mam jutri ET, punkcija je že za mano. ob 9h se kej spomnite name user posted image user posted image user posted image

DRŽIM TUDI JAZ ZATE PESTI-ŽE ZA JUTRI.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:45

clock-img

športnica

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra- a sam 14 dni zakaj pa? kaj pol še lahka daš 1 krat za podaljšanje ali moraš delati? pa saj so nori, to ni več res, one ko jim pa nič ne fali pa so doma in šetajo naokoli

Ja lahko se da za podaljšanje, bom vidla kaj mi bo zdaj moja G rekla, ko se je vrnila iz bolniške. Ja katastrofa je to naše zdravstvo. Jaz ko se res komaj premikam, ko mam krvavitve in hudo bruhanje pa dobim le 14 dni-kap.

joj, jst upam da se mojškra hitr zrihtaš in gre vse na svoje tirnice tako kot mora. mislimo nate in drži se. user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 13:51

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

športnica- držim pesti zate, da boš kmalu grela pikice.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

15.04.2010, 14:16

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Mojškra: točno pred enim tednom sem imela ET, tako da je danes 7 dan,računam tako kot si mi napisala da se dan ET-ja ne šteje,uff...ko bi lahko sedaj premaknila čas za 1 teden naprej, pa da bi še bila belina kot je, pa da bi še bili vsi znaki prisotni ki so tudi sedaj, bi bila kar pomirjena.....user posted image prevč teh je "pa"
No ja, sej počasi bo kar bo....sem pa sanjala da se mi je ulilo....pa sem se vsa zmedena zbudila in šla seveda takoj na wc preverit situacijo....user posted image , upam da bo teh paničnih izbruhov v taki obliki čim manj..sem pa včeraj zvečer imela čudne izpade kar se hrane tiče, najprej sem seveda jedla kisle paprike,ki jih moja mami božansko vloži, potem se mi je pa koruza jedla, pa sem si kar odprla eno mini piksno in jo pojedla....user posted image
Športnica:iiiii..jutri se mi pa pridružiš,komaj čakam lepih novičk......
BEBIII: Super, super, mesec maj bo čaroben zate, očitno imaš dolgi postopek če začneš z 22.dnem...a si v prejšnejm postopku tudi imela Gonal? Me zanima kdaj/zakaj se odločijo za Menopur, kdaj pa za Gonal?
Baguška: važičkaaaa, ker greš spet na morčija....user posted image ,ampak ti pa privoščim.....

clock-img

15.04.2010, 14:40

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

opa!!! kako smo pa tole spregledal!!?? user posted image user posted image user posted image seveda navijamo zate in za tvoje zmagovalne zarodke!!!user posted image user posted image user posted image

..

jst sibam ju3 na morcka, kdaj pridm nazaj se mi se ne sanja... sem si pa dans uredila internet, da vas bom lahko sem in tja mal pocekirala!!user posted image
ampak ne prevec, ker bom na O.D.M.O.R.U.!!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baguSka -- 15.4.2010 14:42:39 >

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

15.04.2010, 14:43

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

ojooj sorčiuser posted image , pol pa ti želim, da lepo sprejmeš tvoje pikice in da ostanejo pri tebi še 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

15.04.2010, 14:44

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Baguška: važičkaaaa, ker greš spet na morčija....user posted image ,ampak ti pa privoščim.....

Hja kaj pa cem... sej po eni strani bi rajsi mela kaksen fajn siht, da bi kaj solidnega zasluzila... po drugi strani si bom pa prvoscla te trenutke, dokler trajajo.user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

ojooj sorčiuser posted image , pol pa ti želim, da lepo sprejmeš tvoje pikice in da ostanejo pri tebi še 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo zamesal ane? jst sm tud misnla da ma punkcijo jutr.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Bebiii - sem ti poslala sms. Si dobila?

clock-img

15.04.2010, 14:51

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

BEBIII: Super, super, mesec maj bo čaroben zate, očitno imaš dolgi postopek če začneš z 22.dnem...a si v prejšnejm postopku tudi imela Gonal? Me zanima kdaj/zakaj se odločijo za Menopur, kdaj pa za Gonal?

Ja spet imam dolg postopek, za mene kratek sploh ne pride v poštevuser posted image
V prejšnjem postopku sem imela Menopur in sem pridelala 18 celic od teh so se oplodile samo 3. Vprašala sem zakaj imam sedaj Gonal in rekla mi je da je boljši Gonal za tiste ženske, ki imajo PCOuser posted image   Kako pa se oni odločijo kaj bo kdo jemal, res nebi vedelauser posted image

clock-img

15.04.2010, 14:53

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pa reesuser posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja tud jaz sem ze sprasevala kaj komu predpisejo... in predvsem pacientke, ki so ze veckrat ble v postopku same pridejo do tega, kaj jim bolj odgovarja... jaz grem v naslednjem postopku ponovno v akcijo z menopurjem, le da bo doza dvojna... baje!user posted image

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pa reesuser posted image

Ma si kasna.... user posted image

clock-img

15.04.2010, 14:59

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

BaguSkauser posted image user posted image user posted image , ma kdu će znt, da si ti na pol Primorkauser posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:00

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Pa reesuser posted image

ja ja od teh hormonov sem anka gluha postalauser posted image

clock-img

15.04.2010, 15:04

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

BaguSkauser posted image user posted image user posted image , ma kdu će znt, da si ti na pol Primorkauser posted image user posted image

user posted image inu ponosna!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:08

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pa reesuser posted image

ja ja od teh hormonov sem anka gluha postalauser posted image

na zdej.... ma se je m'ni zdilo, da neki ne bu prou... user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:11

clock-img

športnica

pencil-img

841

Ja spet imam dolg postopek, za mene kratek sploh ne pride v poštevuser posted image
V prejšnjem postopku sem imela Menopur in sem pridelala 18 celic od teh so se oplodile samo 3. Vprašala sem zakaj imam sedaj Gonal in rekla mi je da je boljši Gonal za tiste ženske, ki imajo PCOuser posted image   Kako pa se oni odločijo kaj bo kdo jemal, res nebi vedelauser posted image

bebi, gonal dela čudeže, boš vidla :) to je to, ti jst povem user posted image user posted image user posted image čakamo na junij. jjjoooooooj takrat bomo že vse vedle na čem smo...k bi kr čas zavrtela naprej da vidim kako in kaj in potem nazaj user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:13

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ma ku sn jest ze en malu pensala tole pesjanscino... ku sn bla pupa, sn non-stop tn visela... ma od tega je zdej n'ka bi rekla anih 15 let!?user posted image mati moj sn ze stara... user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sportnica sej lohk.... ce mas jajca!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 15:47

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

ma ku sn jest ze en malu pensala tole pesjanscino... ku sn bla pupa, sn non-stop tn visela... ma od tega je zdej n'ka bi rekla anih 15 let!?user posted image mati moj sn ze stara... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oooo madona sn se nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2010, 16:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sej vem.... ti pravm da sm ze out.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem