Pozdravljene,
Teta M čestitke in srečno!
BEBIII hvala!! tudi jaz te imam rada in sem ti ravno želela napisat, kako si ti in kako je kaj pri tebi z akcijo? Jaz pa sem ... bi rekla, kakor veter zapiha. ampak še vedno ne zmorem dneva brez solza, težko je, sem mislila, da se bom hitreje pobrala, pa ju preveč pogrešam. Poskušam naredit kaj vsaj za dobro počutje, pa mi ne gre, pa še nespečnost me daje. V službi so mi vzeli prejšnje delovno mesto z razlago, da tam rabijo zanesljivo osebo, kar pa jaz nisem, ker delam na otrocih (pač odsotnosti ob postopkih). No pa dobro, se bom pa mogla zdej pač drugo učit, ok. Se vsej tu poskušam zamotit, ampak misli so močne in ... težko.
spominčica jaz sem te imela v mislih in sem čakala tvoje poročilo, da potem uredim seznam. vem, da si pričakovala več, tako kot vedno pričakujemo vse in če je kakorkoli v tolažbo ... včasih se izkaže, da so male, mogoče švoh pikice in ne preveč upajoče prave borke in presenetijo, naj bo tudi pri tebi tako. Verjamem, da te prevzema žalost, ampak napni moči, kakšno knjigo/revijo vzami v roke, glej tv, vsaj za prve tri dni po tranferju, samo da se zamotiš in nasmej se, imej upanje do zadnjega, prepusti se čustvom, z njimi grej sebein svoje telo! držim pesti!
spomladančica ti se kar naprej pikaj do naslednjega UZ-ja in tudi potem se boš še naprej pikala, le dodali ti bodo še eno zdravilo. srečno!
jona klara brez zamere, ampak tiste po pozitivnem testu nosečnosti se vpisuje na seznam ivf nosečk, zato je tvoj uz zapisan že v tisti temi.
Vsem srečno!