BEBIII super za novo akcijo, sem vesela zate!
spominčica si poskušam mislit, kako se počutiš ob tem. Jaz lahko samo rečem, da sem vesela, da mi dr. rečejo, da so izvidi mojega partnerja zadovoljivi, ker vem, a bi v nasprotnem poskušala ukrepat podobno, kot ti, da bi mu malo v misli vcepila, da je potrebno kdaj tudi kakšno zdravilo vzet, pa četudi naravno, ampak si kar mislim, kaj bi bilo ... samo pisano bi me gledal in njegov ego bi mu še vedno govoril da neeeee, on bo življenje preživel brez zdravil in jih nikakor ne bo jemal, nebi spravla v njega ene same tablete; niti savni si ne bo nikakor odpovedal in plavalčke potem še sproti kuhal, čeprav po naravni poti nimava možnosti, pa vseeno ... on je pač on, živi po svoje, zdravil pa mu nihče ne bo vrival, pa če je nevemkaj.
Se vprašam, če se zavedajo, kolk zdravil si že same vbrizgamo in poleg tega še kakih protibolečinskih tablet. MOŠKI ...
honey vleče se, o ja, sam sej veš, časa se ne da prehitevat, nikamor ne gre, ko si to želimo in prehitro gre, ko bi radi ustavili svet. Jst tud vem, da če bom še kdaj na tem, da bom čakala na test, 14 dni že ne bom zdržala. Srečno!
Vsem trepetalkam srečno!