cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI

clock-img

23.04.2010, 14:59

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

baguska- pa ne mi rečoit da si ti prepričana v to, ne me strašit,bomo vidli drug petek...user posted image user posted image user posted image
kako sin ti kr skačeš po morčku, pa zavsak ko prideš nova nosečka, to že nekaj pomeni, da boš en dan prišla ti z morjauser posted image , samo pazi da boš svojga zraven vzela, ha,ha

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

23.04.2010, 15:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

a ne ne.. ocitno moji odhodi na morje dobro vplivajo na vas. user posted image

name pa sigurne ne, kar se tega tice.. ker ja, kot receno, tja grem kar brez mozeka.. in je ze kr zalosten, ampak kaj ko mi ta LJ ne potegne SPLJOH!user posted image

Poslušaj svoje srce in življenje bo poslušalo tebe.

clock-img

23.04.2010, 15:01

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Jona: le zakaj je tvoja tako visoka a? hihihihihi.....možno da ti je Bog namenil kar dve bebici....user posted image
Baguska: hvala, a ti pa spet na morčija....ja kok se pa enim gode a ....user posted image  jaz privoščim in le daj si duška!
Špica,spominčica,športnica, honey: vsak dan ste bližje cilju....iiii...jaz se že veselim novih nosečk....

clock-img

23.04.2010, 15:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

teta M, spet ja.. in kot receno, ko bom nazaj bojo kar stiri VESELE novicke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

aja in veselje se bo se podvojilo, ko bo joncka koncno oznanila z duplo novicko!user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:07

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

baguska- hvala ti lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa komaj čakam, da nas ti en dan mogoče že pred avgustom razveseliš z user posted image , in rečeš, da se je kar zgodilo......full si želim slišati tebeuser posted image in vem, da se bo kmalu zgodilo, sploh, ker si taka pozitivka!!!!user posted image user posted image v akcijo dokler si še doma!

clock-img

23.04.2010, 15:07

clock-img

špica84

pencil-img

1872

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

teta M, spet ja.. in kot receno, ko bom nazaj bojo kar stiri VESELE novicke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

iz tvojih usesk v bozja

clock-img

23.04.2010, 15:11

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

baguska- hvala ti lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa komaj čakam, da nas ti en dan mogoče že pred avgustom razveseliš z user posted image , in rečeš, da se je kar zgodilo......full si želim slišati tebeuser posted image in vem, da se bo kmalu zgodilo, sploh, ker si taka pozitivka!!!!user posted image user posted image v akcijo dokler si še doma!

oh to bi blo super!!user posted image sam kaj je_benti, ko je pa moj moz zdej do srede od doma... pol grem pa ze jst na morje spet.user posted image ampak sem morala prit ravno zdej, ker mi je vinjeta potekla... bom pa itak morala po vsej verjetnosti kr letno nabavit, ceprav to ni bil moj namen... ker se mi ne splaca vsakic tedenske kupovat, ce bom v bodoce se veckrat tkole skocila na morje... in tud ce bom na dolensko sla mi bo prav prisla... sam kaj ku je tok draga.user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:13

clock-img

špica84

pencil-img

1872

smrc jst bi sla tut na dolensko moje starse pogletam sem ze sita te k.... ljubljane.

clock-img

23.04.2010, 15:14

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

smrc jst bi sla tut na dolensko moje starse pogletam sem ze sita te k.... ljubljane.

sam res. jst sm cist depresivna... pa sem vcer z morja prsla. sam ze vcer ko sem se z morja pelala mi je blo za znoret. nc vec nism tista dobrovoljcica o kateri govorite. ne ne.

clock-img

23.04.2010, 15:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

je pa ze res, da me vsaj vase novicke lepe mal razvedrijo... user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:19

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

sej bo baguška ko boš najmanj mislila, se bo vse uredilo........user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

mah problem je v tem, ker mam prevec casa... ceprav pocnem vse mozno in zivo, v glavi se vedno prevec premisljujem... o zivljenju nasploh. ne vem kam me bo to pripeljalo...

clock-img

23.04.2010, 15:25

clock-img

špica84

pencil-img

1872

do pikice v mescu avgustu

clock-img

23.04.2010, 15:27

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image modelka.... no, takrat je se ne bo, vsekakor pa bo septembra.user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:37

clock-img

špica84

pencil-img

1872

no vidis september je tvoj mesec koker tudi moj ker sem se takrat porocila user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 15:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

o super!! ja najin je ze itak, ker mava tud mi2 oba takrat rojstni dan... user posted image

clock-img

23.04.2010, 16:47

clock-img

športnica

pencil-img

841

teta super za uradno potrditev. si zdej bolj mirna a?

clock-img

23.04.2010, 16:53

clock-img

športnica

pencil-img

841

tlele sm prebrala da višja kot je beta je možnost za večplodno nosečnost user posted image user posted image user posted image
http://www.drmalpani.com/betaHCGlevels.htm
pa še tlele en link
http://www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html

< Sporočilo je popravil športnica -- 23.4.2010 16:56:52 >

clock-img

23.04.2010, 16:59

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Teta m  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 19:26

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

športnica- hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.04.2010, 19:45

clock-img

špica84

pencil-img

1872

jona kako si mi kj.a bozas kj busi user posted image .

clock-img

23.04.2010, 20:04

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Spominčica: hvala lepa....
Punce ki čakate na teste,kako se kaj počutite? Bodite čim bolj sproščene in verjemite v pozitiven rezultat,probajte se malo zamotiti s kakšnimi sprehodi ali kakšnim druženjem,da ne boste skoz o tem razmišljale.....pomaga....

clock-img

23.04.2010, 20:23

clock-img

špica84

pencil-img

1872

jaz sem zelo super.pocutje ok.sla bi na sprehodek pa se bojim inspekcije

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem