writing-img

RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI

clock-img

05.03.2010, 20:51

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

jona klara, super, da sta so izvidi ok user posted image
v stari stavbi je to ja, greš gor po stopnicah,  mimo steklenih vrat, potem pa takoj na desno. potem se pa postaviš pred vrata kjer piše sestra milica, da ne boš čakala tam kjer so UZ kot jaz prvič user posted image user posted image drugače pa kar vratarko vprašaj, če ne veš točno kje je to.
pri meni še vedno nobenih znakov, še prsa so me nehala boleti user posted image mislim da partner ne more biti zraven na GK, mojega itak ne bo zraven ker ima službo. ko bom pri svoji osebni G, takrat pa mislim da je partner lahko prisoten.
sem mislila da smo 11. v sredo, pa sem videla da je to šele četrtek user posted image saj se nonstop prepričujem da bo vse ok, po drugi strani me je pa res ful strah...mah sej bo user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

05.03.2010, 21:39

clock-img

špica84

pencil-img

1872

jona itk d bo.a potem ni to tam ko pise na vratih kordinator ivf ursy.

clock-img

05.03.2010, 22:04

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Bebiii - glej, da mi nujno pošlješ sms zjutraj !!!!

Vsem en lep večer user posted image

clock-img

05.03.2010, 22:53

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petekuser posted image
No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem...

Upam da si pravga kupla, onga ko ma modro tinto notr!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

06.03.2010, 06:30

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

jutro!user posted image

user posted image  

BEBIII - hitro lulaj in mi sporoči, navijam za veliiiiiiiiiiiiiik +user posted image user posted image user posted image user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

06.03.2010, 07:08

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste tako mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se oglasim kaj kasneje, grem še malo počivat, sej veste da je teh 14 dni bilo zelo napetouser posted image user posted image user posted image
Kruce, a veš da so mi spet falšonskega daliuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

06.03.2010, 07:15

clock-img

Kruce Fiks

pencil-img

1571

A pišukaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Sunce jim žarko a ne znajo več tud testerjev ne delat???
Nč, pošl drugič tvojga sotrpina po CB, morda njemu uspe! Pa lepo mi ga pozdravi, komi čakam da kako spet pomožujemo!user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

clock-img

06.03.2010, 07:16

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo dalje[image]

eh pikoloro, zar i ti Brutus sine... user posted image user posted image

tale februar pa ni bil prav uspešen

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.03.2010, 07:24

clock-img

Buska

pencil-img

662

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo dalje

user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

06.03.2010, 07:26

clock-img

Buska

pencil-img

662

UZ povedal, da so folikli dost veliki, da gremo ze v pon 8.3. na punkcijo user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

06.03.2010, 07:32

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste tako mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se oglasim kaj kasneje, grem še malo počivat, sej veste da je teh 14 dni bilo zelo napetouser posted image user posted image user posted image  
BEIII pa neeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , dokler ni user posted image imej upanje.

No meni pa se že kažeuser posted image , ne več čista belina, je bilo že malce krvi, tako da........., ne bom rabila kupavati niti testa. Ej zate pa sem bila 100 %, da ti bo pokazalo user posted image .   

clock-img

06.03.2010, 07:49

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

BEBIII - še tukaj srce moje objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,  RTM mučo fejst

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

06.03.2010, 07:59

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Bebiii - user posted image user posted image user posted image Je pa res, kot si rekla, vse je za nekaj dobro, ta revček ti ni bil usojen, bo pa naslednjič user posted image Drži se. Če bom hodla kaj naokoli, se oglasim.

clock-img

06.03.2010, 07:59

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Miklca - že v akciji? user posted image Kako si ti meni?

clock-img

06.03.2010, 08:05

clock-img

D0aisy

pencil-img

227

Bebii user posted image , ne morem verjet-ziher sem bila da ti bo tokrat uspelo!
Buska-čestitam za folikle, čimmanj bolečo punkcijo ti želim.

clock-img

06.03.2010, 08:09

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

BEBIII, ma neee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res sem imela tako dober občutek.žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

06.03.2010, 08:15

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

Reby -vredu sem, ja ,ja in v akcijiuser posted image , saj veš kot sem rekla, kar bo pa bo, ne bom se sekirala, ampak bom pol šla dalje, če zdaj ne bo, kaj čmo, tako nam je življenje, Tak da zdaj maksimalno uživam in sem živčke zaprla v omarouser posted image

clock-img

06.03.2010, 08:36

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

špica-ne to ni v stavbi leonišča, tako kot je urshy napisala, se vidiva?komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiiii-ma ne morem verjeti, to pa res ni več res, še meni pada upanje, upam, da bo pomlad bolj rastoča,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa glavo gor in spet v akcijouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

06.03.2010, 08:37

clock-img

loremi

pencil-img

2184

BEBIII a šmrk no, kako ni pozitivno user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . Nej se pol že ta M prikaže in naj ne daje lažnega upanja user posted image . Mah jst sem pa še prav letela zdele pogledat, če nas čaka lepa novička.

mojškra zdej si pa ti na vrsti! user posted image

miklarom super, da si živčke zaprla v omaro, zdej pa lepo počivat čez vikend, pa tokrat imej ti komando nad tv-daljincem user posted image . user posted image user posted image

Buska super za punkcijo, naj bodo foliklčki polni celic!

Trepetalke, držite se, navijamo! user posted image

Jst morm pa šibat zdej v Lj., ker mi je v akvariju z ribicami onemel filter, ne dela sploh in morm it hitr novega kupit, da mi ribice ne pomrčkajo. No pa si nisem mislna, da bom mela v kratkem kako izredno pot od doma, komu se da zdej oblečt in it v avto in ven na mraz user posted image .

Pa lep dan vsem!

clock-img

06.03.2010, 08:38

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

bebiii-sem pa res imela nek filing pri tebi.a na krvnega greš vseeno?vidim pa, da si močna punca, takim prej ko slej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 08:43

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

BEBIII a šmrk no, kako ni pozitivno user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . Nej se pol že ta M prikaže in naj ne daje lažnega upanja user posted image . Mah jst sem pa še prav letela zdele pogledat, če nas čaka lepa novička.

mojškra zdej si pa ti na vrsti! user posted image

miklarom super, da si živčke zaprla v omaro, zdej pa lepo počivat čez vikend, pa tokrat imej ti komando nad tv-daljincem user posted image . user posted image user posted image

Buska super za punkcijo, naj bodo foliklčki polni celic!

Trepetalke, držite se, navijamo! user posted image

Jst morm pa šibat zdej v Lj., ker mi je v akvariju z ribicami onemel filter, ne dela sploh in morm it hitr novega kupit, da mi ribice ne pomrčkajo. No pa si nisem mislna, da bom mela v kratkem kako izredno pot od doma, komu se da zdej oblečt in it v avto in ven na mraz user posted image .

Pa lep dan vsem!

LOREMI

Jaz sem že upanj izgubila, saj sem že danes imela mal krvi, tako mislim da je to prihod user posted image .

clock-img

06.03.2010, 08:45

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

buska-bravo, sedaj pa v akcijo, jaz pa v petek začnem špikce, kako dolgo je že pri mildu špikanje, vem da je peti dan pa koliko dni sem pa pozabila, vem samo, da ni veliko....user posted image user posted image upajmo da bo marec , april bolj optimističen, sploh si ne predstavljam kako se počutiš, ko vidiš spet -, tako da pošiljam objemčke vsem, ki jim ni uspelo sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa držimo pesti za naše noveuser posted image ,da uspešno pridejo do konca, brez težav s čimveč uživanja v user posted image
mojškra
- kaj jaz vidim, ne ne morem verjeti, to je že bedno,malo še poupaj plisuser posted image

clock-img

06.03.2010, 08:54

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

buska-seveda držim pesti, da ne bo boleča punkcija, a veš kdo je na razporedu, mislim, da je ob ponedeljkih Tomaževič in Zorn, to je kr fajn, če sta res onadva
urshy-
hvala za info, kaj bi brez tebe, nič ne bi vedla in uredila, kako, da so ti uplahnile prse, ni res to se ni ti verjetno zdi, ker te skrbi,vse je uredu in mora biti tako moraš razmišljati,še malo pa bo četrtek in vidla boš user posted image user posted image upam, da 2.mislim nate, je pa res grozn o, ker skos neki čakamo in smo v negotovnosti, čeprav ti veš, da jeuser posted image user posted image user posted image , skoz moraš verjetim v to in nič dvomiti, te misli nas držijo pokonci, čeprav vem, da je drugemu vedno lažje reči kot narediti sam, jaz bom ziher ista ali še slabša, pojdi ven na sonce, da te napolni s + energijo, saj veš d vitamin za tamale je nujen- uživi, se ti še pol javim po mailuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2010, 09:02

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

loremi - ja kaj pa čemo, tak je, seveda pa že imam komando nad daljoncem, pa nad čem drugim še tudiuser posted image user posted image user posted image

mojškra - ne še obupat, mogoče pa le ni to prihod M. dokler se ti ne vlije je še vedno upanje. Mislim nate in na vse ostale, ki še čakate na testkeuser posted image

clock-img

06.03.2010, 09:08

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Bebiii in Mojškra:user posted image user posted image user posted image user posted image
Buska: bravo! naj jih bo čimveč lepih in uporabnih......user posted image

LP

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem