Živjo, punce!
Danes bom zelo kratka saj sem zelooooooooooo utrujena, kar sva danes imela čistilno akcijo. Sva celo hišo počistila "u nulo"... Punce... Tista, ki še nima novega čistilca H2O vam povem, da kar verjemte reklami, saj je res fenomenalna zadeva, seveda z vsemi pripomočki in diamantno krpico... to ne moreš vrjet... z diamantno krpico se laminat tako blešči, kot bi ga namazal z loščilom, z nastavkom pa lahko čistiš prav vse: od pečice, štedilnika nasploh, fuge, kad, tuš kabino, tekstilno pohištvo, ... ni da ni... res... vsa umazanija iz fug in iz robov tuš kabina kjer sploh ne prideš zraven ti ta "čudež" očisti prav vse... Res, Vam priporočam!!!!!! Vreden je vsakega evra!!!
joj, pa sm rekla, da bom kratka
Na vaše poste, katere ste mi jih poslale, bom odgovorila drug dan, saj grem zdajle res le še pod tuš in spat.. aja, še prej pa "zakonske" dolžnosti
BEBIII... Men je res zeloooooooooo žal, da tokrat spet ni uspelo. Upam, da še ni vse končano in da bi krvni pokazal tisti pravi čudež.... še vedno držim pesti....
TKo, mi smo dobili pošto
12.3.2010 IMAVA RAZGOVOR ZA ZAČETEK POSTOPKA V MARIBORU
Takrat bodo mi verjetno dali recept za kontracepcijske tabletke, potem pa špikanje... saj ne morm verjet, da bom spet špikarka... to leto - od zadnjega postopka - je res tako hitro minilo, da ne morm verjet... JONA3 me je že kar določila, da bo tokrat pa res uspelo, in da bomo imeli
... Oh, ko bi le uspelo, kak bi bila vesela.... Čeprav sem že vmes izgubila vso upanje.... (vsake toliko me prime pesimizem), me na trenutke spet predrami nek občutek, da bo MB zmagovalen... jst močno upam, da me ta "feeling" ne vara...
Nič... toliko za danes.... se slišmo v tem tednu, ki prihaja... v petek pa bom z vami delila novičke kaj sem zvedela... ojoj... kakšn dobr občutek, ko vem, da se je končno spet začelo.. "I am back... "
Nočko vsem... in dobro jutro, ko vstanete... lp
pa sm rekla, da bom kratka... a, daj no WP, pojdi že pod tuš in...