IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII
Punce, gde flekov po pikanju, jaz sem močen alergik drugače, vsako krat ko sem se piknila, sem imela rdeč flek in tudi mehurček včasih, ampak zato nisem alergična na to, to je normalno ali pa ne, je res, da so nekatere alergične na zdravila, ampak to bi se pojavilo v hujši obliki
No nekaterim zamenjajo zdravila, zaradi sigurnosti. Jaz bi na vašem mestu, če ste že v skrbeh, odšla v ambulanto se piknit, pa naj vam zdravnica pove ali je to alergija na zdravilo.
Mojškra, če lahko zdržiš brez testov, počakaj na krvni
Jaz nebi mogla toliko čakat, sem preveč nestrpna za take stvari, pa še za kakšne zraven
Jaz sem sigurna, da si ti naša nova
Jaz bi ti rekla hodi po test, ker tukaj smo tudi tako neučakane za druge, ampak ti svetujem, da narediš tako, kot želiš ti
JA tukaj glede špikanja, se strinjam z BEBIII, zraven fleka, se mi je vrtelo, in srce hitreje utripalo, tako da ni bil sam flek.
BEBIII-vidiš, jaz sem bila pa zate prepričana da si ti naša nova
. Veš imam kar krče, morda bom jutri poklicala v ambulanto, ker me res boli, me zagrabi krč in me popusti čez nekaj časa. Zdaj ležim, ker sem imela kar naporen dan.
Jutri če ne priteče pa naredim test potem v torek zjutraj, saj bom neučakana in ne bom mogla niti v službi delati.