Živjo, punce...!
Nekaj dni me ni bilo, to pa ne pomeni, da sem pozabila na vas... ampak od ponedeljka pa do ponedeljka (ki pride) sem bila prosta le včeraj, pa še to po nočni službi.... šele ponedeljek in torek si bom lahko odpočila, ko imam prosto (ponedeljek itak prosto po nočni, ampak sm hvala Bogu prosta še torek, tak si človek vsaj dobr odpočije....)
Zdajle nimam časa brat poste, ker grem še cote dat prat, potem pa grem v vodoravnega, saj sem tko utrujena od služb, da ne morm gledat.. Upam, da me razumete... Zato tudi zdajle ne bom kaj dosti komentirala vaših postov..
Mogoče le BEBIII... Zelo mi je žal da ni uspelo... sm vseeno upala, da bo... SI napisala, da greš nazaj na GK LJ... A o MB nisi nič razmišljala? kolikor vem, si že bila v LJ, pa bi bilo mogoče dobr mal zamenjat...
Drugega pa niti nism brala (brez zamere), ampak res sm utrujena... drug teden bodo mal bolj življenski šihti...
Če sm iskrena, me je kr mal strah za jutr... Po letu dni sva spet v postopku, pa sm bolj nervozna kot kdajkoli prej....
. tolk sm se odklopila od tega, se v stran obračala od nosečnic (se delala kot da jih ni - da ne bo pomote -OD NAŠIH RR-JEVKAH NE, KER TO PA JE NEKAJ ČIST DRUGEGA, SAJ ZA VSE NAVIJAM IN VSEM PRIVOŠČIM, DA VAM IN MENI SLEJ KOT PREJ USPE....), poskusila čist pozabit na vse to... in enostavno to ni obstajalo več....
sedaj pa ko sm po dooooooooolgemm času spet tako blizu in bom kmal ponovno v tem, pa me je najbolj strah tistih 10 do 14 dni čakanja...
predvsem pa še prej me je strah kakšna bo kvaliteta zarodkov... ali bo nama uspelo do blastocist (kot sva jih imela v 3. postopku, ali bodo le morulce kot v drugem postopku (v prvem pa ena blastocista ena morulca)...
Mogoče sem mal živčna zato, ker sem tolk prepričana v uspeh v MB, da bi me neuspeh v MB res bolj potrl kot v LJ....
Ah, bomo videli.... Jst bom še kr poskušala naprej to odmislit... najprej me tak čakajo tabletke, in glede na to, da imam zdajle
, bodo tabletke na vrsti verjetn šele aprila, maja pa tista prava akcija s špikami....
Ja, bom zaključila... Hvala vsem za navijanje za jutri... Priznam, da me tak črvčiči po trebuhu kot bi šla na prvi zmenek
joj, kot da še ne bi bila v nobenem postopku....
Želim vam lep večer in nočko.. Jutri pa vam bom lahko poročala šele zvečer ko pridem iz službe, saj delam do 23ih (ko se vrneva iz MB imam službo)....
Nočko....