IZVIRNO SPOROČILO: MP30
BaguSka, sploh ni slab rezultat! Nehaj no. Jaz sem imela 2x SAMO po 3 folikle, pa 1x celo štiri, čeprav je Reš rekel, da so SAMO štirje, pa da sem slaba, pa slabo reagiram, pa draga za zavarovalnico,... tak je. No in iz teh foliklov smo vedno dobili 1-3 celic, tako da kar optimistično naprej! Reš pa tko samo nekaj jamra, brez veze. Ga imam že jaz tudi malo počasi dosti!
Razmišljam, da bi se prestavila v LJ ali v MB... Kaj mislite? Kako to izvedem, samo pokličem in se naročim? Čeprav sem bila že 1x na GKLJ pri Tomaževiču, mi je kar takoj dal napotnico za histero, ker mi kao niso prvič odstranili celotne pregrade! Me je ful šokiralo, tako, da sem kar pozabila na LJU! Reš pa pravi, da je pregrada samo slovenski izgovor, čeprav naj to ne bi bil problem!? Zdaj pa bodi pameten????
Vsem trepetalkam držim pesti, nosečkam pa
!
BEBIII - ti greš sedaj na razgovor v LJU, ampak s postopkom pa verjetno še ne boš smela štartat?
MP30 - a da Resko to misli o pregradi? Zanimivo... ko sm mu jaz povedala da mam odstranjeno pred dvemi leti je itak reku da super - za takrat, ampak da se mi je ta pregrada ze zdavni nazaj zarastla... kar sem pa itak ze vedla, ker mi je moj G - dr.Drobnic ze takrat povedu, da se mi bo v zelo kratkem casu po histeri... sicer pa ja, se mi zdi da on kr vsaki rece da je debela pomoje... vcer je tud men reku! pa sej jst vem da nisem suhica in da mam kaksnih 5-10kg prevec, ampak nisem pa tok super dupr debela... sem bla predno sem ga spoznala prepricana da on to resnicno samo debeluskam govori - vidno okroglim.. ampak vcer je tud men reku - ampak sele PO tistem ko je vidu, da je terapija tko slabo vplivala name... in ocitno potem to vsaki rece, ko vid da ni blo tok uspesno, kot si je on zelel...

jamra pa skoz neki ja - vcer ko sm prsla k njemu v ordinacijo je mel fuull mrazzzzz, pa sem ga vprasala zakaj ma tko mraz in je reku da si je luftu, ker se nekatere ne znajo umivat zjutri - da najprej je zavohu da si zob ni oprala, pol je pa se noge narazn dala je pa skor skupi zlezu...

sej verjamem da vcasih res ni fajn kaksen tak pripetljaj in da je revez po svoje, ampak verjamem tud to, da se mu je v vseh teh letih to ze velikokrat zgodilo, ampak on vedno tezje prenasa take stvari...
Ce pa razmisljas, da bi sla v Lj ali Mb, pa ja, samo poklices in se narocis. Ampak moras met napotnico kot vem. In potem caaakaaasss...
...
spomincica, tebi pa posiljam en sopek: