IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti
bravo za stopko!!! sedaj pa kar mirno do torka na punkcijo- pa boš zjutraj vsa blažena predala svoje celice in v petek boš pa že šla iskat svoje otročičke!želim ti čim milejšo punkcijo-sicer si pa v najboljših rokah, kot si se zmenila s profesorjem!!!!
baguska- kako si, upam da si boljša in da nimaš hiperce-želim ti čim umirjen dan
mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim?
držim pesti za UZ-komaj čakam da boš povedala kako vidiš bitje srčka!!!
aqua77-bravo za ET-sedaj pa pridno leži malo na desni bok in malo na levi-da bo fantek in punčka-in ju močno grej 9 mesecev!!!
buska- bravo to je to-komaj čakam da prideš iz krvenga da ti že druič potrdi
jaz bom pa kar vztrajala do 25 marca za test-sem trmasta ja in vesela zate!!!!
šopka - za mac in dheo ne vznam nič povedat-me pa zanima tudi mene kaj o tem zvedet... upam da se bo kakšna punca na to temo oglasila....
kako si? boš šla na krvnega?
mojškra - upam da danes ni izcedkov in da tvoji dve pikici se veselo razvijata naprej v tvojem toplem trebuščku
špica84- če bi meni tako zamujala bi pa res delala test-sem še jaz na račun tebe malo več živčna - prosim delaj testek!!!!
spominčica-so že špikice?
jaz veselo odštevam - še trikrat spat

pa bomo zvedeli kaj se dogaja v našem trebuščku