writing-img

RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI

clock-img

23.03.2010, 09:05

clock-img

suzi74

pencil-img

89

IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Zdravo punce!

Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa  ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo.
Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!!

Čestitam! Lepo uživaj v nosečnosti in se tudi jaz veselim s teboj

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

clock-img

23.03.2010, 09:11

clock-img

spominčica

pencil-img

369

Suzi 74 - kakšen postopek imaš pa ti in kako daleč si že?

clock-img

23.03.2010, 09:28

clock-img

suzi74

pencil-img

89

jona klara - mislim nate in držim pesti za zmagovalne celice!!!

Baguska - kako si?

clock-img

23.03.2010, 09:35

clock-img

suzi74

pencil-img

89

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

špikat sem se začela 2. dan menstruacije in sem se špikala 11 dni, potem pa še stopka-čez 36 ur punkcija in drugi dan ET - kako se reče temu postopkupa ne vem-mi lahko katera pove?

test imam 25. marca-v četrtek-še dvakrat spat pa bom videla pri čem sem

kako si ti-koliko špikic si že dala? kakšen potopek imaš pa ti?

clock-img

23.03.2010, 09:37

clock-img

mateja33

pencil-img

181

jutro al pa dan odvisn kok za kirouser posted image

evo še mal pa šiban na uz,komi čakam,mejte se fino fajn se slišmo,ko pridem z novičkam upam da dobrimiuser posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 09:41

clock-img

spominčica

pencil-img

369

IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

IZVIRNO SPOROČILO: spominčica

špikat sem se začela 2. dan menstruacije in sem se špikala 11 dni, potem pa še stopka-čez 36 ur punkcija in drugi dan ET - kako se reče temu postopkupa ne vem-mi lahko katera pove?

test imam 25. marca-v četrtek-še dvakrat spat pa bom videla pri čem sem

kako si ti-koliko špikic si že dala? kakšen potopek imaš pa ti?

Jest sm se začela špikat 22.dan po zadnji user posted image . Danes bo padla 6. špikula in čakam da tečka pride. 1.aprila imam pa prvi UZ, potem bomo pa vidli kaj bodo 1.aprila rekli, upam da ne bo šalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Za 25. pa držim pesti. Prejšnjič sem se testu doma odpovedala, ker nisem hotla bit razočarana in sem počakala na krvnega. Madona je blo težko čakat.user posted image

clock-img

23.03.2010, 09:41

clock-img

Buska

pencil-img

662

suzi74: drzim pesti, da bos imela belino in 25. zagledala +

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

clock-img

23.03.2010, 09:43

clock-img

spominčica

pencil-img

369

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

evo še mal pa šiban na uz,komi čakam,mejte se fino fajn se slišmo,ko pridem z novičkam upam da dobrimiuser posted image user posted image

Potem pa hitro domov poročatuser posted image user posted image . Novice bodo pa super. Itak.

clock-img

23.03.2010, 09:49

clock-img

suzi74

pencil-img

89

spominčica buska- iz vajinih ust v Božja ušesa-hvala

mateja33-pol pa res hitro domov in nam poročat lepe novičke

mateja-goljev - fajn odpravi na razgovoru-držim pesti za najboljše

clock-img

23.03.2010, 10:03

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 10:54

clock-img

Anonimen

urshy, jaz sem ok. Malo si polnim baterije za naslednji postopek, spremenila sem prehrano.. Štartala bom pa konec aprila ali pa konec maja, še ne vem točno. Najprej sem mislila aprila, sedaj pa ne vem. Bomo videli kako bo. user posted image Pa ti? Kako se počutiš?

daisy, sem brala na drugi temi.. user posted image user posted image user posted image Verjamem, da nimaš motivacije. user posted image

clock-img

23.03.2010, 11:03

clock-img

S*

pencil-img

3006

Zdravo punce!

Se me še spomnite. Medtem, ko sem čakala na opravljanje testa po ET-ju enega zarodka me nekaj časa  ni bilo na forumu. Sporočam, da sem včeraj zvečer zagledala lep plus na cb-ju! Prvič v življenju. Ful sem srečna, sploh ne dojamem in kar ne morem verjeti, da nama je v prvo uspelo.
Vas bom še nekaj časa spremljala, čeprav se istočasno selim k nosečnicam, želim pa vam čimveč pluskov!!!!

Čestitke še tukaj user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

23.03.2010, 12:33

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

MATEJA33-komaj čakam na novicouser posted image user posted image
Baguška -kako si?
Jona Klara-upam da je bila punkcija čimmanj boleča
BEBIII- jutri imaš razgovor, čimbolje ga opravi. Povej mi samo kje imaš razgovor?

clock-img

23.03.2010, 12:41

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

spominčica, upanje, mojškra, suzi74, špica,teta m, urshy,buska....

in vse ostale hvala vam za vso podporo in spodbudo, veliko pomeniuser posted image user posted image user posted image sporočam vam, da je bilo na punkciji res super, malo že speče, sicer nič hudega, nič bolečega, prof. Tomaževič res lepo in hitro opravil, sem mu full hvaležnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pridelali smo 5 celic, upam, da so med njimi vsaj 2, 3 zmagovalne, hvala vam in dr. ju, ker me je bilo res strah, še gužva na cesti je bila takpšna, da sem že mislila,. da bom zamudila

et imam v nedeljo 28. 03, navijajte še naprej, jaz pa enako navijam za vsako od vas....

suzi 74-
držim pesti zate v petek, da se rešiš dvomov, ker itak bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

23.03.2010, 12:44

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

špica-škoda za -, ampak vsaj veš na čem si, verjetno je to posledica osihe, zdaj ko si naredila test jo pa boš dobila, boš vidla, še malo pa bo uz pri tebi, že držim pesti

clock-img

23.03.2010, 12:45

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

23.03.2010, 12:47

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

Zdravo punce!

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi se še meni to zgodilo

clock-img

23.03.2010, 12:48

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, še enkrat čestitke za 5 celic user posted image user posted image že držim pesti, da se jih čimveč oplodi user posted image user posted image

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

clock-img

23.03.2010, 12:54

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

jona klara- super za 5 celic user posted image user posted image , zdaj pa naprej navijam da se jih čimveč oplodiuser posted image user posted image  in potem da nalulaš plusekuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

23.03.2010, 12:54

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

hvala urshy,kako si tiuser posted image , srečka, počakaj še malo, da se ti pridružim!!nekaj bi te še prosila a utrogestan se pa jemklje vaginalno ne, da ne bom zabluzila kajuser posted image

jaz sem danes odlično, kot rožica user posted image želodec me ne boli več (zaenkrat), tako da se glede počutja ne morem pritoževati.
utrogestan pa jemlješ dva dni oralno, potem vaginalno, zjutraj ko boš imela ET ga ne vzameš, potem pa nadaljuješ z njim, saj ti bodo sestre povedale. pa poslušaj jih, da ne boš delala po svoje tako kot jaz user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 23.3.2010 13:08:51 >

TIAN 05.11.2010

clock-img

23.03.2010, 13:01

clock-img

spominčica

pencil-img

369

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

spominčica, upanje, mojškra, suzi74, špica,teta m, urshy,buska....

in vse ostale hvala vam za vso podporo in spodbudo, veliko pomeniuser posted image user posted image user posted image sporočam vam, da je bilo na punkciji res super, malo že speče, sicer nič hudega, nič bolečega, prof. Tomaževič res lepo in hitro opravil, sem mu full hvaležnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pridelali smo 5 celic, upam, da so med njimi vsaj 2, 3 zmagovalne, hvala vam in dr. ju, ker me je bilo res strah, še gužva na cesti je bila takpšna, da sem že mislila,. da bom zamudila

et imam v nedeljo 28. 03, navijajte še naprej, jaz pa enako navijam za vsako od vas....

suzi 74-
držim pesti zate v petek, da se rešiš dvomov, ker itak bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dan postaja vse lepši!!!!!!!!!!! Navijam še naprej, zgleda da pomagauser posted image user posted image . V nedeljo bom pa še posebej močno tiščala pesti.

clock-img

23.03.2010, 13:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jona klara - cestitke za pridelane celice!!! drzim pesti, da se do nedelje maximalno lepo razvijejo!!!user posted image

DOasy - cestitke za debeli + in pikico, ki se je obdrzala in naj ostane kjer je do nadaljnega!!!user posted image user posted image

tud jaz sem danes ze full boljse... vceri je bla sicer kaj ornk kriza... me je tok zvilo, da me je moz hotu ze na urgenco pelat... pa nism hotela in je blo potem res boljse... sem pa vsaj ugotovila da je kriv Prometrium - povzroca mi namrec take vetrove oz me taaakoooo zelo napihuje, da imam zaradi tega prave mucne bolecine v trebuhu... vceri so se krci razlezli ze v noge... user posted image ampak danes moram rect, da zaenkrat ni hudega... sicer spuscam vetrove tukile, ampak sem itak sama... user posted image no, tok zaenkrat od mene..

bodite v cvetju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 13:22

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jona klara - cestitke za pridelane celice!!! drzim pesti, da se do nedelje maximalno lepo razvijejo!!!user posted image

DOasy - cestitke za debeli + in pikico, ki se je obdrzala in naj ostane kjer je do nadaljnega!!!user posted image user posted image

tud jaz sem danes ze full boljse... vceri je bla sicer kaj ornk kriza... me je tok zvilo, da me je moz hotu ze na urgenco pelat... pa nism hotela in je blo potem res boljse... sem pa vsaj ugotovila da je kriv Prometrium - povzroca mi namrec take vetrove oz me taaakoooo zelo napihuje, da imam zaradi tega prave mucne bolecine v trebuhu... vceri so se krci razlezli ze v noge... user posted image ampak danes moram rect, da zaenkrat ni hudega... sicer spuscam vetrove tukile, ampak sem itak sama... user posted image no, tok zaenkrat od mene..

bodite v cvetju!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BAGUŠKA- ti se ena smotkauser posted image user posted image user posted image , ti samo spuščaj vetrove, to je zdravo PRVO ZDRAVJE POTLEJ KULTURA user posted image user posted image user posted image . No fajn da se počutiš boljše, drugič pa kar moža raje ubogaj.

clock-img

23.03.2010, 13:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ja mojskra... sej se trudim, da bi cimbl prdela, ampak kaj ko ne gre in pol tisci... user posted image sicer se pa moj dragi kuza zraven mene nic ne pritozuje... celo tukmejeva med sabo, kdo jih bo vec spustu... user posted image

clock-img

23.03.2010, 13:29

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

je pa danes moj 4.dan po ET-ju... in se kar lezim in pocivam... joj joj, kot bi pred enim mescem zacela gret svoja 2 srcka... user posted image kje je sele 14-ti dan!!user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem