TETAM
Sem že prej hotela napisati, glej zlomka pa sem čisto še v šoku. Ja z teto M sva se srečali, in enako tebi nazaj. Ful sem vesela da sem te spoznala. Upam, da ti do ponedeljka foliklički zrastejo user posted image user posted image user posted image . Kako je hecno ko si tako dopisujemo, potem pa se v živo vidimo, ko imamo lahko čisto drugačne predstave. Zate, ki si si dala tak vzdevek- no sem se te predstavljala čisto drugače, potem pa mi prikima ena manekenka, res no.
Skratka super nouser posted image
Heheheheh...manekenka pa ja...po višini še mogoče, po drugim merah pa še zdaleeeeč ne....

, ja vzdevek je pa izpeljanka iz mojega imena, in vsi otroci mojih prijateljic me kličejo teta +zraven še moje ljubkovalno ime....
Ja sej bodo zrastli, sej druge ni...tudi v prvem postopku sem jih na prvem UZ imela nekaj malega,oz.vse bolj drobne, pa so na koncu nastali 4 pravi....
Buska:hvala za tolažbo, sej bodo zrastli, očitno mene ta kemija zeza....

, pa je moje telo ne mara kaj preveč...
Spominčica:to bo od suprefacta sigurno, tako da bo že pritekla (ali pa tudi ne- to je možnost), se bo pa res podaljšalo obdobje špikanja, ampak sej smo borke, boš že zdržala...