športnica-hvala za lepe želje, seveda bom uživala v
, če bo šlo še naprej vse ok, jutri moram poklicati zas uz, da se naročim nekje čez 14 dni bo datum, takrat pa upam, da slišim
, sestra mi je rekla, da ni nujno, da je samo 1 čeprav so mi 1 vstavili, glede na mild postopek, ker je beta res huso visoka, povprečna in dobra je okoli nekaj čez 1000, jaz imam 4300, upam, da bo v tej nosečnosti šlo vse ok, ker senm imela prej tolko nesreče in čakanja kdaj bo, me pa v maternici kr boli, kar mi ni všeč......samo te izvenmaternične se bojim ampak upam, da ne bo, moram dati te misli vstran in uživati v
, da se razvije zdrav in lep
.....sem že doma povedala pa parim prijateljim in naši nosečki urshy 78, ki je nosečka od konca februrja, pa me je ves čas spremljala in bodrila in prepričvala, da bo uspelo in je res- hvala ti
tebi pa naj da to čimveč optimizma in volje ter takih misli, da bo tebi tudi in se mi pridružiš kmalu.....držim pesti in upam, da se ti uresniči ta res velika želja ki nas prerodi v nekaj za kar res nimam besed.....
naj bo pomlad plodna za vse čakajoče punce, naj vas hormončki preplavijo in z nosečnostjo obdarijo!!!!!