IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Če greš dandanes v štacuno, pa so ženske kavbojke krojene širše okol pasu kot moške.
Aaaaaa? Daj ti meni povej, v katere štacune ti hodiš? Meni mati narava ni dala riti in stegen, žal pa je bila zelo radodarna tam pri pasu. No, kljub temu se po tvojih kriterijih

kvalificiram kot ženska, ker se mi hrbet krivi pod težo velikih prsi.
In preden grem nakupovat, moram vzeti vsaj dva persena (forte), ker vse kar jaz najdem, je narejeno za debelorite plohe brez trebuha. Prisežem!

Ko najdem pravo številko zgornjega dela, torej lahko zapnem čez mlekarsko bogastvo, imam že rame na komolcih (in to ni kar tako, ker imam široke rame), zraven bokov pa bi lako mirne duše dala še kakšno košarkarsko žogo. Ko končno lahko zapnem hlače, bi notri lahko dala še eno rit in v vsako hlačnico še vsaj po pol stegna, pa itak vse na meni izgleda kot jahalne hlače... Kabojke nosim moške.
Strinjam se, da imajo ene čudne standarde. Vse je po nekem blesavem kopitu, ki očitno nikomur ne paše. Najbrž ne bi bilo pretežko narediti oblačil za par tipov postav?