Živijo dekleta!
spet se malo javim... je možek zdoma, pa imam malo več časa...
Pri nas tako piha da je za znoret... me je pravkar klical tast da naj zaprem vsa okna da slučajno ne bi blo kaj narobe....
In zato sva se danes z Žigcem odločila, da se greva potepat in sva šla v Celje v šoping. No zraven sva vzela še mojo babico (Žigovo prababico) in smo uživali 100na uro...
Sicer smo šli iskat eno obleko zame, ker gremo 1.5. na ohcet, ampak nisem najdla nič pametnega... sem pa Žigu kupila eno jopico v H&M, pa sem na blagajni ugotovila da imajo full popuste. 5€na jopice in jaknice...
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
a vi ste ze vse kuple cevljcke za malcke?
Mi smo čeveljčke oz supergice dobili za rojstni dan... pa so mu zdaj super... dobil pa je Nike črne superge na ježke... sej nič ne rečem sej so frajerske... sam se mi zdijo zelo trde... če bi jih sama kupovala se sigurno ne bi odločila za njih... ker v njih kar težko hodi - za doma pa ima copatke Superfit, pa hodi brez problemov... v supergicah pa ga kr meče...
sem pa gledala v sport2000, da imajo mislim da Najkice številke 19-25 za 20€
Čebel@- mi pijemo od dm-a bio folgemilch 3, ker KM nima rad... smo že čist prešaltal na KM, pa ni hotel jesti naprimer grisolinota ali česa podobnega... zdaj mu dam pol-pol, pa gre...
Glede pizze- naš jo tudi obožuje... tudi poje konkreten kos... aja pa vse kje je sir not naravnost obožuje - zadnjič smo jedli tople sendviče, pa je 2pojedel :), da o kaki lazanji sploh ne govorim, al pa pohan sir... njami njami njami...
nič... greva malo na kavč... upam da nama uspe malo zaspati, ker tako piha da groza in ropota kot da bo streho odneslo - upam da ne ...