cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09

clock-img

22.03.2010, 18:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: claud

user posted image user posted image POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!!
BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN....

ČE PA POZNATE KAKŠNO TAKO PUNCO BI PA TUDI PROSILA, ČE SE DA KAJ ZMENI
T....

user posted image user posted image

P.S.: Dobila sem odziv na prošnjo in to je vstopnica za naprejuser posted image

kaj pa bi naredila?kok pa bi postrigla?

clock-img

22.03.2010, 18:28

clock-img

claud

pencil-img

4036

Ajvy ojooj....za bratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....hm, ne vem kje delajo servis....sicer pa če ga imata v garanciji kr nesi tja k sta kupla mašino...

No sm vas sam na hit mal preletela, pa sm zdj pozabla kaj sm še hotla pokomentirat...user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:29

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image user posted image POTREBUJEM MODEL!!!!! ČE BI SE KATERA STRIGLA IN IMA ČAS V PONEDELJEK 29.3. OB 11.URI V LJUBLJANI, VABIM!!!
BI PA RABLA SREDNJE DOLGE DO DOLGE LASE....V BISTVU TKO DA SO NAJMANJ DO RAMEN....

T....

Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko....
seveda upoštevam tudi želje...user posted image

clock-img

22.03.2010, 18:31

clock-img

claud

pencil-img

4036

O imenu salona pa če bo katera želela, se potem menimo na zsuser posted image

clock-img

22.03.2010, 18:44

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo supercauser posted image user posted image user posted image Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdluser posted image

clock-img

22.03.2010, 18:45

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

T....

Čist sam tko eno luštno stopničasto frizurco....Niti ni treba dat ravno velik las....važno je da pač pokažem eno tehniko....

do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredituser posted image

clock-img

22.03.2010, 18:47

clock-img

claud

pencil-img

4036

T....

do kdaj pa moraš vedeti?....če ne bom dopoldan v službi,ti grem z veseljem za model-lase imam pa skoraj do sredine hrbta tko da se da marsikaj naredituser posted image

Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!!

clock-img

22.03.2010, 18:47

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Popoldan bilo primerno vremenu. user posted image in otročka sta se z lego vlakom igrala, jaz sem mela mal frej, no pa mal sem cunje popedenčkala. Sedaj grem pa tamaledva zrihtat v pidžamice, pa pravljica,..

se še tipkamo

clock-img

22.03.2010, 18:48

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

T....

Jah povej kdaj boš vedla....najkasnej do petka bi rabla vedet!!!

ti bom že jutri sporočila,ko bom videla urnik v službiuser posted image

clock-img

22.03.2010, 19:15

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 19:17

clock-img

claud

pencil-img

4036

Hana pančka-sem ji dlesen namazala in ima tako vse razboleno da se je revica čist zjokalauser posted image user posted image user posted image

S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice....

clock-img

22.03.2010, 19:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

S čem ji mažeš dlesni....men je v lekarni rekla da je najbolj fajn gengigel, ker mehča dlesen in celi ranice....

tavijolčni gel-mislim da je calgel

clock-img

22.03.2010, 19:24

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

claud.....full kjut avataruser posted image

clock-img

22.03.2010, 19:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

je glih tok ura,da vse malčke dajete v mižuleuser posted image

clock-img

22.03.2010, 19:53

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebelv hja je tak čas ja ko jejo in hodijo spatuser posted image Upam da zobek hitro pokuka na plano, da se Hana neha matrati user posted image user posted image user posted image

Pri nas nejček že spančka, Žiga bo šel pa čez par minutk. Jaz sem že v pidžamici, kuhinja je spedenčkana, tako da še en čajček al pa kakavček naredim in na kavčkauser posted image

Ajvy kaj novega? Še vedno stiskam pesti in mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 19:59

clock-img

baki

pencil-img

3242

čer.....vidim da uživate.dons ni blo nč kaj prijazno vreme. nismo bli nč zuni.KOSILO za jutriuser posted image -pašta fižol.kr napredujem.sem začela že zvečer pisat jedilnikuser posted image user posted image .nč fajn spite grem h katji na kavč ko bo gledla sosede na pop.

clock-img

22.03.2010, 20:04

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm kaj pa kak apartmajček ob morju? a to vam ne diši? No sej Bohinj je lep - a to bi šli v hotel / apartma? Mi smo bili enkrat v enem apartmaju v Bohinju je blo supercauser posted image user posted image user posted image Mal vaše želje povej pa neki bomo že najdluser posted image

tole sm najdla

Turistično društvo Bohinj / Na_vasi

ja, ne vem..neki smo za Bohinj potegnil...smo pozabli na naš favorit...morje...dej mi kej za na morje..plis!!!! Idejo!!!user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

22.03.2010, 20:06

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

claud.....full kjut avataruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

22.03.2010, 20:12

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

claud lahko jst?????? prosim:)
nuno bi imela neko novo frizuro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 20:17

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

T....

joj nisem vidla tole prej.... če bo lahko čebela drgač pridem pa jst sam upam,d a bom našla in da je kje za parkirat ker LJ nič ne poznamuser posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 20:20

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

sjmm hvala.... ful jim je blo všeč sam dons smo čist mal poskusl ostalo pa ju3 za kosilo.... bom pa tud jst probala tole z grisom....  ful superuser posted image user posted image user posted image user posted image včasih res ne vem kaj nej skuham..... ne morem verjet, da tega včasih nisem jedla ker je ful dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image

zs sem dobla sej sem ti tudi odgovorilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 20:28

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

nuno bi imela neko novo frizuro.....user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša izvoliiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2010, 20:30

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

katjuša izvoliiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne bom rezerva....

joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam da pridem na vrsto....
sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat....

čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm?

clock-img

22.03.2010, 20:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.03.2010, 20:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ne ne bom rezerva....

joj veš, da sem bla samo 1x v življenju pir pravi frizerkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čakam da pridem na vrsto....
sam jst imam ful smotane lase in ful pomladka pa nebi rada da bi claud imela preveč dela in neprijetnosti tak, da bom mojmu rekla da me slika iz vseh strani pa se nej claud sama odloči če se hoče z mojimi podvijanimi kodri ukvarjat....

čebela kak delaš v sredo k gremo k sjmm?

še nič ne vem-nekaj je bolniških v službi tko da lahko bom dopoldan v službi ali pa na dopustu-bom jutri urnik prečikerala......mesto pri claud ti pa odstopim,resuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem