nekak tkole...ob pol9h se uspavava...na postelji leze mal sem in tja, pol se stisne k men ko so obe flaši prazni ..mleko in čaj...pol ga položim in do polnoči, ko grem še jz spat se vsaj 5-10_x_ zbudi...včasih sam duda, včasih ven ponosit...se mi zdi k mal izsiljevanje...pol je bil kr mir do ene pol3h....sem ga dala k nama in je prepuzal vse po dolgem in po čez , pil čaj, pa mleko ...pol se je pa ob pol6h končno umiril, še z eno flašo mleka...spal nekak dost mirno čist k men pritisnjen...se nism upala kej premikat...do ene pol8h....je pa včeri spet sam 1x spal, sam takrat 2 uri in pol sm nasedla pritiskom, da mora mali kmal v posteljo zvečer, ma naš že ni tak....sej veš...tašča ma svoje ideje...

...sm pa zdele govorila z eno mamico od Mihčevga sošolca...na igrišču ...imajo 9 otrok, ta najmlajša...bo zdele 1 leto...je rekla, da jo pred 9to zvečer ne daje spat, da potem lahk vsaj en del noči mirno prespijo in ko je delela z vsemi otroci in so imeli kar mirne noči, pa kar dolgo so spali 2x na dan, ker je to odgovarjalo tudi njej, da je lahko v miru kej postorila ali naredila nalogo z ostali....je ful taka lušna in otroci vsi fuulll lepo vzgojeni in simpatični..

..dans definitivno spimo čez dan 2x...zvečer bo pa že omagal, sej men se itak ne mudi spat...ojoj, cel roman...sorči
< Sporočilo je popravil sjmm -- 29.3.2010 12:26:48 >
MAJ 19.2. 2009
VSI MOJI SONČKI