cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.04.2010, 22:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.04.2010, 22:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2010, 22:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2010, 22:35

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

vidm d ste čist u selitvah.........blok al bajta....kaj pa vem.....jst sm bla 24 let u bajti, pol 5 let u bloku, pa zdej spet u bajti....pa morm rečt, d mi je bil blok ful všeč......zakleneš dol in te boli.....za štenge, za dvorišče, za streho, za pokošeno ali nepokošeno travco.........po drugi strani pa zdej vidm, ko mamo otroke, da je bajta vseeno boljša varjanta. Moj bratec je tut zdej v bloku in je čist navdušen in je reku d ga ne spraviš nazaj u bajto za noben dnar.....on je cele dneve na šihtu in se mu za vikend niti pod razno ne da ubadat še s kakšnim vrtom...njemu je bistvo, da majo en ful velik balkon, pa gor mizo pa stole pa polet roštil, pa bazen za tamalo (en sosed nad njim ma še jacuzziuser posted image ), na "vrt" gre še vedno lahko k tašči ali mamici.

jz sicer blok še nism probala, sam se mi včas zdi..k moj oči v bloku živi, da je na momente res bolš..vsaj včas lahk rečeš...ma, boli me...pa se na kavč počš...v bajti..po kateri po možnosti še kaka tašča straši...tle je pa težjeuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

06.04.2010, 22:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2010, 22:36

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

OOO A JE ŠE PARTY A SM KEJ ZAMUDILAuser posted image user posted image user posted image

nč nisi zamudilauser posted image .......a si vse speglala?

NULA ZERROuser posted image user posted image user posted image .....sm za eno kolegico iz švice iskala gostilno za maminih 50 let haaaaa

no, sej te bo počakal...iz prve roke vem, da cote nikamor ne grejo, te kr lepo na kup počakajouser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

06.04.2010, 22:38

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

mojmu se je čist od Messija zmešal k je 4 gole zabil...se mu že rola...se mi zdi, da je vsak večer med tednom fuzbal, konc tedna pa itak nič pametnega...bom mogla mal kable vn potegntuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

06.04.2010, 22:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2010, 22:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

06.04.2010, 22:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.04.2010, 07:11

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

clock-img

07.04.2010, 07:14

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

jutro

Punce ste mele včer feštouser posted image user posted image user posted image Jaz tud svojo na wc-juuser posted image Uf me tele slabosti zmatrajo, upam da čim prej minejo.

Glede bloka in hiše sem oboje sprobala in lahko rečem da je tud v bloku super živet. Mi je pa trenutno ko imam user posted image user posted image ljubše v hiši. Če pa še sam živiš v hiši je pa sploh zakonuser posted image Punce noro same lepe novičke user posted image user posted image user posted image

čebela kako pa vajina hiška napreduje?

Grem tamaledva zrihtat, pa se potem še javimuser posted image

clock-img

07.04.2010, 07:19

clock-img

baki

pencil-img

3242

jutro urša...user posted image user posted image user posted image .zgleda da bo lep sončen dan.

clock-img

07.04.2010, 07:51

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela kako pa vajina hiška napreduje?

gre počasi.....zdele sva naročila stopnice(notranje,ki bojo šle iz dnevne v mansardo).....pa streho morva izolirat in dat strešne okne noter,pa radiatorje priklopit in letos dava še tlak....drugo leto pride pa parket,stopnišče in opremljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 7.4.2010 7:52:45 >

clock-img

07.04.2010, 07:57

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jutro

vav kakšen lep sonček je zunajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......bova pofruštkali in šli ven....ob 14.30 imam zobarjauser posted image

lep dan vam želimuser posted image

clock-img

07.04.2010, 08:14

clock-img

baki

pencil-img

3242

KOSILO-ribe+krompir.je bil moj včeri v ribah pa je dobil 3 lepe postrviuser posted image tk da sem vesela da meni ni trba dons kuhat.razen krompir nardim.

clock-img

07.04.2010, 08:15

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Jutro...nocka ok sam se ne bom hvalila...ob 2h zajokcal sem dala dudo in spali do 6h je popil mleko in vstali ob 6:30h...

KATJUSA a pol ko jevstajal si pa pustila in je zaspaluser posted image ...user posted image user posted image user posted image MI TUDI RABIMO MOJSTRA ZA KOPALNICOuser posted image prenavlamo okna,kopalnico,laminat,user posted image ...prenavlamo kopalnico,laminat,kuhinjo,okna in belimo...bo kr neki...

TANCI superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dej slikce hiskeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 08:33

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

jutro punce.....za mano mirna nočka....ampak včerajšnji dan je bil pa PORAZEEEENNNN!
na šihtu gužva za znoret....pol pa še k se končn odpravim proti domu pa avto totalno v blatu...se komi zbašem v avto z vsemi punkli, da nism bla mokra do gležnjev.....pa mi na obvoznci en trobi pa maha pa na streho kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image in ugotovim, da sm pošto - službeno postavla na streho in odpeljala....ŠTALAAAA....ena ful pomembna pogodba, pa ena osebna zadeva od enga sodelovca....pa eno tono računov.....no sm hitr šefico poklicala in ji rekla nej sodelovko pošlje dol gledat če bo kej najdla in na srečo je najdla čist vseuser posted image user posted image user posted image user posted image večja sreča kakor pamet jaz pravim....
...doma je blo pa pol že boljš.....sva z evo otvorile sezono kolesarjenja.....superca je blo....ful je uživala....sam moti me, k jo ne vidim, tko da si bom pomoje en špeguček kupila, da jo bom lohk vsake tolk mal sčekirala....kako mate vi to rešeno?
...zvečer sva pa s tastarmu bilanco delala....kolk sva že zapravla za naš hiša prizidek in kolk še bova, pa naračunala kolk nama bo še ostal, tko da niti ni tko slabo user posted image user posted image user posted image

vsem, k se selite....bravissimooooooo
vsem nosečkam....čimmanj slabosti in čimveč lepih trenutkov
vsem k ste bolančkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če je pa kdo okrog nas doma pa vabljeni na kavico alpa pirčka na teraso.....pa moj že sprašuje če bomo kej srečanje zrihtale, da bi on rad vidu s kom preživim tolk časa zadnje čase na računalnikuuser posted image user posted image

lep dan vam želim.....

petrušk_

clock-img

07.04.2010, 08:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.04.2010, 09:00

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

user posted image na sončkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.04.2010, 09:30

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

Jutro

Mi smo žural točno do 2h....joj teli moji zlati deci......Šime je uletu ob 23 30, ker je spil 2 pira je bil laaaačen in je zatežil s šunko in potičko....kva sm pa hotla sm še za sebe pol litra kakava nardila pa en kos potice pohamsala (sm vse cote zrihtala mi je pripadalouser posted image user posted image user posted image )...pol "stiskanje"user posted image  d smo mal kalorij ponucaluser posted image .....no in glih k se uležem pa alarm....najprej Rokso, pol je zbudil še Majkla in smo šetal.....pitje čaja, pucanje nosa, pol smo se vsi 4je nabasal v najino postlo, tko d sm spet spala tko k reče TANCY- z glavo na nočni omarciuser posted image ......ko sta se umirila in zaspala sva jih odnesla nazaj v otroško sobo in je bil mir do 8huser posted image

ooo, ste imeli pa pestro noč...vau...ste kr u formiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

07.04.2010, 09:34

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro punce.....za mano mirna nočka....ampak včerajšnji dan je bil pa PORAZEEEENNNN!
na šihtu gužva za znoret....pol pa še k se končn odpravim proti domu pa avto totalno v blatu...se komi zbašem v avto z vsemi punkli, da nism bla mokra do gležnjev.....pa mi na obvoznci en trobi pa maha pa na streho kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image in ugotovim, da sm pošto - službeno postavla na streho in odpeljala....ŠTALAAAA....ena ful pomembna pogodba, pa ena osebna zadeva od enga sodelovca....pa eno tono računov.....no sm hitr šefico poklicala in ji rekla nej sodelovko pošlje dol gledat če bo kej najdla in na srečo je najdla čist vseuser posted image user posted image user posted image user posted image večja sreča kakor pamet jaz pravim....
...doma je blo pa pol že boljš.....sva z evo otvorile sezono kolesarjenja.....superca je blo....ful je uživala....sam moti me, k jo ne vidim, tko da si bom pomoje en špeguček kupila, da jo bom lohk vsake tolk mal sčekirala....kako mate vi to rešeno?
...zvečer sva pa s tastarmu bilanco delala....kolk sva že zapravla za naš hiša prizidek in kolk še bova, pa naračunala kolk nama bo še ostal, tko da niti ni tko slabo user posted image user posted image user posted image

vsem, k se selite....bravissimooooooo
vsem nosečkam....čimmanj slabosti in čimveč lepih trenutkov
vsem k ste bolančkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če je pa kdo okrog nas doma pa vabljeni na kavico alpa pirčka na teraso.....pa moj že sprašuje če bomo kej srečanje zrihtale, da bi on rad vidu s kom preživim tolk časa zadnje čase na računalnikuuser posted image user posted image

lep dan vam želim.....

zanimivo...sej ne vem, če se lahk smejem...sam vseen...user posted image user posted image user posted image user posted image ...večja sreča..ja...ni kej pride kak tak dan, pa tud če sonce sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje si pa tok blata najdlauser posted image

lepo, da bo še kak evrček ostal...to se res redko zgodiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

07.04.2010, 09:34

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image na sončkauser posted image user posted image user posted image

uživejte!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

07.04.2010, 09:39

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

mi2 sva še not, mali še pomalca, pol pa v dir z vozičkom

ta star mi je že ob 6h živce kravžlav...ga zbudim k mu je ura zvonila, pol pa se ta mali zbudi, ga dam k nama in mojmu rečem, naj ga pazi, da grem mleko nardit, ma še skoz vrata nism pršla na hodnik je že mali tulu , sem bum slišala...mu je s postle padu...sm ga hotla kr mal zadavt...pol sm malega s seboj vzela, ta star je pa vstal...mislm..pa je spal celo noč...pa zjutri čist koma

mali je pol spil mleko, še mal zaspal...sm ga imela kr pri sebi, pa je mogu moj sam ostale pošlihtat...no, sej so že dost velki, da se sami...user posted image user posted image

evo...Majči bi malco....ma en fajn navaden jogurt, ovsene kosmičke in banana njam...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

07.04.2010, 09:46

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

zanimivo...sej ne vem, če se lahk smejem...sam vseen...user posted image user posted image user posted image user posted image ...večja sreča..ja...ni kej pride kak tak dan, pa tud če sonce sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kje si pa tok blata najdlauser posted image

lepo, da bo še kak evrček ostal...to se res redko zgodiuser posted image user posted image

[/quote]

ja res kr neki....ti se kar smej.....sj sm se tud jst mal user posted image user posted image
mah tle u stegnah so po parkirplacih še prava jezera.....ne vem kdaj se bo to končn posušil.....

....ja tud midva sva kr zadovoljna, da nama bo še mal ostal...sva rekla da bova kr u eno skrinco dala za hude cajteuser posted image user posted image k upava da jih ne bo....

tole si pa spregledala user posted image user posted image user posted image

.pa moj že sprašuje če bomo kej srečanje zrihtale, da bi on rad vidu s kom preživim tolk časa zadnje čase na računalniku

dobr vozičkejta pa pofruštkejta....

petrušk_

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem