writing-img

RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09

clock-img

09.03.2010, 07:47

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša..kako skuhaš gres?

Čebel@
zavrem mleko, dodam malo sladkorja (lahko tudi brez) in ko je mleko tik pred tem da zavre stresem notri gres in mešam ene tri minute in to je to. Količinsko je pa takole . približno ena šalčka mleka (približno 2,5 dcl) in 2,5 žlice gresa. Potem stresem na krožnik in če se mi zdi da je pregost dodam malce mleka. Isto lahko narediš tudi z adaptiranim mlekom, če ji še daješ.

clock-img

09.03.2010, 07:49

clock-img

baki

pencil-img

3242

urša a si že popila kavico?

clock-img

09.03.2010, 07:59

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Baki kavico sem že ob pol sedmih z možem skupaj popila predno je šel v službouser posted image Pa ti? 

clock-img

09.03.2010, 08:03

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

petrušk,urša.....hvala za navodilauser posted image user posted image user posted image ....moram kupiti gres....na katermu oddelku v trgovini ga bom pa najdla?user posted image .....petrušk a ti soliš gres?user posted image .......jaz se spomnim da je bilo to sladko,ko nama je mami delala

clock-img

09.03.2010, 08:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2010, 08:15

clock-img

baki

pencil-img

3242

evo me.sem po tavečem bajto v red spravla.bomba je bla.pa vsak dan pospravim pa vsak večer mam bombo.zdej pa ne vem a sem jst smotana al smo res take s.v.i.n.j.e.user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 08:28

clock-img

baki

pencil-img

3242

a je kera tle?

clock-img

09.03.2010, 08:32

clock-img

claud

pencil-img

4036

Jutro!

Oddelala vcerajsnji dan... tam me ne vidijo vec....najprej je the boss neki mutil s pogodbo in zavodom...pol sm pa vidla kako delajo in vse ostalo,sm bla ful razocarana in se nikakor ne vidm tm not. Evo ze iscem drug siht.

Grem pisat prosnjo....

clock-img

09.03.2010, 08:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.03.2010, 08:34

clock-img

baki

pencil-img

3242

glih sem naroča modrega jana za katjouser posted image user posted image user posted image user posted image .tle je kazalo da je brezplačno.zakaj pa neuser posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 08:38

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

petrušk,urša.....hvala za navodilauser posted image user posted image user posted image ....moram kupiti gres....na katermu oddelku v trgovini ga bom pa najdla?user posted image .....petrušk a ti soliš gres?user posted image .......jaz se spomnim da je bilo to sladko,ko nama je mami delala

ja jst ga vedno solim...ampak čist čist ene par zrnc...se mi zdi da šele pol dobi pravi okus...sj ni slan na koncu....sam okus se razvije....sj pol k je kuhan dam gor kakav ali naribano čokolado....

zanč sm pa za večerjo nardila mlečni riž pa ga je tud ful lepo pojedla....pa isto...mleko zavreš, dodaš riž in kuhaš ene 20 minutk....tik pred koncem dodaš sladkor in naribano jabolko, ali rozine, ali....po želji :))

petrušk_

clock-img

09.03.2010, 08:42

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

IZVIRNO SPOROČILO: baki

glih sem naroča modrega jana za katjouser posted image user posted image user posted image user posted image .tle je kazalo da je brezplačno.zakaj pa neuser posted image user posted image

brezplačno????

petrušk_

clock-img

09.03.2010, 08:52

clock-img

baki

pencil-img

3242

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: baki

brezplačno????

ja tule ob strani foruma je pisalo naročite brezplačni zvezek modri jan.k sem šla pol še enkrat preverit če je res brezplačniuser posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 08:55

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Punce jaz sem pa ravnokar eno prošnjo spisala. Sej sploh nisem mela namen do septembra kaj poslat - sam za tole služico se splača. Zdej bomo pa vidli al je namenjana. user posted image Ma sej mislim da itak nč ne bo sam če bo bo pa supercauser posted image

Se grem s pidžame skidat potem pa najbrž do kolegice na kofico, popoldan pa na pošto oddat.user posted image

clock-img

09.03.2010, 08:55

clock-img

baki

pencil-img

3242

tk zdej grem pa za kruh premesit

clock-img

09.03.2010, 09:07

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo......user posted image user posted image user posted image za pošlihtan začetek dneva in da je Šime vseeno prinesel user posted image

claud.....ne sikeraj se-ko se ena vrata zaprejo,se druga odprejo-boš ziher najdla boljšo službouser posted image

petrušk....no to s soljo pa nisem vedela-hvalauser posted image

baki.....ti si itak čist preveč pridna s kuhanjemuser posted image

urša....navijam zate za eno super službicouser posted image user posted image user posted image

Hana je pojedla svojo dozo mleka,je že preoblečena in se igra,jaz se moram pa še iz pižame skidat in tudi kaj pametnega dat v usta

clock-img

09.03.2010, 09:10

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru??
kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporablauser posted image user posted image user posted image

petrušk_

clock-img

09.03.2010, 09:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

eeejjjjl punce...helpppp...eva ma ful vneto ritko....kaj ve uporabljate v tem primeru??
kakšen nasvet, da vidim, če sm že use uporablauser posted image user posted image user posted image

nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta

clock-img

09.03.2010, 09:14

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

nam je edino pomagala ena kremica ki so jo zmešali v lekarni(na recept) in ima podobne sestavine kot praška pasta

aha...hvala čebel@....sj mam praško pasto...pa sudocrem tud uporablam, pa pri vsakem previjanju sm naročila da ji morjo ritko umit.....upam, da bo boljšuser posted image user posted image

petrušk_

clock-img

09.03.2010, 09:17

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

aha...hvala čebel@....sj mam praško pasto...pa sudocrem tud uporablam, pa pri vsakem previjanju sm naročila da ji morjo ritko umit.....upam, da bo boljšuser posted image user posted image

ja pa z vodo naj jo umivajo,pa fino posušit predno se plenička zapakira

clock-img

09.03.2010, 09:26

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

jutro!

pijeva kofi...noč neki srednega

mali že 2 dni neki tečkan ......spet una pesem...mami mami nikjamor brez meneuser posted image

pa zdej je na ful jedu 7x na dan...včeri se je pa kr neki afnal ene 2x....no, sej je pojedu, sam ne s takim veseljem...upam, da so sam zobki, ker ne pusti umivat,niti pogledat v usta, kar se še ni zgodilo, tko, da sumim še ostali 2 štirkici, da delajo štalo               

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

09.03.2010, 09:28

clock-img

baki

pencil-img

3242

evo me .testo vzhaja,nik spi,tk da mam malo cajta.

clock-img

09.03.2010, 09:29

clock-img

baki

pencil-img

3242

imam ognjičevo kremo.ni ga bolšega.

clock-img

09.03.2010, 09:31

clock-img

baki

pencil-img

3242

je še kera tu?če ne grem malo na kavčuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2010, 09:46

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

dan user posted image
noč user posted image , ne vem več kaj ga daje user posted image zobki user posted image user posted image
drugače kar gre, fiziterapija user posted image , včeraj so me moji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presenetili z user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem