IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura
veliko vas je že napisalo in tudi sama sem tega mnenja, da je bolj pomembna karma oz. energija ki jo nekdo izžareva ko stopi v prostor. pozitivno energijo pa je možno izžarevati le takrat, ko je človek sam sebi všeč in je zadovoljen s sabo. če pa ima nekdo zaradi družbenim meril: ''kaj je lepo in kaj ne'', slabo mnenje o sebi pa ima problem z samozavestjo.
Lahko rečeš, da te ljudje sedaj, s 30 kg manj, ne dojemajo drugače kot prej? Pa tu ne mislim ravno najožje družine, ampak malo širše, služba, okolica,.....
Saj konec koncev tu ni toliko govora o notranjem počutju kot o tem ali so prednosti/slabosti dobrega izgleda.
lp, mojca
glej...jaz sem shujšala zaradi sebe zaradi svojega zdravja...in ja, priznam, da sem dolgo časa čakala na tisti prokleti klik v glavi. kar hočem reči je to, da sem šla dol s kilami zato ker sem jaz to hotela, ne pa zato, da bi se drugim zdela bolj privlačna oz., da bi me drugače dojemali.
verjetno je bila fora v tem, da se jaz v svoji glavi nikoli nisem imela za debelo....(ok, edino ko sem se pogledala v ogledalo mi je to pokazalo pravo sliko). in zaradi tega sem tudi tako ''nastopila'' v družbi, ko jaz, človek, karakter, ne pa kot nekdo, ki je zakompleksan s kilažo.
in ne, nimam občutka da me ljudje zdaj drugače dojemajo. fora je le v tem kako ti sama sebe dojemaš.
aja pa še to....po vseh takoZvanih standardih, imam še vedno preveč kil.
< Sporočilo je popravil mojamura -- 4.3.2010 8:36:06 >