IZVIRNO SPOROČILO: Gina
IZVIRNO SPOROČILO: rija
ker ob vsem tem etiketiranju z RR mamo včasih dobim občutek, da po tem takem sploh ne smeš biti nežen in pozoren do svojega otroka
da se slučajno ne ravadi.....
Ravno obratno, ti trdiš, da so vse mame, ki niso sužnji svojih otrok in ki jih naučijo dobro spati, da se tudi otroci končno dobro počutijo, ker imajo dovolj spanja, zanič mame, ker niso dovolj nežne in pozorne do njega, če se ne zbujajo ziljonkrat na noč - skor da potem niso dovolj dobre mame.
eh daj Gina
kje pa jaz to trdim? kje sem jaz komu napisala, da je zanič mama? malo ga mimo tolčeš....jaz samo pravim, da naj mame delajo to, kar čutijo da je prav, ne kar je nekdo nekje enkrat napisal, da bi dobro prodal svojo knjigo.
Zmajaz: sem mogla vmes nekam iti, pa nisem mela časa napisati: ni to letelo nate konkretno za RR mamo! daleč od tega....
ampak mi gre na jetro to, da je večina teh ki tukaj tako rado uporablja ta izraz super mame, doma ravno to.
in ne vidim razloga, da se tukaj delajo trdne kot skale

zakaj Že?
saj HB da so take.....
in tudi verjamem, da je recimo večkratni mamici (tudi meni bi bilo po tretjem otroku že bolj vseeno, menda

) mogoče čisto manj kompliciraste, kakorkoli, da se tudi sama ne štejem med komplikatorje....
tak, zdaj grem pa še nekaj naredit....