writing-img

RE: sem mama duda, prosim, na pomoč!!

clock-img

05.03.2010, 10:26

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

hektorina, sej pol sva pa glih za v isti kos se mi zdi... user posted image user posted image

Ma kaki koš, si smešna! Boš vidla, kak bo teta "gravitacija" jezna na naju, ko bo na najina stara leta vidla da sva jo zajuser posted image ali in ne bo mela kaj vesit!?user posted image

to pa ti mislis!!!user posted image user posted image user posted image user posted image k bi ti vedla!!! res da zdele nimava nic, ampak prazne vrecke pa vseen visijo potem do kolen!!user posted image

Ma si ti ena negativka... Tak al tak sva prikrajšani za joškice, pol pa mi že z praznimi vrečami groziš. Vsako tolažbo mi požreš. Ti, ti grda puncauser posted image . Aja, moje joške tud ko bojo prazne vreče, definitivno ne bojo do kolen. Je predaleč do tja...

Sta faci...jaz bi takoj zamenjala svoj C "dekolte"...

clock-img

05.03.2010, 10:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hektorina, sej pol sva pa glih za v isti kos se mi zdi... user posted image user posted image

Ma kaki koš, si smešna! Boš vidla, kak bo teta "gravitacija" jezna na naju, ko bo na najina stara leta vidla da sva jo zajuser posted image ali in ne bo mela kaj vesit!?user posted image

to pa ti mislis!!!user posted image user posted image user posted image user posted image k bi ti vedla!!! res da zdele nimava nic, ampak prazne vrecke pa vseen visijo potem do kolen!!user posted image

Ma si ti ena negativka... Tak al tak sva prikrajšani za joškice, pol pa mi že z praznimi vrečami groziš. Vsako tolažbo mi požreš. Ti, ti grda puncauser posted image . Aja, moje joške tud ko bojo prazne vreče, definitivno ne bojo do kolen. Je predaleč do tja...

Sej ne samo teb, jo tud seb ves.... ti mas vsaj to sreco, da mas dalec do kolen!! Jst se tega nimam.... user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:28

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: rija

gina, očitno si kljub vsem izkušnjam nekje falilauser posted image  in to na polno...pa še toliko huje je, ker si ti imela možnost dveh popravnih....jaz pa samo en izpituser posted image   torej teorija in praksa nista vedno najbolj kompaktibilni?

Kaj zdaj kr neki v tri dni bluziš? moja fanta sem nosila cel dan po rokah in sta cele noči spala po 8 in več ur skupaj brez dojenja vmes. Kaj sem falila in to na polno? Za mojo deklico sem ti pa tudi napisala kaj sem naredila - poslušala sem take kot si ti - in ja, sem falila. posledično smo bili vsi zbluzeni, ker nismo spali. In sem tudi popravila. Naučila sem jo spat. Teorija in praksa tukaj pri mani popolnoma sovpadata.

clock-img

05.03.2010, 10:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Taddy78 - ne hvala. user posted image Sej jst sm pa cist zadovoljna da nimam joskov... vsaj pr modrcih prsparam.user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:29

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Taddy78, midve z BaguSko ne rabiva dekolteja, bi raje joške!user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:30

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

[/quote]

Sej ne samo teb, jo tud seb ves.... ti mas vsaj to sreco, da mas dalec do kolen!! Jst se tega nimam.... user posted image
[/quote]

Kaj maš dosti kolena potegnjena k bradi. Mislim, tako, pokrčena. Stegni noge punca, boš vidla, da je daaaaaaaleč!user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Taddy78, midve z BaguSko ne rabiva dekolteja, bi raje joške!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, lahko si jih pa delimo na tri dele - to bi se slo!!!user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:31

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

E vidiš, jaz pa nucam kar nekaj modrčkov, da zgleda malo več...

clock-img

05.03.2010, 10:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kaj maš dosti kolena potegnjena k bradi. Mislim, tako, pokrčena. Stegni noge punca, boš vidla, da je daaaaaaaleč!user posted image

user posted image user posted image kr precej ja... rada uzivam, kaj ces... user posted image user posted image

ampak tud ce jih stegnem, se mi ne zdijo prevec daaalec.... user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:33

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

user posted image user posted image kr precej ja... rada uzivam, kaj ces... user posted image user posted image

Stopi na prste! Je zdaj malo dalje? Če je, ostani tako! Do naslednjega krčenja noguser posted image

ampak tud ce jih stegnem, se mi ne zdijo prevec daaalec.... user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

E vidiš, jaz pa nucam kar nekaj modrčkov, da zgleda malo več...

user posted image user posted image user posted image jst sm tud to pocela k sm bla v dobi odrascanja!!user posted image user posted image user posted image

zdej sm pa prerastla joske.... user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:34

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Taddy78, midve z BaguSko ne rabiva dekolteja, bi raje joške!user posted image

No, no...hotela sem svojemu "oprsju" dat samo lepše ime user posted image  
Baguska vidiš, jaz pa imam doma cel predal mordčkov, pa jih noben ne vrne v prvotno stanje...blagor tebi user posted image

No tu še lahko recimo napišem, ko je ena mamica trdila, da se nekatere mamice ne trudimo dojit, da se nam ne bi povesile joške...hmmm...dojila sem 3.tedne, pa ne vem če ne zgledajo bolj grozno, kot od ene, ki doji 3.leta...

clock-img

05.03.2010, 10:35

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

gina, očitno si kljub vsem izkušnjam nekje falilauser posted image  in to na polno...pa še toliko huje je, ker si ti imela možnost dveh popravnih....jaz pa samo en izpituser posted image   torej teorija in praksa nista vedno najbolj kompaktibilni?

Kaj zdaj kr neki v tri dni bluziš? moja fanta sem nosila cel dan po rokah in sta cele noči spala po 8 in več ur skupaj brez dojenja vmes. Kaj sem falila in to na polno? Za mojo deklico sem ti pa tudi napisala kaj sem naredila - poslušala sem take kot si ti - in ja, sem falila. posledično smo bili vsi zbluzeni, ker nismo spali. In sem tudi popravila. Naučila sem jo spat. Teorija in praksa tukaj pri mani popolnoma sovpadata.

a ne gina....sama si si kriva...jaz ti nisem nič reklauser posted image  ne zdaj ti na mene rivaj

saj pa ti tukaj jamraš....ne jaz. jaz sem čisto zadovoljna, kakorkoli, da sem delala po tvojih merilih narobeuser posted image

jaz se čisto nič za nazaj ne spominjam z žalostjo in obžalovanjem.

ok, mogoče mi je žal, da sem poslušala take kot si tiuser posted image , da naj pustim otroka tulit...in sem ga res ene 2x....in zdaj mi je žal. ker bi isto super zvozili tudi brez tega....user posted image

...vox populi...

clock-img

05.03.2010, 10:36

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Če jih delimo na tri dele, vama dam tistega povešenega, ostalo sama obdržim-hehe user posted image user posted image user posted image  hecam se

clock-img

05.03.2010, 10:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

cel predal mordčkov, pa jih noben ne vrne v prvotno stanje...

koga!? modrckov al joskov?? user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:37

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

E vidiš, tu je keč, zakaj se ti zdijo kolena bližje kot so. boš tudi to prerasla.user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

pri meni pa kontra: joški so prerasli meneuser posted image

E vidiš, tu je keč, zakaj se ti zdijo kolena bližje kot so. boš tudi to prerasla.user posted image

...vox populi...

clock-img

05.03.2010, 10:38

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

No tu še lahko recimo napišem, ko je ena mamica trdila, da se nekatere mamice ne trudimo dojit, da se nam ne bi povesile joške...hmmm...dojila sem 3.tedne, pa ne vem če ne zgledajo bolj grozno, kot od ene, ki doji 3.leta...

No - dokaz da jošk sploh ne uniči dojenje, ampak že sama NOSEČNOST - ko se povečajo, potem pa nazaj zmanjšajo, koža pa ostane raztegnjena. user posted image

clock-img

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

Če jih delimo na tri dele, vama dam tistega povešenega, ostalo sama obdržim-hehe user posted image user posted image user posted image  hecam se

Sprejmeva tudi povešen del, da se ne bova več obremenjevali z praznino, ki nastaja tam nekje na poti do kolenuser posted image

clock-img

05.03.2010, 10:39

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

user posted image user posted image user posted image no, jst do tja nikol ne bom prsla....

clock-img

05.03.2010, 10:41

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

user posted image user posted image user posted image no, jst do tja nikol ne bom prsla....

BaguSka, kaj pa če si kupiva rdeče čeveljce, pa potolčeva z petkami... A to, misliš bi šlo?

clock-img

05.03.2010, 10:42

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hahaha.. ne vem ce bi slo, ker name nebi spravla ceveljce s petkami... user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:43

clock-img

Anonimen

uh! koncno!

user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:43

clock-img

hektorina

pencil-img

1577

hahaha.. ne vem ce bi slo, ker name nebi spravla ceveljce s petkami... user posted image

Kaj so spet kolena kriva, boš reklauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem