Hvala za objemčke in pikapoke. Zoprno je ja, ko ne moraš biti z obema ... v takšnih primerih je mamicam, ki ne dojijo, mogoče lažje. Pa je poudarek res na mogoče, ker ti je pa težko zapustiti tudi tako majhnega ...
Je pa z Vidom moj dragi. Sm ga pred parimi minutami klicala in se je Videk hudo jokal

Joj mi je bilo hudo ... Je reveža lulek pekel, ker so mu poleg jajčk še kožco dol potegnili ... Je dragi rekel, da je mel pleničko čist suho, pa je baje že 2 flaški tekočine spil

Joooooooooj je bogi

Najhuje pa je baje to, da bi tamal ful hodil, pa ne sme, da ne dobi otekline ... Skratka bogi bogi je, on ves živahen, pa je skoraj da ne priklenjen na posteljo. Pa da ne govorim, da so zaklenjeni na int. oddelku, tak da mu še za pit ne mora it iskat

Kar nekaj. Pa še zdej ju niso prestavili v sobico ... Da ne govorim, da še kar nič ne vemo zaradi česa naj bi bil sploh zadržan, do kdaj naj bi bil notri ... Res sem jezna. Še dobro, da sem Vidu vsaj ščetko vzela in zobno pasto, sam pleničk pa nima dost ... Res groza ...
Po drugi strani sem pa prav navdušena nad našo damico, ki ji je bilo popolnoma vseeno kje je, sam da je z nami in da lahko spi ... Nič se ne pritožuje, le spi in je ... Ah je fejst ...
Aja, Jessy, drgač se pa ne oglašam pogosto, ker mamo kar pestro doma - ker Vid ni v vrtcu, se mu moraš po Elinem hranjenju 100% posvetiti, da ne bo imel občutka, da ga kej zavračamo ... zvečer si pa itak "koma strica Toma". Aja, da ne omenim, da sem se šele 2 dni nazaj nekako sestavila skupaj in sedaj lahko normalno sedim na zadnji plati. Prej se pa ni dalo ... vmes sem si namreč še mal šive nategnila in je kar rita bolela ... Res neprijeten občutek ...
Sm pa tudi razmišljala, ko sem slikce naše pupe pošiljala, da je ful škoda, da si nisva tel. št. izmenjali. Bi ti zagotovo poslala kako fotko ... čeprav moram priznati, da sem zagotovo marsikatero spustila, ki jo imam vnešeno v imenik. V bolnicah slabo mobiji lovijo in pol ti sred pošiljanja pol naslovov zavrne, pol pa ne veš kdo je dobil in kdo ne. Pa se zgodi, da eni isti sms dobijo celo večkrat, drugi pa nobenega
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 18.3.2010 19:00:01 >