writing-img

RE: II pričakujemo aprila 2010

clock-img

02.04.2010, 14:34

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

witch...Jaz imam gelirane nohte tole, ker imam svoje katastrofalne...Poslikava pa se bi tudi dala lahko na tvoje naravne...Cena, smešno nizka heheuser posted image user posted image user posted image Če še te kaj zanima pa lahko po ZS

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

02.04.2010, 15:10

clock-img

witch

pencil-img

3540

Vsem, ki praznujete, želim zares vesele, blagoslovljene, radostne, polne smeha in ljubezni velikonočne praznike!user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

02.04.2010, 15:13

clock-img

mladika

pencil-img

971

pupe,jst sem se tut odločla tole pletenko narest,čeprav sem rekla da jo nam,je skušnjava prevelkauser posted image user posted image sm pa lih kosilo pojedla,pirhki tut že narjeni,zdj pa šibam u trgovino po material za peko.zaljubljena23 maš ZS!!

clock-img

02.04.2010, 15:24

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

ja pa mene boš sabo vzelauser posted image user posted image user posted image

ja mladika itak da te bom sproti prišla iskat in te vzamem zraven

clock-img

02.04.2010, 15:26

clock-img

lidik

pencil-img

3706

zaljubljena23 kako so lepi !!!!!!!!!

clock-img

02.04.2010, 15:28

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

pupe,jst sem se tut odločla tole pletenko narest,čeprav sem rekla da jo nam,je skušnjava prevelkauser posted image user posted image sm pa lih kosilo pojedla,pirhki tut že narjeni,zdj pa šibam u trgovino po material za peko.zaljubljena23 maš ZS!!

pa ne mi rečit da smo tudi tebe premamile z njo. Sarika pa nič ne sporoči ali ji je uspela ali ne. No moje testo zdajle lepo vzhaja, tako da upam, da mi bo uspela. Bom pa jutri malo poslikala kar bom napekla in naredila, pa bom jutri kakšno slikco zraven gor pripopala.

clock-img

02.04.2010, 15:41

clock-img

twetka

pencil-img

911

joj kr vse neki pečete, mene je tudi premamilo samo meni se je zaluštalo medenih konc in ne vem če se nebom lotila jih naredit pol pa čez noč v hladilnik jutri pa ham, ham v moj želodček. Joooj prej o dieti zdej že o sladkem, sam zdej so prazniki in mislim da si vsi zaslužimo kakšen košček sladkega. 

clock-img

02.04.2010, 15:48

clock-img

lidik

pencil-img

3706

twetka kaj boš delala? Medene kaj? Še kakšen receptek zraven prosim. user posted image

clock-img

02.04.2010, 15:50

clock-img

witch

pencil-img

3540

nehajte s pecivom user posted image bom še kaj zraven pekla user posted image jaz pa še kar pucam user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

02.04.2010, 15:55

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: witch

nehajte s pecivom user posted image bom še kaj zraven pekla user posted image jaz pa še kar pucam user posted image  

witch pa ti boš ja čisto uničila hišo! Boš preveč drgnila in boš videla, da bo vse fuč. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 16:21

clock-img

mladika

pencil-img

971

hja,moje testo tut lepo že vzhaja na toplem,šunka se tut kuha,pa še jst zraven,ker si nikjer ne upam odpret,da bo testo lepo vzhajalouser posted image Witch pa ti boš hišo čist frderbala,kok se bo use šajnal,dej še k men mal prid k si že lih u formi...user posted image
sej slikico bi tut jst gor kako prpopala,pa ne znam,pa u albumček jih tut ne znam datuser posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 2.4.2010 16:22:57 >

clock-img

02.04.2010, 16:47

clock-img

twetka

pencil-img

911

dobla sem na netu recept upam da je to to, ker še nisem delala, bom pa probala ker mi je ful dobro evo. http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Medene_kocke-5074.html

clock-img

02.04.2010, 16:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ha ha ha mladika, pa smo te res premamile s to pletenico. Super da si se jo lotila. No potem pa le sporoči kako bo uspela. Tisto s slikcami se bom pa jaz jutri trudila, da bom videla če mi jo bo uspelo gor pripopat ali ne. user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 16:58

clock-img

lidik

pencil-img

3706

njami twetka tole pa je videti res slastno. Sam mislim, da meni za te praznike ne bo uspelo tega narediti. Mogoče se lotim potem naslednji vikend.

clock-img

02.04.2010, 17:10

clock-img

twetka

pencil-img

911

Evo js sem že naredila testo skup, zdej pa počiva v hladilniku, sam nebom upoštevala tistega da ga čez noč pustim v hladilniku , po moje je ok če je 2 urci v hladilniku pol bom spekla ko se bo ohladilo pa namažem pozno zvečer in bo pol vse skup v gladilniku čez noč jutr pa probamo kaj bom ustvarla. user posted image

clock-img

02.04.2010, 17:16

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Evo js sem že naredila testo skup, zdej pa počiva v hladilniku, sam nebom upoštevala tistega da ga čez noč pustim v hladilniku , po moje je ok če je 2 urci v hladilniku pol bom spekla ko se bo ohladilo pa namažem pozno zvečer in bo pol vse skup v gladilniku čez noč jutr pa probamo kaj bom ustvarla. user posted image

no super, sporoči kako je uspelo. Da vidim če se mi splača naslednji vikend narediti. user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 17:16

clock-img

mladika

pencil-img

971

twetka kako je kej pr tebi stanje?!se kej že kaže na user posted image ??

clock-img

02.04.2010, 17:17

clock-img

lidik

pencil-img

3706

evo zdaj pa grem jaz pletit kitke in se potem kaj oglasim ko pridem nazaj. No razen če se ne odločim da že danes pobarvam jajčka, ker v načrtu je bilo za jutri zjutraj.

clock-img

02.04.2010, 17:24

clock-img

twetka

pencil-img

911

Mladika, 32 dan, test negativen, prsi mi bo razneslo, mičken kak krč pride, drugače pa ni videt še nič. user posted image verjetno bo jutr al pa v nedeljo, v primeru da nebo, testiram spet, sam bo. 

clock-img

02.04.2010, 18:14

clock-img

lidik

pencil-img

3706

twetka dokler ne priteče NE GOVORI DA BO !!!!!! kaj te bo treba res malo skregat spet???????? user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 18:34

clock-img

witch

pencil-img

3540

hihi nič se nebo zgodilo naši hiši user posted image user posted image user posted image je dovolj velika, da sem komaj zdaj končala user posted image user posted image
zdaj pa ne vem če bi več pletenice delala user posted image sem se zmatrala.. mogoče pa bom, ali pa zjutraj.
Koliko časa pa mora vzhajati to testo?

clock-img

02.04.2010, 18:49

clock-img

twetka

pencil-img

911

Js že pečem, upam da bo dobro, kaj pa vem, bomo vidli jutr. Lidik spank me babe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 19:09

clock-img

lidik

pencil-img

3706

witch jaz jo pustim vzhajati kakšno urco. Sicer pa sej vidiš ko testo dovolj naraste. Drugič pa pustim vzhajati slabe pol urce.

clock-img

02.04.2010, 19:11

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Js že pečem, upam da bo dobro, kaj pa vem, bomo vidli jutr. Lidik spank me babe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

twetka ja ja ti me kar izzivaj. Počakaj da se hudo razjezim. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.04.2010, 19:16

clock-img

witch

pencil-img

3540

Jaz pa v vinu barvam jajčka in sem od hlapov kar malo pijana user posted image user posted image user posted image user posted image
Ve ste jih že pobarvale?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem