writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

08.03.2010, 20:00

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

brezveze

sicer, sej ne da imam za počet miljon stvari

a H. spi?

Ne vem kaj naj ti rečem. Sva skupaj na kavču - mal je na joški, mal spi, mal rita.... in tako do jutra (samo od ene desetih v postelji)

clock-img

08.03.2010, 20:04

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jah prav res user posted image ...težko ane 

ja ful user posted image user posted image

šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo user posted image

clock-img

08.03.2010, 20:11

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

šivilja, vidim da je H. tut eno crkljivo dete... nimaš kej, sej jo bo minilo user posted image

popolnoma, pa mama je že lena in so vsi dobri sklepi splavali po vodi. bo že začela enkrat samam spat - oz. do poroke bo že dobrouser posted image

clock-img

08.03.2010, 20:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

uf, moj gleda eno novo nadaljevanko na tv3 (jaz z enim učem spremljam)

ker začetek...

clock-img

08.03.2010, 20:13

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

popolnoma, pa mama je že lena in so vsi dobri sklepi splavali po vodi. bo že začela enkrat samam spat - oz. do poroke bo že dobrouser posted image

ma ja, brez skrbi user posted image če ne ju damo pa skupej, pa naj spita en pri drugem user posted image

clock-img

08.03.2010, 20:14

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

nč zame - se nanašana prejšnji post

< Sporočilo je popravil šivilja -- 8.3.2010 20:15:38 >

clock-img

08.03.2010, 20:16

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

ma ja, brez skrbi user posted image če ne ju damo pa skupej, pa naj spita en pri drugem user posted image

zda jih še skupaj tiščimo čez nekaj let jim bomo pa prepovedoval (me je že strah)

clock-img

08.03.2010, 20:18

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A ima katera kakšne veze pri kakšnem čevljarju ali usnjarju - bi rada nabavla tako mehko usnje (gladko in semiš) za copatke?

A niste vidla al ne poznate oz. ne veste?

V IUV vem da se je včasih dalo kej dobit. Probaj jih poklicat. Ti itak rabiš manjše koščke.

A ima katera kakšne veze pri kakšnem čevljarju ali usnjarju - bi rada nabavla tako mehko usnje (gladko in semiš) za copatke?

A niste vidla al ne poznate oz. ne veste?

žal ne user posted image

jaz sem tukaj nekje okoli... razmišljam kaj bi jedla, pa bi blo najboljše nič

sem danes videla eno mamico na bazeu, mali je po moje nekje toliko star kot J., mogoče mesec mlajši... ej niti enega grema maščobe nima, vse napete mišice, pa ne tisto, bildersko... mora bit neka športnica al pa plesalka, mogoče baletka...

čist sm ji bla fouš, priznam

Sam nehi....moja frendica...rodila februarja lani druzga otroka (prvi je 4 dni mlajši kot M). Jst sem jo vidla mesec dni po tem...če nebi poznala, nebi verjela. Ploh trebuh, pokončni, doječi joški, pokončna rit...stara 35 let, telovadi ne dosti. Pač geni so taki al ne vem kaj. V nosečnosti se je zredila 3 kile.

Priznam......fouš sem ji....čist sem zelena od zavisti... user posted image

Na TV3 bo ob 20:55 Trenutek resnice in bo Artur Štern gost. Majke mi, da bom šla gledat.

Otroci spijo, Z ima vročino. Jst bi tut neki jedla, pa ste me zdej s temi suhci čist zamorile.

clock-img

08.03.2010, 20:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

maja, sva ji skupej fouš, kaj češ user posted image

dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej user posted image bomo skupej lepi in debeli

ej prjatlca, a ti mene še maraš?

clock-img

08.03.2010, 20:22

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Maja a ni IUV propadla, pa vse premoženje so razprodal?

uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu

clock-img

08.03.2010, 20:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IUV ni več ne

clock-img

08.03.2010, 20:29

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image

Kaj mene tole zdela... Grem spat da ne bom tudi jutri delala konkurecne jetiju...

Nočko!

clock-img

08.03.2010, 20:32

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

uh, Artur je pa zadnje kar bi gledala, pomoje se mu je kakšen kolešček premaknu al ga je pa zgubu

Aja tega pa nisem vedla. Svašta.

dej ne ga s***, midva jeva nutello pa kakav, pejt še ti kej user posted image bomo skupej lepi in debeli

A imam kak razlog, da te nebi imela? Zdej te bom imela še raje, ker boš študirana user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 20:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kaj mene tole zdela... Grem spat da ne bom tudi jutri delala konkurecne jetiju...

Nočko!

nočko

clock-img

08.03.2010, 20:35

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Nočko!

user posted image

clock-img

08.03.2010, 20:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A imam kak razlog, da te nebi imela? Zdej te bom imela še raje, ker boš študirana user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

sej v bistvu sem že, zdej bom še malo bolj user posted image

dej, pejt v ponedeljek po nove AB, da se pozdraviš, mormo v šoping

clock-img

08.03.2010, 20:41

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Kdaj bodo mene te zobje nehal bolet user posted image Za znort. Najhuje je, ko se umirim in ko ležim, dokler sem aktivna je OK, potem pa me ima, da bi vpila.

clock-img

08.03.2010, 20:42

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

grem jaz tud...nočko

clock-img

08.03.2010, 20:49

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

user posted image user posted image

sej v bistvu sem že, zdej bom še malo bolj user posted image

dej, pejt v ponedeljek po nove AB, da se pozdraviš, mormo v šoping

Ja ti pa si prjatlca....a do ponedeljka nej čakam....jutri ob 8:00 sem naročena pri P. baje moram še 1x v laboratorij, pa ne vem kaj še.

Jaaaa v šoping. Opažam, da sem iz dneva v dan bolj skromna. Danes sem bla srečna ko novoletna jelka, ker sva šli z M v hofer za 10 minut. Pa nadvse se veselim, da grem v zdravstveni jutri. Sploh ne rabim dosti user posted image

Kdaj bodo mene te zobje nehal bolet user posted image Za znort. Najhuje je, ko se umirim in ko ležim, dokler sem aktivna je OK, potem pa me ima, da bi vpila.

A pa imaš kej proti bolečinam? Nehali te bodo po mojem kak mesec po tem ko bosta zaključila. Najbrž imaš vse premaknjeno in ti zdej rine vsako v svojo sner. Meni je enga delal, pa me je potem še kr neki časa bolelo. Sorry...nič kaj vzpodbudnih besed ti ne morem napisat. Drži se user posted image
Meni je zadnjič samo naklofen pomagal.

clock-img

08.03.2010, 20:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

maja, sori... sem bila prepričana da je danes sobota user posted image in jutri nedelja, kar pomeni da ne moreš drugam kot k dežurnem

clock-img

08.03.2010, 20:53

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Ja Maja saj vem da je tako, samo je tako čudno, sem se samo pokonci usedla in je 100x bolje, praktično ne boli več. Za ponoči (ko pa skor moram ležat) vzamem pa lekadol, ker še dojim, pa ne vem če lahko kaj drugega.

clock-img

08.03.2010, 20:54

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

OOOOOOOOOOOOOOOO Majana kaj bi dala, da je danes sobota!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

08.03.2010, 20:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

maja, sori... sem bila prepričana da je danes sobota user posted image in jutri nedelja, kar pomeni da ne moreš drugam kot k dežurnem

Trot user posted image user posted image user posted image

Šivilja....ja druzga skor ne moreš vzet. Najbrž je z zobmi isto kot z ušesi. Ta ful bolj bolijo, če sežiš. Dvigni si vzglavje kokr si ga lahko.

clock-img

08.03.2010, 21:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Trot user posted image user posted image user posted image

ja sori, ker nisem popolna user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 21:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

OOOOOOOOOOOOOOOO Majana kaj bi dala, da je danes sobota!!!!!!!!!!!!!!

a ne bi blo fajn?

bi se spet lahko v mestu vidle, vsaj za 5 minut user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem