writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

23.03.2010, 19:43

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

naš ata je pa danes kupil tricikel za mladička. je bil prejšni tako zjahan, dobesedno, pa vse je že kar stran padalo...groza kaj en otrok naredi user posted image

clock-img

23.03.2010, 19:47

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

a vas mladiči tudi zavohajo ? mislim resno. ker sem lahko do polnoči v dnevni, pa bo v zgornjem štuku tišina. a dok se prestavim v posteljo, v roku 20 minut zagotovo en začne tulit. skoraj vsak večer z možem staviva in samo čakava kdo bo prvi začel. user posted image user posted image  

clock-img

23.03.2010, 19:48

clock-img

Anonimen

aja, pa hvala, ker ste mi zaupale, kako je pri vas s plačevanjem... nekatere imate prav ažurne moške! user posted image
pri nas sem jaz tista, ki plačuje položnice in ureja račune, pa bi mi kar pasalo, če bi imela kakšnega računovodja domauser posted image .

clock-img

23.03.2010, 19:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

a vas mladiči tudi zavohajo ? mislim resno. ker sem lahko do polnoči v dnevni, pa bo v zgornjem štuku tišina. a dok se prestavim v posteljo, v roku 20 minut zagotovo en začne tulit. skoraj vsak večer z možem staviva in samo čakava kdo bo prvi začel. user posted image user posted image  

user posted image user posted image  mi je znano, ja...

clock-img

23.03.2010, 19:51

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image Mi smo od rojstva v tesnem kontaktu (ok no, posredno smo v kontaktu- samo preko predelnih sten) in sta se morala navadit da naju vohata in sta kljub temu sama. Praktično non stop maširava mimo njunih sobic, pa (moram feeejst trkat) spita ko norca.

Mogoče vaju pa slišita? Bodita manj glasna, mogoče bo pol boljšuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2010, 19:53

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

lucky youuser posted image  

clock-img

23.03.2010, 19:53

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
aja, pa hvala, ker ste mi zaupale, kako je pri vas s plačevanjem... nekatere imate prav ažurne moške! user posted image

Ja, to pa res. Super mi je da je on to prevzel. Jaz sem za to preveč raztresena (beri: vmes razmišljam kaj moram še vse narest), potem pa ni nujno da vse štimauser posted image

clock-img

23.03.2010, 19:54

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

lucky youuser posted image  

Dons ziher ne bom nič spala. Temu se pravi ''Zakon pohvale''

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 23.3.2010 19:55:17 >

clock-img

23.03.2010, 19:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mi smo dejansko v enem prostoru, ampak ko pridem v spalnico, ki je samo za predelno steno (ampak prej me komot sliši in voha), se v roku 10 minut začne budit

hm, mogoče bi mogla pa jaz na kavču začet spat user posted image

clock-img

23.03.2010, 20:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

koalček kakšen tricikel ste zbrali...naš prejšnji je tud fertik...pa iščem kaj kupit??

clock-img

23.03.2010, 20:10

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

TOLE BO ZDEJ V HOFERJU...kakšen se vam zdi

http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/58_15529.htm

clock-img

23.03.2010, 20:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tega sem tudi jaz gledala, pa ne vem a vzet ali ne

nekje sem brala, da je pri malčkih kot so naši še pomembno da ima spodaj kot ''pladenj'' za nogice, da mu ne opletajo vsepovsod? ima katera izkušnje?

clock-img

23.03.2010, 20:17

clock-img

Leela

pencil-img

3101

koalček kakšen tricikel ste zbrali...naš prejšnji je tud fertik...pa iščem kaj kupit??

tudi jaz iščem tricikel, tist s palico za porivat

clock-img

23.03.2010, 20:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

tega sem tudi jaz gledala, pa ne vem a vzet ali ne

nekje sem brala, da je pri malčkih kot so naši še pomembno da ima spodaj kot ''''pladenj'''' za nogice, da mu ne opletajo vsepovsod? ima katera izkušnje?

sej pomoje ga ima kolkr piše...naš prejšnji ga je imel in je res fino ker na pedalih še ne stoji nogica

clock-img

23.03.2010, 20:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aja ne MAJANA jaz sem gledala BC kjer je čist isti se mi zdi in piše da ima uno za nogice

clock-img

23.03.2010, 20:18

clock-img

Leela

pencil-img

3101

hoferjev zgleda zanimivo.

ja je fin podstavek za nogice, če ne dol visijo, ko še ne goni

clock-img

23.03.2010, 20:20

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

A to jim mislite zdaj že kupit?A niso še premajhni za to?

clock-img

23.03.2010, 20:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

aja ne MAJANA jaz sem gledala BC kjer je čist isti se mi zdi in piše da ima uno za nogice

ja tale ima kokr sem vidla na sliki samo 2 ''palici'', kamor lahko stopi oziroma da nogice

ampak naše dete še ni tolk bistro, da bi vedelo da ne sme opletat z njimi in da jih mora tam držat...

clock-img

23.03.2010, 20:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tale hoferjev je od 10 mesecev naprej... je pa sigurno odvisno od otroka do otroka

J. je po moje še predroben za to, če bi ga vzela, bi ga zato, ker bi bil ok pa ugodna cena

clock-img

23.03.2010, 20:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

tašča bo to kupila za Mjev RD user posted image upam, da bo ok, drugače ga bomo dali pa v omarouser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.03.2010, 20:23

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

tale hoferjev je od 10 mesecev naprej... je pa sigurno odvisno od otroka do otroka

J. je po moje še predroben za to, če bi ga vzela, bi ga zato, ker bi bil ok pa ugodna cena

Aha...Jaz sem čist butasta za te reči-še dobro, da od vas kaj izvem.

clock-img

23.03.2010, 20:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja tale ima kokr sem vidla na sliki samo 2 ''''palici'''', kamor lahko stopi oziroma da nogice

ampak naše dete še ni tolk bistro, da bi vedelo da ne sme opletat z njimi in da jih mora tam držat...

ja sej pravim da sem gledala bc kjer je isti in piše da to ima...itak pa pogledaš če ima...

clock-img

23.03.2010, 20:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

niso še premejhni ne...važno da orng sedijo...sej tam samo sedijo in se peljejo,kot v vozičku...maju je full všeč in uživa ker vse vidiuser posted image

clock-img

23.03.2010, 20:28

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

majana a si kej po centru hodila?Si kje vidla kakšne lepe čevlje-brez pete?Sem mislila it jutri v Reninija...

clock-img

23.03.2010, 20:30

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Pri temu Hoferjevemu piše od 10 mesecev dalje, pa od 15 mesecev daljeuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem