writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

26.03.2010, 11:13

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Hello!
Mi že dva dni spimo bolje, zdaj se zbudi sam še enkrat na noč, okol pol treh, se podojiva in spimo naprej do sedmih, pa potem včasih še do osmih. Pa dojiva se tud sam še takrat , čez dan nič več.user posted image

Sem imela pa zdajle prijateljico na obisku, čist nenapovedano, jaz še v pižami, stanovanje v razsulu, dobro, da ima ona tud dva otrokauser posted image .

Zdaj segrem pa hitr zrihtat, potem pa šibava na plavanje.

Punce uživajte, saj vreme danes niti ni tako slabouser posted image !!

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 26.3.2010 11:14:31 >

clock-img

26.03.2010, 11:40

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Jaz moram pa popoldne v trgovino mal,v lekarno pa še najdit moram nekje za kavbojke T popravit,ker mu je net odletel...pa prvič je mel hlače oblečene user posted image

clock-img

26.03.2010, 12:11

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

danuser posted image

clock-img

26.03.2010, 12:12

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dan user posted image

clock-img

26.03.2010, 12:24

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O K. dan user posted image

clock-img

26.03.2010, 12:52

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

plavalke - danes sem vam pa fouš. takle zaspan dan ni za nikamoruser posted image

grem peglat. spet imam žmiljon srajcuser posted image

clock-img

26.03.2010, 13:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Lake....naredila biskvit za torto! A to pride taka bolj nizka?

A z marmelado namažem tudi okoli, tam kjer bom polila čokolado? Se mi pa zdi biskvit ful rahel. A nima saherca bolj kompaktnega? Al pa sem bila prenežna ko sem beljake mešala.

clock-img

26.03.2010, 13:11

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Majana, kje pa se ti potikaš?

clock-img

26.03.2010, 13:29

clock-img

lorena2009

pencil-img

37

Lep pozdravček vsem
Imela bi samo eno vprašanje glede podaljšanja porodniške
kaj moram storiti ,kaj priložiti ,havala vam v naprej
lepo bodite lp.user posted image

clock-img

26.03.2010, 13:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Grem delat še eno torto user posted image

clock-img

26.03.2010, 14:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image ja res je...
joj res bo 1 leto kmal star...jutri mesec...mah prehitro gre...če ne dobim službe v septembru bomo mel še enega

user posted image user posted image user posted image
takih pridnih otrok bi tut jst imela

podpis.

Dudi, dobra si user posted image

Meduzica, bravo za kobacanjeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
dan

danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Grem delat še eno torto

a tiramisu pa taprvo spečeno torto si že pojedlauser posted image

clock-img

26.03.2010, 14:25

clock-img

lake

pencil-img

3955

Maja Popoldan je zamene mal kasnej user posted image . Torta pride ene 10cm visoka, pa tud okol namažeš z marmelado in čokolado.

Lorena Na CSD-ju izpolniš obrazec, priložiš izvide, in napišeš neka svoja opažanja, kaj pa ni niti nujno. To je to user posted image

clock-img

26.03.2010, 14:26

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mmmmmmmm se mi kr sline cedijo

clock-img

26.03.2010, 14:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Maja Popoldan je zamene mal kasnej user posted image . Torta pride ene 10cm visoka, pa tud okol namažeš z marmelado in čokolado.

Lorena Na CSD-ju izpolniš obrazec, priložiš izvide, in napišeš neka svoja opažanja, kaj pa ni niti nujno. To je to user posted image

Sem mislila čakat, da moj pride omov, pa nisem zdržala user posted image  Moja je bolj nizka...tko ene 5 cm. mogoče 6. Sem delala v tavelikem kvadratnem pekaču in nisem imela pojma kolko več naj vzamem. Pa sem dala sestavine x2...bi zgleda mogla x3. Mah bo že. Sem že namazala noter in povrhu, zdej pa čakam, da moj jagode prinese, ker jih bom dala mal navrh. Bom poslikala user posted image

Flaška...ja tak user posted image  sem. Zdej grem pa še čevapčiče pečt. In krompir.

clock-img

26.03.2010, 14:55

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Njamsi! Ko bi jaz lahko bila mal user posted image  user posted image Zdele bi ful Mc jedla... Ampak samo na skretu visim, mislim da ne bi bilo preveč zdravo.

clock-img

26.03.2010, 15:03

clock-img

lake

pencil-img

3955

Sej večje škode nebi mogla narest. Učinek bi  bil enak user posted image user posted image Sej drgač se mi pa smiliš.

clock-img

26.03.2010, 15:07

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Njamsi! Ko bi jaz lahko bila mal user posted image  user posted image Zdele bi ful Mc jedla... Ampak samo na skretu visim, mislim da ne bi bilo preveč zdravo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2010, 15:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Sej večje škode nebi mogla narest. Učinek bi  bil enak user posted image user posted image Sej drgač se mi pa smiliš.

Ti aveš da maš prav.
Sej stanje se mi lahko edin zboljša.user posted image

clock-img

26.03.2010, 15:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ti aveš da maš prav.
Sej stanje se mi lahko edin zboljša.user posted image

Go flaška...Go flaška user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2010, 15:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

joj...kaj naj pocnem...dolgcas totaln

clock-img

26.03.2010, 16:17

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

ku ku

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

26.03.2010, 16:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

ku ku. Kako kaj pri vas?

clock-img

26.03.2010, 16:44

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

flaska se ti že izboljšuje, če se ti Mc jeuser posted image . Jaz sem prej sam po TV vidla neko mastno zadevo s sirom-se mi je kar obrnilouser posted image

Pojedla sem pa 2 prepečenca, pa 2 žlici na vodi kuhanega riža-pa me spet vse tišči. Aja, pa eno Cockto sem spila-ta je bla pa zakon!Zdele smo 2 uri spali, pa dopoldan uro in pol-kako to paše.

clock-img

26.03.2010, 16:46

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

obiske smo preživeli user posted image zdaj čakamo, da moj zaključi z delom... mi kar paše, da še malo lenarim user posted image

moj otrok doseže že stvari, ki so na mizi... vključno z mačkom, ki je bil do včeraj tam varen user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.03.2010, 16:48

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

obiske smo preživeli user posted image zdaj čakamo, da moj zaključi z delom... mi kar paše, da še malo lenarim user posted image

moj otrok doseže že stvari, ki so na mizi... vključno z mačkom, ki je bil do včeraj tam varen user posted image user posted image user posted image

Ubogi mucuser posted image user posted image user posted image PA bravo Muser posted image user posted image user posted image

H. je tud zadnjič iz mize vzela magic cup in si postregla za pituser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem