writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

09.03.2010, 14:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

papua v velikosti pa kar prekašate ja,ampak v teži pa ne user posted image

maja WTF iz đeziuser posted image ...da nisem prehitro kaj obljubla user posted image

baje nek jazz kafič v PO. Nisem še bla. Od zoje brat hodi baje tja osvajat. Sam ne vem al kelnarje al obiskovalke. No....če tadrugo, pol je za njegovo dobro, da ostane tisti večer doma user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko gremo pa na bowling

clock-img

09.03.2010, 14:03

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Šivilja, kako narediš solato iz koromača?
A si dobila pošto?

KatMat....naslednje srečanje je 19.3. v PO. Najprej pica, pol pa đezi.

Katera pride?

Koromač narežem na krhlje, malo skuham v slani vodi, k hladnemu primešam koščke mocarele in zabelim z bučnim oljem in kisom.

Pošte še nisem dobila, razen če je danes - še nisem šla gledat.
Danes je tak čuden dan, se kar ne znam zorganizirat. Ga je že pol mimo, pa nimam nič za pokazat.user posted image

clock-img

09.03.2010, 14:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

T. dobi pa jutri copatke user posted image

clock-img

09.03.2010, 14:09

clock-img

tubby

pencil-img

858

Hoj hoja, AJM STIL ALAJV!  user posted image user posted image user posted image
sm moj je z nočne pa ne morem do računalnika k je spal...

pa tale vreme... učer sm šla na en pogreb pa mi ni blo lih do praznovanja 8. marca....

pa ne telovadbo ne hodim pa mi manjka user posted image kdaj bo že služba da bo denar user posted image

clock-img

09.03.2010, 14:10

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Majana - plesnivih sirov nisem jedla v nosečnosti, zdaj jih pa jem (pa imam jaz tudi nekje daleč zadaj v spominu, da naj jih ne bi) - pa itak je bil tukaj konkretno prepečen. Pa če smo že pri tem tudi svinjine ne bi smela, pa suhega mesa - se pravi pršuta in vratovine.
Sam veš kaj na riž pa polento pa jaz ne funkcioniram!
Ja, pa gobe tudi jem - ne eksotike, samo kakšen suh jurček v rižoti, mislim, da je ne bo fental. Sem pa opazila, da so jo suhe lisičke grozno napenjale (itak piše v knjigah, da so najtežje prebavljive gobe, ma OK).
Najhuje je bilo pa po muškatni buči, ki je kao super, ko je imela kar drisko in še ponoči 8x kakala sluz.

Skratka jaz delam malo po filingu - opijam se ne, s kavo se ne nalivam, klobase ji glih ne dam za jest, pa izogibam se tistim stvarem za katere točno vem, da jo ful napenjajo.

clock-img

09.03.2010, 14:14

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

A si dobila pošto?

Katera pride?

kuga????

clock-img

09.03.2010, 14:15

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Katmat.: ah dej nehi Flaska jst sem najbližja Katmat za torto sam 10 minut narazenuser posted image user posted image

a se greva vn zment user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
flaska, smotanga, sam druzga nimam sej če ne bi bla kronično neprespana, me to še ne bi tolk zmotilo, danes sem pa ekstra sitna

pol pa boljš zanj da danes sploh domov ne prideuser posted image

Jst morm pa v trgovino danes. Se mi ne da razlagat mojmu, kaj je treba kupit. Sem zadnjič poslala sam po plazma piškote, pa prnese domov tiste za tiramisu

Na mejl mu napiši, še slike lahko zraven prpopašuser posted image

clock-img

09.03.2010, 14:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

A si dobila pošto?

Katera pride?

kuga????

user posted image user posted image user posted image user posted image Tja se hodi osvajat kelnarje in obiskovalke noooouser posted image

clock-img

09.03.2010, 14:16

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Požrla home made carbonara pa solato. Matr je to dobro. Samo je treba rit dvignit izpred ekrana. To je najtežji del.

clock-img

09.03.2010, 14:17

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Maja - dobila, najlepša hvala!!!!!!! Če prideš do LJ, te peljem na pijačo.

clock-img

09.03.2010, 14:17

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Za srečanje sem tud jaz user posted image user posted image

maja a boš ti že ok pol do petka za pico?

Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko user posted image

katMat...a prneseš torto. Dudi praznuje user posted image

uuu pa res....ja draga prijateljica potem pa res dobis eno tortico

clock-img

09.03.2010, 14:18

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Požrla home made carbonara pa solato. Matr je to dobro. Samo je treba rit dvignit izpred ekrana. To je najtežji del.

Točno tako

clock-img

09.03.2010, 14:20

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Sej to je šele naslednji petek. Jah pit morda ne bom mogla, ker imam baje 2 škatli. Jem pa vseeno lahko user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HAHA...kjer se tepeta dva......user posted image

clock-img

09.03.2010, 14:21

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

A si dobila pošto?

Katera pride?

kuga????

user posted image user posted image user posted image user posted image Tja se hodi osvajat kelnarje in obiskovalke noooouser posted image

aha aha...ok

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Kako to mislš tortico? Torto se reče user posted image user posted image , tortica je premejhna

clock-img

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalouser posted image Pa sem mislila da so bili meni namenjeniuser posted image

clock-img

09.03.2010, 14:25

clock-img

Leela

pencil-img

3101

greš na klub glasbe jazzy postojna na FB-ju:
je na železniški postaji. Jaz sem bila tam samo, ko sem šla vlake z L. gledat.user posted image
v bowlingu sem pa jaz slaba. Če ne bi imeli tiste ograjce gor, ne bi nič zadela user posted image

papua lepe merce

< Sporočilo je popravil Leela -- 9.3.2010 14:28:07 >

clock-img

09.03.2010, 14:26

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Men je včeraj prinesel Merci. Sam na sekret sem šla, je že par čokoladic manjkalouser posted image Pa sem mislila da so bili meni namenjeniuser posted image

flaska take stvari se skriva!

clock-img

09.03.2010, 14:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

flaska take stvari se skriva!

predolgo si bla na sekretu user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.03.2010, 14:46

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Evo pripravla polnjenega piščanca in zdej se že peče tud Tiana sem uspavala,imam še cunje za pospravt.

Katmat: Dej ti,ker se bolj spoznaš na te gostilne"bi blo lepo da bi starše pelala nekam za vikend bi jih pelala na koslilo sta mi full pomagal pri selitvi ......pa dej mi predlagi kam ali če imaš kakšen link?

flaska:Ja ni problemov se lahko uzuni zmenva sam jst imam privilegije,ker sem nosečauser posted image user posted image user posted image

A veste kdo se res dolgo ni javil tukaj na forumu cveka..a katera kej ve kaj se dogaja znjo da je ni nič gor?

clock-img

09.03.2010, 14:49

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

A veste kdo se res dolgo ni javil tukaj na forumu cveka..a katera kej ve kaj se dogaja znjo da je ni nič gor?

spremenila je ime, zdaj je razocarana 123

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

09.03.2010, 14:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

moja rižota je tudi dobro uspela user posted image pa precej simpl je za naredit user posted image bomo jutri spet, mam še bučo user posted image

clock-img

09.03.2010, 14:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Evo pripravla polnjenega piščanca in zdej se že peče tud Tiana sem uspavala,imam še cunje za pospravt.

Katmat: Dej ti,ker se bolj spoznaš na te gostilne"bi blo lepo da bi starše pelala nekam za vikend bi jih pelala na koslilo sta mi full pomagal pri selitvi ......pa dej mi predlagi kam ali če imaš kakšen link?

flaska:Ja ni problemov se lahko uzuni zmenva sam jst imam privilegije,ker sem nosečauser posted image user posted image user posted image

kaj iščeš in kolk daleč?

clock-img

09.03.2010, 14:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HAHA...kjer se tepeta dva......user posted image

ma nobeno od teh....da bo presenečenje....

TKO DA CE MA KERA KAKSEN PREDLOG ALI SLIKICO TORTE ZA NAŠO DUDI-ZS!

clock-img

09.03.2010, 14:59

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Aja zdej ima drug nick....sploh nisem vedla!

katmat:Ja nevem bolj tuki okol okolica LJ. lahko še Moravče...nevem no da ni lih v Kamniku?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem