writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

11.03.2010, 13:57

clock-img

Anonimen

U. danes še ni spal... je bil 1x tik pred tem, a mi ni uspelo.

z zobno pasto mu še ne umivam zob, ker mi je pri O.ju rekla, da dokler ne zna izpljuniti paste naj mu je ne dajem. bomo pa v kratkem imeli zobozdravstvene preglede.

si tudi O. ni želel umivati zob oz. sem se matrala, da sem mu umila tistih par zob, ko je bil še dojenček... enostavno je zaprl usta pa konec. si jih je sam umil z igranjem kolikor si jih pač je. več sem dosegla šele s knjigico Mišek Tip pri zobozdravniku, potem ko je že malo bolje razumel stvari. zdaj si jih umiva 2x dnevno, a rajši brez zobne paste kot z njo.

U. pa uživa, ko ga ščetkam. se mu kar smeji.

šivilja, s čim pa očistiš potem zažgano posodo? se trudim pri eni kozici pa mi ne rata.user posted image
glede šaha pa nogometa: to je odlična kombinacija! tvoj sin bo vrhunski nogometaš! komaj čakam, da bom navijala zanj! a je pri Iliriji?

O. mi je pa porisal zaboj za igrače z alkoholnim flomastrom. premišljujem, če bi mu dala še barve ali naj se zvečer potrudim in zbrišem...

clock-img

11.03.2010, 13:57

clock-img

Anonimen

danes so mi pa usojeni začetkiuser posted image

clock-img

11.03.2010, 13:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nevem zakaj sem prebrala da bodo danes dokladi pa jutr porodniska....sit

clock-img

11.03.2010, 14:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nevem zakaj sem prebrala da bodo danes dokladi pa jutr porodniska....sit

wishful thinking...

bi blo pa to zelo fajn

clock-img

11.03.2010, 14:02

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kati a nimaš ti  starševsko nad.

clock-img

11.03.2010, 14:04

clock-img

mama11

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
Popoldne morva pa s T po copate za v vrtec sem vidla da ma že čist na koncu prst...pa sm gledala da so cicibanove samo do 26 številke torej ima še dvoje fore ker ima zdaj 24 številko...pol pa ne vem kaj mu bomo dali,najbž balerinke samo ne vem če jih smejo metuser posted image ...al pa te ala robezke

Nič jamrat Dudi, moja starejša bigfootka je ravnokar prešla na št. 26, pa je bila novembra stara 2 leti user posted image user posted image user posted image user posted image  Nabavila sem ji Superfit copate, pa so super, zelo mehki.

Umivanje zob - starejša zelo nenavdušena, se pregovarjamo, ampak mami/oči zmagata, ker si pač oba v njeni prisotnosti umivava zobe in pač ve, da brez tega ne bo nič. Mlajša pa uživa, če si le kdo vzame minutko, da ji masira zobe in dlesni z zobno krtačko ali tisto silikonsko krtačko, ki se jo da na prst. Starejša ima od Welede zobno pasto brez fluora (ji dajeva fluorove tabletke zjutraj in zvečer), mlajša pa nima še nič.

clock-img

11.03.2010, 14:05

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Maja - če kupim Pamperske, jih kupim v DM

Imam -25% za pampers za porabit do 31.3. Jst jih ne kupujem, ker mam dm-jeve in sem zadovoljna. Ker si se edina javla, ti ga kr pošljem.

Še en kupš kupinčkov sem imela, pa nič ne najdem zdaj. Vem kdaj jih bom....aprila.

clock-img

11.03.2010, 14:07

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

hvala

Pišuka Maja - te bom mogla pa na orenk pijačo peljatuser posted image - že šparam

< Sporočilo je popravil šivilja -- 11.3.2010 14:10:37 >

clock-img

11.03.2010, 14:14

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

hvala

Pišuka Maja - te bom mogla pa na orenk pijačo peljatuser posted image - že šparam

Ah, sej ni problema...se mi zdi škoda v smeti metat, ker se kr pozna, če kupiš ene par paketov.

Imam še bubchen -25% in Za aptamil Immunofortis 2 kupon za -2,5€.

Anyone?

clock-img

11.03.2010, 14:16

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

kati a nimaš ti  starševsko nad.

nop

clock-img

11.03.2010, 14:19

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MAJA ZA KAKŠEN APTAMIL TO?ups črke

clock-img

11.03.2010, 14:31

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

MAJA ZA KAKŠEN APTAMIL TO?ups črke

aptamil Immunofortis 2 - v pločevinki

clock-img

11.03.2010, 14:39

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

šivilja, s čim pa očistiš potem zažgano posodo? se trudim pri eni kozici pa mi ne rata.user posted image

pecilni prašek in kis

clock-img

11.03.2010, 14:42

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ugotavljam, da sem dejansko zares že predolgo z mulci. vse kar znam delat je previjat, kuhat, pospravljat, še bruhat sem se sedaj naučila. v zadnjih 4letih sem delala 7 mesecev. user posted image

clock-img

11.03.2010, 14:54

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ugotavljam, da sem dejansko zares že predolgo z mulci. vse kar znam delat je previjat, kuhat, pospravljat, še bruhat sem se sedaj naučila. v zadnjih 4letih sem delala 7 mesecev. user posted image

Vau. To je pa res dolg časa. Sej si se najbrž čist odvadila v službo hodit?

clock-img

11.03.2010, 14:56

clock-img

Anonimen

koala.cek - hvala. bom poskusila.

imaš pa dobro predispozicijo za še enega mulčka... user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:00

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Hvala enako... 3 leta... 5 mesecev in pol user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:01

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

H. zaspala-grem hitro še jaz....

clock-img

11.03.2010, 15:03

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

A čem it peš v vrtec ali z avtom? Katera je že bila zunaj?

clock-img

11.03.2010, 15:05

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

ugotavljam, da sem dejansko zares že predolgo z mulci. vse kar znam delat je previjat, kuhat, pospravljat, še bruhat sem se sedaj naučila.

Vse v en glas:

WELCOME, KOALCEK!
WE LOVE YOU, KOALCEK! user posted image

clock-img

11.03.2010, 15:05

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

koala.cek - hvala. bom poskusila.

imaš pa dobro predispozicijo za še enega mulčka... user posted image

prvih nekaj mesecev z obema, sem bila prepričana da bomo kmalu imeli še enega. mali je fajn spal, jedel, ležal, in spet spal. bilo je lagano.

a sada ? no way. mogoče tam leta 2015. pa še takrat bo moral svet postati veliko lepši in prijaznejši. neprespanih noči, previjanja, dretja, pregovarjanja imam dovolj za to stoletje. včasih si prav želim biti samska. ja, sem grozna - sej vem. kar šikanirajte meuser posted image

clock-img

11.03.2010, 15:07

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ugotavljam, da sem dejansko zares že predolgo z mulci. vse kar znam delat je previjat, kuhat, pospravljat, še bruhat sem se sedaj naučila.

Vse v en glas:

WELCOME, KOALCEK!
WE LOVE YOU, KOALCEK! user posted image

I LOVE YOU TOO MY DEAR !

clock-img

11.03.2010, 15:08

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

A čem it peš v vrtec ali z avtom? Katera je že bila zunaj?

peš. definitivno.

clock-img

11.03.2010, 15:13

clock-img

Anonimen

prvih nekaj mesecev z obema, sem bila prepričana da bomo kmalu imeli še enega. mali je fajn spal, jedel, ležal, in spet spal. bilo je lagano.

a sada ? no way. mogoče tam leta 2015. pa še takrat bo moral svet postati veliko lepši in prijaznejši. neprespanih noči, previjanja, dretja, pregovarjanja imam dovolj za to stoletje. včasih si prav želim biti samska. ja, sem grozna - sej vem. kar šikanirajte meuser posted image

user posted image

čas je že bil, da se vrneš med nas! da te spreobrnemo v supeRR mamo!
moja mulčka postajata vedno večja samorastnikauser posted image  U. se je že naučil sam nositi pleničko v koš... še prej si obriše rituser posted image , tavečji pa že gleda oglase, kje bi bil lahko za vajenca.

clock-img

11.03.2010, 15:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Punce- katera je že bla tista torta s čokoladnim nadevom ki ste jo neki hvalile? Dudi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem