writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

08.03.2010, 09:39

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje user posted image user posted image user posted image   

Bravooooooo! Čestitam. Za 3 mesece podaljšajo ane? Ful sem vesela!

clock-img

08.03.2010, 09:42

clock-img

majana79

pencil-img

8822

To vam pa moram povedat... so me pravkar klicali iz CSD... imamo odobreno podaljšanje user posted image user posted image user posted image   

no vidiš! user posted image user posted image user posted image

pa smo te mogle skor prepričevat

super!

clock-img

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

K.tja user posted image user posted image user posted image , da se čim prej izkopljete iz tega.
Pa tko je bil razpoložen? Pri nas so ponavadi po bruhanju nekomunikativni. Pa dobra si, da v tem najdeš razlog za smeh, še posebej sredi noči. Jaz sem ponavadi na robu histeričnega izpada.

clock-img

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Bravooooooo! Čestitam. Za 3 mesece podaljšajo ane? Ful sem vesela!

Ja, za 3 mesece so podaljšali... Zdej še samo operacijo na maj prestavimo in se porihtamo potem in smo zmagali... :)))

Šivilja... ja itak bi bilo 1000x boljš, da sploh ne bi rabili... Grem takoj v službo, samo da bi bil Lukec zdrav....

clock-img

clock-img

Anonimen

petrazg, sicer bi bilo bolje, da bi bilo z L. vse okej, ampak vseeno pa super, da so ti podaljšali!

clock-img

08.03.2010, 09:43

clock-img

Anonimen

Jaz sem ponavadi na robu histeričnega izpada

sem zjutraj nadoknadilauser posted image

hvala za pikepoke!

clock-img

08.03.2010, 09:44

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

bravo petrazg!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

08.03.2010, 09:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ktja user posted image

clock-img

08.03.2010, 09:48

clock-img

Anonimen

super, KatMat_samo bo še kar nekaj dela... ampak vi tako ali tako to obvladate!user posted image

Dudica, hvala... pa čestitke M. za prve samostojne korakce!user posted image

clock-img

08.03.2010, 09:51

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

O super....je pa še velik za nardit. Vidm, da kablov še ni noter. Cena je pa kr solidna...lahko bi blo mal manj, glede na to, da je še ful za vložit. Hudiča kako navijajo cene...pol se pa čudijo, da nič ne prodajo.

Kolko imaš pa od tam do LJ? Sem bla v cerknici nazadnje ene 8 let nazaj...se ne spomnim ravno. Pa še vsa zaljubljena sem bla. Dol je men viselo za jezero in vse skup user posted image

clock-img

clock-img

lake

pencil-img

3955

Petra super za podaljšanje user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

K.tja user posted image user posted image user posted image , da se čim prej izkopljete iz tega.
Pa tko je bil razpoložen? Pri nas so ponavadi po bruhanju nekomunikativni. Pa dobra si, da v tem najdeš razlog za smeh, še posebej sredi noči. Jaz sem ponavadi na robu histeričnega izpada.

Katja user posted image user posted image za škratka mala.... Povej O. naj se čimprej pozdravi, da bo lahko šel v zoo.... Bo videl, da imajo ježevci novo hiško...

clock-img

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

K.tja....pozdravte se! A je sploh še kaka familija zmajčkov, da so komplet zdravi (tut brez umirajočih decov)?

clock-img

08.03.2010, 09:52

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Mi smo zdravi v kompletu... user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 09:53

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

super, KatMat_samo bo še kar nekaj dela... ampak vi tako ali tako to obvladate!user posted image

Dudica, hvala... pa čestitke M. za prve samostojne korakce!user posted image

brat bo okna po nabavni ceni zrihtu pa zastojn montiru...kar je knaufa bo tud on zastojn naredu...svak bo pa vse kar je podov in pohistva naredu on....

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

K.tja....pozdravte se! A je sploh še kaka familija zmajčkov, da so komplet zdravi (tut brez umirajočih decov)?

trenutno smo to pri nas samo hvalila pa ne bom...tok tok user posted image

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

hehe...mi

clock-img

08.03.2010, 09:55

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mi smo zdravi v kompletu... user posted image user posted image user posted image

Vsaj eni....naj tako ostane!

clock-img

08.03.2010, 09:56

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

oooo pa sej vas je kr neki.....ostanite zdravi!

clock-img

08.03.2010, 09:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

O super....je pa še velik za nardit. Vidm, da kablov še ni noter. Cena je pa kr solidna...lahko bi blo mal manj, glede na to, da je še ful za vložit. Hudiča kako navijajo cene...pol se pa čudijo, da nič ne prodajo.

Kolko imaš pa od tam do LJ? Sem bla v cerknici nazadnje ene 8 let nazaj...se ne spomnim ravno. Pa še vsa zaljubljena sem bla. Dol je men viselo za jezero in vse skup user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.03.2010, 10:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

petrazg user posted image user posted image user posted image

maja
a si ti dobila une dozice???...sem vidla ko sem čekirala ikeo da majo tud neki podobnega

clock-img

08.03.2010, 10:06

clock-img

Anonimen

tako naj ostane!!! pa pri vas Dudica, KatMat,... tudi!

punce, hvala za pikapolonice...

KatMat, potem boste pa hitro porihtali. meni je kar malo žal, ker nisem šla v kakšen bolj praktičen poklic. (ko pa sem starše poslušalauser posted image )
evo: user posted image , da se vam vse lepo izide!

clock-img

08.03.2010, 10:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

jaz ce bi se sla se enkrat solat bi tud sla v kaksno bolj prakticno stroko...

clock-img

08.03.2010, 10:20

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

se javljam po celem vikendu...ste čist preveč naklofale user posted image Smo šli v petek žurat, je blo fino, samo sobota je bla potem spet user posted image No, nama je vsaj tašča kuhno pa kopalnico spucala medtem, ko je malega čuvala, tako da sva se v čisto stanovanje zbudila. Pa tut mali ni bil preveč naporen, zgleda čuti, kdaj nimam res nič energije user posted image Včeraj je bil pa itak tak lep dan, da smo bli več ali manj zunaj...

In spet je teden naokoli...gre hitro ta čas. Je pa mali priden in še kar spi ponoči, enkrat papca, zbuja se pa načeloma ne, mogoče enkrat za dudico, tako da se vsi naspimo.

Danes je pa sicer lep dan, a tako piha zunaj, da ne vem, če bomo šli kaj ven...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem