writing-img

RE: Z majčki 2009 - 10. del

clock-img

17.03.2010, 16:17

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja nevem, a je sploh katera zainteresirana za večerni čvek jutri? Vse so pridno tihouser posted image
Ma zarad mene lahko kjerkoli.

A sam mene pa ne maraš?user posted image user posted image

Joj pa tebe mam najrajš! A greva same žuratuser posted image

ja, ja, to vsaki rečešuser posted image user posted image user posted image

Lahko greva žurat!

clock-img

17.03.2010, 16:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ej, spoštovana Dudlzi- kdaj greste v Ikeo, neki bi rabila 

ne vem pol sem mami klicala če kaj gre da bi mi prinesla,pa je rekla da naj pridem tja in da gremo babe same...tko da ne vem kdaj bo to

zgovarjaš! Kdo bo pa men pipo prnesu user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst...ko se bo Z odločla, da bo zdrava!
Sva šle vseeno ven in vozičkale 2 uri. Mater nimam nič kondicije. Pol sva šle po M in domov. Zdej čakamo mojga, da kosilo prnese.

O, zakon. Pol pa mi pipo prnes, pa jo pridem iskat k tebi... Seveda ne pozabi na teranov liker in pršut.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem komot aneuser posted image

Hmmm....lahko bi bla še bolj komot: no pol mi pa pipo kupi, pa mi jo kr prnesi, pa mko boš že k meni pršla, prinesi še liker in pršut. To pomeni bit komot user posted image

maja kdaj pa maš zdej v plani it...če ti seveda uspe?

takoj ko bo z par dni zapored zdrava in ''normalna''

clock-img

17.03.2010, 16:28

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ja nevem, a je sploh katera zainteresirana za večerni čvek jutri? Vse so pridno tihouser posted image
Ma zarad mene lahko kjerkoli.

A sam mene pa ne maraš?user posted image user posted image

Joj pa tebe mam najrajš! A greva same žuratuser posted image

ja, ja, to vsaki rečešuser posted image user posted image user posted image
Lahko greva žurat!

user posted image

clock-img

17.03.2010, 16:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a bo katera kaj pri Clecle naročala?jaz bi sicer vzela kopalke za M, ampak mi je čist mim plačat pr 9 E še 4 E poštnine. lupijo! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.03.2010, 16:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ledenka šivilja je že naročala...za druge pa ne vem...

clock-img

17.03.2010, 16:40

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a bo katera kaj pri Clecle naročala?jaz bi sicer vzela kopalke za M, ampak mi je čist mim plačat pr 9 E še 4 E poštnine. lupijo! user posted image

Jaz sem sicer že naročila, lahko pa vprašam, če mi dajo v isto poštnino še te kopalkice, ker poslali sigurno še niso - sem poslala danes zjutraj. bom poslala en mail, samo povej mi katere in kolk št..

< Sporočilo je popravil šivilja -- 17.3.2010 16:41:12 >

clock-img

17.03.2010, 16:45

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Drugače je bilo pa prav fajn danes.

Stanovanje je že poštimano - tudi plazmon piškoti iz vseh lukenj user posted image , otroka pa vesela ostankov.

Petra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 16:46

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

šivilja a si dobila kakšno fency darilo?

clock-img

17.03.2010, 16:49

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Še ne, ker ni bilo miru, da bi naročale in bojo večinoma doma pogledale in potem po telefonu naročile, če kaj rabijo.
Ma je blo tako lušno, da je bilo že zaradi tega vredno.

clock-img

17.03.2010, 16:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Še ne, ker ni bilo miru, da bi naročale in bojo večinoma doma pogledale in potem po telefonu naročile, če kaj rabijo.
Ma je blo tako lušno, da je bilo že zaradi tega vredno.

user posted image ...verjamem user posted image

clock-img

17.03.2010, 16:54

clock-img

tubby

pencil-img

858

OO zunaj je blo pa kar hladno user posted image ko sva šla na sprehod...

Flaska Tanja men se tud zdi da bi blo bolš kje drugje, res parking je obup v mestu, S Petro zmer ful iščeva user posted image

se bi pa blo lepo kaj zmenit, čeprav smo zadnič na kavi govorile (k.Tja, PetraZg, Lake in Ajetam) da bi šle dop kar v Tuvoli z otroci če bo sonček???

clock-img

17.03.2010, 16:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Jaz sem sicer že naročila, lahko pa vprašam, če mi dajo v isto poštnino še te kopalkice, ker poslali sigurno še niso - sem poslala danes zjutraj. bom poslala en mail, samo povej mi katere in kolk št..

tele otroške kopalne hlačke 114180 in otroške kopalne hlačke 114182, št. 86/92

hvalaaaa! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

17.03.2010, 16:57

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

se bi pa blo lepo kaj zmenit, čeprav smo zadnič na kavi govorile (k.Tja, PetraZg, Lake in Ajetam) da bi šle dop kar v Tuvoli z otroci če bo sonček???

to je pa zmenjeno user posted image

clock-img

17.03.2010, 16:57

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Tubby - nekaj se za jutri menijo za Tivoli, Jaz na žalost ne morem

Ledenka bom poskusila

Najdeni predmeti - en TW katalog, TW darilce (škatlica) in ena Nuby žlička

Šibam velike otroke zabave, H pa spančka

clock-img

17.03.2010, 16:59

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

to je pa zmenjeno user posted image

RES ?user posted image Kdaj pa?

clock-img

17.03.2010, 16:59

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

A pozna katera kako punco (al pa če bi katera sama to počela), ki bi bila potnica za eno kozmetiko?
Kozmetična smer ni pogoj, je pa zaželjeno, da se spozna na kozmetiko.

clock-img

17.03.2010, 17:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

šivilja, katalog je moj user posted image sem ga na koncu pozabila... bom vzela, ko pridem po zadeve!

tubby, naqjbrž ob kake 11h-12h, bodo še druge povedale, kdaj jim paše! user posted image

clock-img

17.03.2010, 17:23

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Petrazg - mislim, da je tudi vaša flaška tukaj ostala (oz. ena flaška je tukaj, pa mislim, da je vaša)

clock-img

17.03.2010, 17:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

maja kaj si zdej še zastopnik user posted image

clock-img

17.03.2010, 17:48

clock-img

ajetam*

pencil-img

275

Šivilja bilo je lepo.Si super!! Pa pecivo, mmmm. Upam ,da nisi imela potem preveč dela s pospravljanjem.

Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna....user posted image

Jutri upam ,da bo bolj toplo. Sem pa jaz še zmeraj za Tivoli.

clock-img

17.03.2010, 17:53

clock-img

Anonimen

mi nazaj iz zooja.
je bilo luštno, kljub temu, da ni bilo sončka.

mali majček veselo raziskoval kamenčke pa iglice pa sipo... tooooliko novega zanj, ki je do sedaj bil vedno v vozku! se mu je odprl nov svet in nazaj grede v avtu zakomiral: umazan kot še nikoliuser posted image . tudi veliki majček je užival_samo 1x sem ga preoblačila.

sem se pa pri sebi smejala... ko sem želela, da mali vidi slona, veliki pa je hotel h kačam.... je že tekel tja, ko sem se "mirno zadrla" da naj hitro pride, ker se tam za drevesom skriva pošast (drugo ni palilo), zraven pa en par z lepo vzgojenim eno do dveletnikom, ki me je gledal kot starševsko čudo, ki straši svoje lastne otroke.
pa da ne bi napačno razumeli: O. obožuje pošasti! samo ve, da niso vse dobreuser posted image ...

grem pospravljat, da bomo lahko pico spekli. (in O. je sam od sebe pospravil dvdje, ki jih je razmetal U.!user posted image )

clock-img

17.03.2010, 17:54

clock-img

Anonimen

Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna....

kaj se je zgodilo?user posted image

clock-img

17.03.2010, 17:55

clock-img

Anonimen

šivilja, je bilo tudi meni všeč na TW! zvečer pregledam katalog.user posted image

clock-img

17.03.2010, 17:55

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Petrazg , da je bila pot čim bolj mirna....user posted image

kaj pa je blo?

clock-img

17.03.2010, 17:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

se moramo tud v ZOOju kdaj dobit user posted image nisem bila že zelo zelo dolgo! bom pa tudi jaz nabavila letno karto user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem