IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
A je zelo narobe, če se otrok igra z električnim kablom? Sicer je izklopljen, samo ravno vzgojno pa ni?
to poskušam preprečevat... ampak ravno prej je grickal polnilc od mobija. vključen

moj se ne more navadit, da ga izklopi.
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
moram neki delit z vami...
ne vem sicer kolk gledate kej sestavine na embalaži od hrane
zadnjič sem kupila sirni namaz Lumpi v M. (sem pač neumnica misla da je to res prilagojeno otrokom), tko da J. dam kdaj na kruh
za naju sem pa enega vzela v Hoferju od Milfine
in grem danes brat sestavine na tem od lumpija... mislim notr ni da ni, od ejev, do stabilizatorjev, želatine, ipd.
a v tem hoferjevem je samo sol (ki je pač za okus pa tut kot naravni konzervans)
čist sem zgrožena... in potem piše da so tile lumpijevi izdelki odobreni s strani ne vem koga
potem sem pa primerjala fructalov marelični premium sok (k je med najdražjimi) pa enega mareličnega iz hoferja
od tega da sta oba marelična, pa ima notr fructalov pol manjši delež marelice in potem zraven še jabolko in jagodo, eje in ostalo sranje, hoferjev je pa brez vsega in še sadni delež ima višji
sem hotla kupit sir za namazat... otroški imajo noter Eje in ne vem kaj še vse

najboljši je še smetanov namaz od MU, sam ne sme bit light.
mleko kupujem pa sam še na mlekomatu. Alpsko mam sam za rezervo, ene 2x po 2 deci, če ravno zmanjka za kavo zjutraj.
sokovi - kaj pa tiste hipp/frutekvarjante? mislim,da imata Holle in Sunval tud sok. jaz ga M. še ne dajem, pije vodo in čaj.