IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Haha, jaz tudi. Skoz se rihtam, lase imam umite, pobrita vedno ... kot da imam novega tipa, ne pa da grem rodit!
No, zgleda, da je danes dan za aprilcice, tako da se mogoce se mene kaj prime
A ta pravo tursko kavo kuhas? Ooo, to je meni ful dobro piti, ampak jaz je sploh ne znam. Vedno pride al prevec sladka al premalo, pa tisti koscki se mi po zobeh valjajo. Groza! Potem pa kar filter kavo kuham in je pac pol litra spijem

Kot bi poslušala sebe

Včeraj sem se cela pobrila v bani in sem nagovarjala trebuh, da naj pride ven, ker je mamica čisto spucana, lasje mi dišijo po vrtnicah itd. Jok brate - NIČ
Ja, turško kavo kuham. Sem imela pa probleme na začetku nosečnosti. Mi je tako smrdela, da mi je šlo na bruhanje. No, sem si to želela za cigarete, pa ni potegnilo. Zdaj bi se pa lahko zadevala z vohanjem kave. Včasih kar nos tišim v tisto posodo, ko imam kavo notri mmmmm

Turško kavo me je pa moj ati naučil kuhat in sicer mi je dal preprost recept: nikoli ne meri vode, nikoli ne meri koliko cukra misliš dat notr in nikoli koliko kave. In takrat je najboljša

Se morava midve enkrat na kavi dobit. Si mi blazno všeč, pa te sploh ne poznam

Ampak zdi se mi, da smo prav nekako povezane
Pikica_10: jooj, nate sem pa pozabila. Sem mislila, da že cartaš

Pravijo, da če boli križ, bo itak nosečnica kmalu šla, tako, da držim pesti

Ti pošljem na ZS svojo številko in kaj sem na FB
Kepica: tvoj mali je priden, vidim. Pa si se nam le javila. Te ni bilo kakšen mesec nič na spregled. Ja, res močno upam, da se kmalu rešimo, ker imam že sama sebe poln kufr, pa še vsi mi težijo, če še nisem rodila. Najraje bi jih poslala nekam...
Sasa1975: ISKRENE ČESTITKE!!!!

Naj vam bo lepo!
Memole: jaz sem bila danes 3x na wc-ju. In prisežem, da sem se komaj spokala do tja - z napol zaprtimi očmi. Vmes sem seveda preklela vse skupaj

Pri nas se je pa sonček skril
< Sporočilo je popravil Aprilčica10 -- 25.4.2010 10:25:23 >