IZVIRNO SPOROČILO: majas
babyloverka
pa še čisto prav imaš glede vzgoje... Včasih mi je prav hudo ko se zaderem, ko sem stroga...a kaj ko včasih nima nobenega spoštovanja.. Stara je 3,5 pa mi zadnjič reče-ti utihni!! Halo, sem joj brez da bi premišljevala kar z refleksom po ustah, zaprla knjigo in ni bilo pravljice. In ni bili hujše kazni ta trenutek.. pa ne bom o tem..
Kot pravijo... najtežje od vsega pri otrocih je vzgoja¨!
uh ja moja sestra tudi to uveljavlja pri tamali, ni pravljice in more it sama spat kakor ve in zna. zaenkrat učinkuje

vem pa da zna bit zelo zanimivo, utrujajoče in predvsem vsak dan kaj novega, včasih res kaj takega izustijo da sploh ne veš kako bi reagiral ali kje so to pobrali.
dacy moj je tak smešen, vidim da ga malo muči kdaj bo in kak bo, v nedeljo je imel svak r.d. moj pa tekmo pa mu pravim da ne rabi it na r.d. da naj gre na tekmo če hoče. pa do zadnjega ni vedel. pol je šel na tekmo. in me vmes klical pa sem rekla da smo še pri sestri da naj gre še na pivo

so se mu zvečer kar očke svetle, ker vem da rabi moško družbo in otroka se tudi veseli, samo mi je zadnjič rekel da mu vsi pravijo da bo zdaj drugače ampak sem mu povedala da to ne pomeni da bo zaklenjen na naju
je pa tako da ni glih prepričan če bo pri porodu, sem ga vprašala o tem pa je rekel da še bo videl kako bodo šle stvari. sem mu rekla da v finalu ne rabi bit zraven, da si pa želim da bi bil ob meni ko bom imela popadke pa še ne bom potiskala, torej v prvi porodni fazi