Pozdravljene!
Jaz še kar gnezdim
Nonstop laufam in nekaj pospravljam, pa gnajvim mojemu, ker imam občutek, da ne postavi stvari nazaj na svoje mesto točno tako kot sm si jaz zamislila
Sm mu že napisala seznam, kaj vse mora bit počiščeno ko pridem iz porodnišnice
Pa da ne boste mislile, da sm mu napisala, kaj takega kar jaz ne čistim v roku 3 dni, ampak me vseeno skrbi če bo kaj iz tega
Ker me že vsi njegovi kolegi sprašujejo, kdaj že grem, da bojo oni meli fešto
Nocoj sm pa imela neke čudne sanje o porodu... da sm šla v petek in bi mogla v soboto na rok rodit, pa sm pol neki po izoli hodla
Po moje mi podzavestni strah ven tolče še v spanju kar se poroda tiče. Zdaj že kak tedn slabše spim in me kar malo strahec drži glede poroda
Saj vem, da mimo tega ne gre, in da ko bom držala
bom pozabila, ampak vseeno...
Ste se fejst napapale žegnčka?
Jaz sm ga samo za zajtrk, toliko po običaju, kaj več pa se ga že kar branim. Zakaj bi me matralo če ni treba, pa še nism glih neki navdušenec nad tem mesom in to
Kar pa se tiče čokoladnih jajčk, pa boljše da sm kar tiho
Sm pa včeraj malo brskala kaj me čaka po porodu oz. dojenju, ker imam policistične jajčnike in bom morala na dieto
Kak je blo fajn teh 9 mesecev, ko se nism rabla obremenjevat z dietami
Upam, da bom dojila tam kako leto, da bom to malo prestavila
Prav fajn vas je brat tiste ki že cartate. Srečke, sm vam kar malo fauš
Kar se pa previjanja tiče. Uh ne vem, jaz mu skoz govorim, da bo to moral delat, pa upam da ne govorim v prazno
Zadnje čase se itak ful navdušuje nad otroci (nečaki), skoz plezata po njem in njemu ni nič odveč
Da sm jaz že kar malo "ljubosumna", ker jaz ne pridem na vrsto
Torej ko bo malo večji vem, da bo to velika naveza, ne vem pa kako se bo znašel zdaj ko še bo manjši. Bomo videli. Bom ga poskušala čimbolj vključit v dogajanje.
Lepo preživite še ta prazničen dan, čeprav će bi bilo lepo vreme bi si človek lahko marsikaj začel, zdaj pa ne vem kam se naj dama popoldan
Kake ideje?