Levinjica - ne ne bom imela CR, ampak mi bodo gel vstavili. To začne mehčati maternični vrat, krče povzroči da se začneš odpirati potem pa če gre vse ok, dobiš svoje popadke in rodiš. Tak da upam da mi ne bo treba še kakih umetnih dati. Je pa moj drugi otrok, pri prvi je šlo vse z naravnimi popadki...
ela24 -
jooooj ne, saj te hecam. Veš da si res želim da bo tudi za tabo čimprej in boš cartala. samo veš, tvoj korenjak je skoraj za 1kg lažji od mojega
sem pa imela še danes pregled pri G. pa je vse še zaprto, mali pa kar odmika glavo od porodnega kanala, mi je pokazala. Je pa bila vesela da sem se tak zmenila, da ne bo porod res še hujši ko je taki "bajsek".. saj ne dojemam veš.. Jutri grem rodit. Kot da rečeš-jutri grem na kavo. O joj...res mi živčki delajo.
Sem pa se zdaj napapcala regrata, njami. Danes se še najem ko
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
babyloverka - upam, da tvojega minejo tele predporodne muhe in se bo začel spet normalno obnašat. Veš, tudi moške daje pred porodom in ta slutnja, da zdaj bodo pa kar otroka dobili. Ženska se lažje na to pripravi, saj le 9 mesecev nosi ta zakladek pod srčkom in ga čuti. Moški pa itak vedno še dalj časa rabijo, da kaj dojamejo.
To si pa tak lepo napisala... naj jim malo bo ne
da se z njim smeje in pogovarja