photo CESTITKE ZA TVOJ ZAKLADEK
IZVIRNO SPOROČILO: ela24
Dacy, ti pa že veselo cartaš in uživaš v teh sončnih dneh. Kak lepo...
ela res je ... pa sprehajamo se ze, pa kopamo , cist fajn nam je

Ce sem cist iskrena nic ne pogresam trebuha
majas zdaj pa celo noc po malem

in zjutraj ko bos prisla v P , bo dete ze na pol zunaj

... Moj dragi pa bi tud ze

, samo kaj ko pa se ta cisca traja in sivi celijo in zdaj lih najbolj srbi vse spodaj , pa pocohat se ne morem ... vglavnem ni fajn ... majas zdaj se izkoristi in slonckaj dokler se gre , ker pol lep cas ne bo izbire
smeshka no pri meni pa je bilo skoraj 19 ur pasjih popadkov in cel cas sem bila v porodni sobi priklopljena na CTG, vmes so me ene par krat za kake pol urce odklopli, da sem se malo sprehajala... vglavnem zjutraj ob 8ih so mi vstavli tableto za sprozanje popadkov in mehcanje MV, in kr hitro so se zacele bolecine , popadki so bili ves cas hudi in redni ampak je bil problem ker sem bila cisto zaprta in MV ni bil cisto nic zmehcan, po 19 urah popadkov, pa ko sem bila jaz ze cisto brez moci, pa se je zacel pravi porod, od izcrpanosti sem komaj se potiskala, ampak sem vseeno uspela ob 3:47 ponoci na svet spravit mojga malega soncka
amelie ne daj se

Ti lepo pridi konec meseca s trebusckom se na tortico , sorodniki pa se naj pojejo od nestrpnosti
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm