amelie Jaz sem bila danes tam ob 9:30 , na CTG sem sla takoj, potem sem pa pred ambulanto cakala kr nekaj casa ampak sem pa noter bila potem celo minutko samo ... v bistvu sem bila gotova v roku malo manj kot dveh ur , potem sem sla pa se na kontrolo do moje G., vse skupaj sem bila po bolnici dve uri in pol ... CTG pa imas v porodnisnici v prvem nadstropju v perinatoloski ambulanti se oglasis in tam pustis napotnico in materinsko, potem pa gres na drugo stran hodnika na CTG
katy - danes ko sem bila na CT sem jo poklicala in sva malo pocvekale na hodniku , pravi da je vredu in da je ostala na opazovanju , tak da ce ne bo kake spremembe bo kar hitro doma
kepica vedno boljse nama kaze s tem da bova skupaj v sobi lezale ja
wannabemommy meni je ura cisto vseena ... edino majas je izrazila zeljo za dopoldne da lahko pride sama se pred vrtcom ... drugace pa jaz sem tud ZA tortico
No moj CTG danes je sicer kazal tud ze neke krivuljice ampak niso nic kaj omembe vredne ... too se vedno ni to kar bi moralo bit ... se pa zvecer ob 22:00 zacne luna , mogoce pa me luna odpelje nazaj v bolnico

, ma se samo tolazim z vsem moznim

... Sem se pa v enem tednu zredila za 2kg,

Me mama doma prevec razvaja z dobro hrano

, ampak to je se vedno premalo da bi se odrekla tortici jutri

no mogoce je tud malo na tem ker sem imela vec obleceno kot na prejsnjem pregledu ...
tropical za seznam :
+2kg, (skupaj +15kg) , NP + CTG 22.3.2010
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm