ola!
Vrnili smo se s Prekmurja, včeri smo se imeli totalno krasno bli cel dan zunaj na sončku in jst sm tud rahlo braun (oder rot

) , tko da mogoče lohka krtkovo al pa mm vsaj malenkost konkuriram, čeprav dvomim. ZVečer sva šla še neki na en piknik, ki se je že končeval, pa je blo vseeno luštno, prov fajn je takole vreme, kot sredi poletja..no danes se je pa skazilo, ko smo se pripeljali dam...(napišem pol)
živa- lepo da se oglasiš!
Neka _noč...tud tebe pogrešam!
Cojka - mah super

, ni kaj drugega za rečt, če je vse tko krasno, si prav želim, da bi jst tud tko mela. Čeprav po moje meni tudi moj Filip (tako kot od anajrim) slabše spi kot tvoj novorojenček. Hm. Drugače pa glede šivov, sej ne vem kera je pisala, da se ji je en vbod vnel...meni se je pa vnelo nekaj, kar od šiva ni razpadlo, ker so mi nekak notri všili (baje,da se to večkrat zgodi)...pol mi je pa G pogledal in je reku, da bo treba pa na opreacijo, če ne bo boljše, NE HVALA in je HB blo boljše od tedaj, ko mi je to omenu. Upam, da me zdaj ne bojo, samo po mojem mi ne uide, glede na to da sm bla šivana, pa je mel Filip obseg glavice komi 31 cm!
Krti lep pozdrav..upam, da dons spiva!

Btw. jst sm učeri kolovratila naokoli samo eno uro. Dans pa bom po mojem več, ker sme cela razživcirana (zakaj, malo preberi spodaj, malo me je tašča, malo pa mož

)
Upam, da se bomo res kaj!!! Vidle namreč. Pa jst ne morem verjet...Filip je še na poti nazaj iz Prekmurja dobu vročino 39.4!!
Jst sm totalka nasikana, kaj mi pa ostane...jutr spet ne bo šel v vrtec, valda že 5. teden. Sploh ne vem od kje je tole prišlo... mi je ena rekla, da mogoče samo kuha, zaradi stresa, ker naju ni tolko časa videl - prejle sem mu namreč dala Calpol in je bil potem ful boljši in upam, da mi čez noč ne bo dalje kuril. (menda,d a je to lahko pri tok mjehnih nekaj stresno pogojeno...ne vem čisto dobro če v to verjamem, samo bi mi blo pa vsekakor boljše kot če bi spet zbolu! We' ll see.
Itak sm cela živčna in po mojem bom rodila tud eno živčno razvalino...
Nč se tipkamo... Nočko