IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Punce ojla!
Petek 7.5. - jutri je srečanje zvezda Btc ob 11h:
MKBK
KRTKOVA
AMAZONKA3
ANAJRIM (če me še sprejmete)???
Sem si kar dovolila narest seznam da bo bolj pregledno...ostale pa se dopišite...pa brez zamere!
mene ne bo, žal ne morem Aglaia - sej če ne bi zadeve že slišala direktno od tebe, bi crknila od smeha. Ker kako pa ti to napišeš! Pri tebi še najbolj mučna smrt deluje kot stand-up-comedy-show!

Pa sej vem, kaj bi rada slišala, evo: ta dam ta dam ta dam (to so bobni): IMAŠ NADLUŠTNO PIKICO!! Sam res - kolk je huda s temi laski noooo. Jst bi tud tako Emo mela.

Glede na to, kako me zgaga nadleguje in če verjamemo starim vražam, je upanje še tu!!!
Drugače te pa ne bom nič komentirala, ker sem ti že vse po telefonu povedala. Edin zdej mi je mal žal, da ne pijem kave, ker če je to tko, pol bo moj otrok hiperaktiven, al kaj??
Obiski - danes sem imela dan odprtih vrat

; ob 11h ena kolegica, ob 12h očka, ob 13.30 MM, ob 16.30 še ena prijateljica. Vmes skuhala kosilo (
MM je bila priča - in sam tok da veš
MM - rižota je bila pohvaljena), moj prišel domov, pojedel in šel na šmarno. Še dobr, ker je tečen kot driska. Mi je očital, da zakaj pijem kokakolo, da to redi (kokakole sem spila od ponedeljka do danes 2,5 dcl!!!) in ga mam mal dost s tem teženjem. On namreč res ful več športa kot jaz in si potem (pred mano) lahko privošči ful več nezdrave hrane,jaz pa k nič ne migam pa ne smem. In to je težko sprejeti, čeprav ne morem rečt, da nima čist prav. Sam vseeno..... Sva v tišini pojedla. Jutri ne bo imel nič skuhanega, ker služkinja pa nism.
Znorela bom, ker mi miška crkuje!!!!! In nisem prov vešča unga kvadrata na laptopu. jaoooooo Kok stane nova miška??? A to lahko kupim kakršno koli al moram na kaj pazit? Kjera se kaj spozna?