hej srakice... oz vas bom preimenovala v sovice k tolk ponočujete
sm se tolk nasmejala vašim nočnim debatam, super ste!
ker je bilo govora o nekih pitah ste mi nardile lušte in enkrat ta vikend pade jabolčna pita, po domačem/preverjenem receptu
Jabolčna pita testo: zmučkaš skupaj spodnje sestavine (če je preveč mokro dodaš moko, itak) in obložiš pekač (ni nujno ga namastit, ker je masleno testo).
280g moke
1/2 žličke soli
170g hladnega masla ali margarine (kockice)
5-6 žlic ledeno hladne vode
nadev: zmučkaš skupaj in nadevaš na surovo testo
1,1kg narezanih ali naribanih jabolk
50g sladkorja
sok 1 limone
2 žlički cimeta v prahu
pred koncem peke na vrh dodaš še 30g kockic masla/margarine in 2do3 žlice medu. testiren sie!
mkbk malenkost, s to kontracepcijo se ubadam že skor cel mesec

mi je bla ful kriza zdej k je bla 6tednov suša

no, po pregledu pri g pa končno nekaj akcije

ja jst se nagibam k bakrenemu ker mi hormončki že tako nagajajo (sm baba zmešana

), sam bom vidla kolk boleče M bom imela zdej po porodu - če bodo prehude, bom vzela pa hormonskega, kaj pa čem. ma mislim da tega vložka ni čutit med

najbrž sploh ne veš da ga imaš, vsaj upam no

ker čene bo takoj vn letu
aglaia ja je fajn k se na previjalni kakec sam pocedi ja, sam počaki da ti enkrat kihne alpa zakašlja vmes

boš vidla pol rafal... sm mogla celo kopalnico po tleh brisat
ja k gre tvoj v službo ti bo pa zvečer že pripravu za naslednji dan kosilo

(malo morgen, je reku moj

), pa skrinjo boš imela založeno z napol pripravljenim futrom, pa tašči in mami boš lahko rekla naj te nafutrajo če jih moreš že prenašat na obisku

v trgovino pa gre možek komot preden pride domov, sam na mejl mu jst pošljem seznam za v trgovino preden štarta iz službe
upam, da se ti danes ponoč ni mleko skisalo od živčnosti, pa da si našla primeren povštr
ajaaa, tiste
podloge imam jst sicer na zalogi za postelco za pod rjuho, če slučajno pride ponoči kej mimo
kratke hlače pa pr meni tudi no-go

no me vsaj sonce ne opeče

že tako sem k kuhan rak če samo povoham sonce
amazonka čestitke za rd od pupe, pa itak za mami (ker se je 9 let nazaj matrala v porodni)
meni je prou fajn k smo
zmešane mame in bodoče-mame

mi vsaj ni treba sam o dreku/kapljicah/... brat