Jutro srakice!
Sicer sploh ne vem če vas zanima
, ampak nekomu moram povedat... se moram pohvalit, da sem se prvo noč doma malo (ampak res malo) spočila
. V P je tak direndaj non stop, da nisem spala tri dni in tri noči
(no prva noč je bila še doma, ko nisem spala zaradi popadkov!). Če ga ne sračkajo novorojenčki, skačejo okrog sestre, pa strežnice, pa čistačice, pa ta vizita una vizita.....v glavnem nič mira.
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
MM - kako je Galu všeč Bežigrad????? Bolje, da mu je, ker je izdja potnega lista zanj še v postopku in če se bo kaj pritoževal (beri; ne bo pridno spal ponoči), bomo na komisiji še enkrat pregledali vlogo!!
Gal zelo uživa doma, sicer je imel zvečer manjši izpad, pa nam ga je vseeno uspelo pomirit in zrihtat. Danes ponoči se je zbujal na 2 uri, kar pomeni vsaj kakšna urica tudi za moje spanje

, se mi pa zdi da je

bolj zmatran kot pa jaz (pa je danes zraven naju veselo smrčal

).
Krtkova ti sporočam, da je Gal nadvse srečen za Bežigradom in upam da dobi potni list

(drugače niti do Eme ne bo mogel na obisk

). Seznamček je pa ful, ful, ful lep!
Naročili smo že patronažno in zdaj čakamo, da pride enkrat do 12-ih

.
Aglaia si me pomirila, da bom tudi jaz enkrat deležna takega srečanja

. Res vas je ful velik na seznamčku...sploh so mi pa včeš vsi dodatki (vozički, trebuhi ...

). Kdaj grem pa lahko prvič ven?
NN česa pa vse ne smemo jest...jst sm v P dobila za kosilo svinjino

...
Počasi grem....aja, pa še neki....ful, ful, ful hvala
krtkovi, aglaii in mkbk, ki so že iz P poslušale moje sračenje, predvsem pa mi lajšale domotožje in poporodno stisko

.
Lepo se imejte na srečanju, pričakujem pa potem celotno poročilo kako ste se imele in predvsem kaj ste jedle
. LAČNA SEM!!!