lumpa moje sožalje
marjanaj bi ful rada prišla danes, sploh, ker je tak sonček, pa sem še vedno brez avta
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Evita ima zdej vse omare v sobi in ful enih pripomočkov, pa posteljnino, pa še enga velkega krokodila.
krtkova če imaš krokodila iz Ikee, potem imaš enakega kot jaz. Sem ga dala v njegovo posteljo, pa je skor večji kot postelja. Da ne govorim, da se Tai ob njem izgubi
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Da ne govorim, da sem malemu kupila žametne hlače . Verjetno sem mislila za na plažo
cojka ti imaš samo hlače, veš kaj vse imam jaz. SEj sem ti rekla, vse plišasto Jaz ne vem a sem res tok blond, da tud malo nisem razmišljala. Jaz bi revčka sredi poletja oblekla v bodi z dolgimi rokavi in čez plišastega pajaca, seveda z dolgimi rokavi. Ma da se loh po glav kresnem.
Pa hvala, da si včeraj z mano dežurala. Mi je bilo veliko lažje, sem bila potem ob polnoči pri hranjenju vsa naspidirana.
barvne plenice- ja so res ful lepe, samo tudi neuporabne. Jaz sem imela do zdej samo 1x za ven zeleno za pokrit pred sončkom. Doma skoz uporabljam bele za podiranje kupčka. Tako, da so barvne res bolj za okras.
krtkova jaz sem se tud vedno smejala cojki, da ima tok plenic. Jaz jih imam 30, pa ti povem, da jih je premalo, tako, da jih grem ta teden še kupit.