cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: ljubljanske nosečke - 3.del

clock-img

29.03.2010, 12:03

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Še dobro, da mi nisi padla po tleh, ker bi me kap user posted image

clock-img

29.03.2010, 12:03

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

krtkova...ne se zafrkavat. Čim prej pejd domov.

www.petrca.net

clock-img

29.03.2010, 12:16

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

petrca - jst nism nč klicala, jst sm sam šla! user posted image in zdej mam nalepke pa je vseen kdaj jih koristem... mislm ni nujno da grem zdej aprila, loh bi jih tud maja porabla... sm vprašala kaj pa skupine pa urniki pa je rekla da to vse na prvem predavanju zveš!

neki sm ugotovila... a mislte da je vseen nasledn tedn začetek v pondelk čeprou je praznik??? nisem prej sploh pomisnla... zdele k sm na faksu vprašala če loh nasledn pondelk pridm k drugi skupini... pa me gleda in mi reče da je v pondelk itak praznik user posted image user posted image user posted image user posted image

katrinka - sicer si bla prepozna s postom ga nisem več vidla... ampak sm vprašala kaj pa nalepke za dekompresijo pa je rekla da so te iste... tko da pejt jih iskat pa se samo na dekompresijo naroč...

krtkova - mrš domov!!!

clock-img

29.03.2010, 12:22

clock-img

mkbk

pencil-img

838

krtkova - če te kej potolaž...samo še dva mesca smo noseče (ene) pol se bo pa spet pričelo vzpostavljat normalno stanje...user posted image  MM še dobr, da si bla ti zraven

Jst sm pa LAČNA za umrt! Pa na pico grem šele ob treh... a do takrat lahko pa kar guznem al kako?!?!?! Pa nimam nč v službi.....en jogurt, k mi pa ne sede, sem jedela mal bombone za lakoto, ma mi je zdaj še slabo za nameček!

Neka noč where are you?

Komi čakam, da se pupa kej oglasiuser posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 29.3.2010 12:23:05 >

clock-img

29.03.2010, 12:44

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

krtkova - če te kej potolaž...samo še dva mesca smo noseče (ene) pol se bo pa spet pričelo vzpostavljat normalno stanje...user posted image  MM še dobr, da si bla ti zraven

Sej jst sm ubistvu sam neumnosti stresala, da je čas hitreje minil user posted image .

A samo še dva meseca praviš user posted image ...jst bom že zdej počla...hlače so mi premajhne, jst ne vem a vzhajam tle v službi user posted image , ker zjutri so mi ble glih za glih user posted image .

clock-img

29.03.2010, 12:51

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

krti takoj domov, bo bolje zate...zgleda da si nekaj fasalauser posted image user posted image ....

meni se ne da delat user posted image user posted image user posted image dobro, da še ta teden delam...me je pa šef spraševal, kdaj bo fešta user posted image user posted image user posted image , je rekel, da ne gre nikamor na tisti dan, drugi pa lahko user posted image user posted image user posted image ...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

29.03.2010, 13:04

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

ne morem domov. user posted image Mam na knap plus ure, da me cel april ne bo. Sej bom zdržala, še 3 ure!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 13:10

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

neki sm ugotovila... a mislte da je vseen nasledn tedn začetek v pondelk čeprou je praznik??? nisem prej sploh pomisnla... zdele k sm na faksu vprašala če loh nasledn pondelk pridm k drugi skupini... pa me gleda in mi reče da je v pondelk itak praznik user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst mam napisan, da je začetek aprilskih predavanj 6.4.

http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

www.petrca.net

clock-img

29.03.2010, 13:11

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

krti aha, torej moraš delat...poskusi veliko pit, pa kaj vseeno pojest, čeprav ti ne paše...samo naj ti hitro minejo te ure...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

29.03.2010, 13:13

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

krti aha, torej moraš delat...poskusi veliko pit, pa kaj vseeno pojest, čeprav ti ne paše...samo naj ti hitro minejo te ure...

sej jem, veš. Sm orenk zajrtkovala, malicala in zdaj tudi kosilo pojedla.
hvala.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 13:13

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

dons očitno pač ni moj dan.
user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 13:14

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
user posted image

A ni še polna luna dons (oz. ponoči iz danes na jutri) ?

www.petrca.net

clock-img

29.03.2010, 13:19

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

Sm prej v liftu slišala, da je baje luna dons user posted image ja. Sej pol ni čudn da sm tolk raztresena user posted image

clock-img

29.03.2010, 13:19

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 13:22

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

hvala za objemčke!!

sam imata prav, na koledarju piše, da bo dons ponoč polna luna. Upam, da to ne pomeni še ene neprespane noči!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 13:23

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Sm prej v liftu slišala, da je baje luna dons user posted image ja. Sej pol ni čudn da sm tolk raztresena user posted image

Na koledarju je sicer narisana na 30.4. ob 4:25, ampak povsod poslušam, da je dons.

Mene pa dons tko hrbet boli, da sploh ne vem, kako naj si nastavim stol v službi. user posted image  Neki časa napol ležim, mal napol sedim, mal se sprehajam, ... Po mojem je najbolš, da grem domov in se postavim v vodoravni položaj. user posted image

www.petrca.net

clock-img

29.03.2010, 13:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2010, 13:40

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 13:54

clock-img

MaliMišek

pencil-img

850

petrca - jaz se tudi sprehajam po sobi, po hodniku, stoje pišem na računalnik, stoje berem gradivo,.... Mene pa vse neki tišči!!!

user posted image user posted image user posted image smo že tri....to je očitno služben sindrom user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.03.2010, 14:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.03.2010, 14:03

clock-img

petrca2507

pencil-img

1105

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
user posted image user posted image user posted image smo že tri....to je očitno služben sindrom user posted image user posted image user posted image

Sigurno. user posted image
Ampak vidve nista več daleč od dopusta/porodniške. Jst mam pa še mesec in pol. user posted image

www.petrca.net

clock-img

29.03.2010, 14:15

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

krtkova - za boljši danuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=26Y2jgbmd0o&feature=related

tole bom lahko šele doma pogledala, tuki mamo blokado na vse, razen na rr!!user posted image

sm šla user posted image  in se mi zdi, da se zdej pa mal boljš počutim.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

clock-img

29.03.2010, 15:02

clock-img

katrinka

pencil-img

5356

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

katrinka - sicer si bla prepozna s postom ga nisem več vidla... ampak sm vprašala kaj pa nalepke za dekompresijo pa je rekla da so te iste... tko da pejt jih iskat pa se samo na dekompresijo naroč...

super hvala, sem predvidevala da je tako samo raje vprasam...no...se mi res se ne mudi a ne...hehe...ste se vse pred manouser posted image

krtkova - upam da is kaj bolje zeuser posted image

clock-img

29.03.2010, 15:36

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

petrca - sej jst mam ta letak... buča!! sam se mi je tko zdel da je 6.4. ponedeljek... ker sm nekje prebrala da se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu... hahaha!! hvala! user posted image

clock-img

29.03.2010, 15:51

clock-img

krtkova

pencil-img

1840

srake, lepo se imejte pri šipcu. Mene iz jasnih razlogov žal ne bo!!

drugič!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem