IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
neka_noč...moja sodelavka vedno pravi, da ni vse samo v navadnem horoskopu, ampak je treba gledat tudi podznak.
TUKAJ imaš en horoskop za otročka.
Hvala. Sem prebrala.
Podznak velja za odraslo dobo.
Mkbk na ORL pravijo temu terapija. Gre za čiščenje noska s fiziološko. Navadno imajo postopek narisan/opisan pri pediatrih v čakalnicah - midva sva dobila napotke na ORL. Tudi praktično so nama pokazali. Predvsem meni, ker mi sploh ni bilo jasno kako naj to počnem.
Glede na to, da ni dojenček, temveč velik fantek, se mu čisti tako, da mu nacentriram curek iz stekleničke direktno v nosek (eno nosnico) in nato spihava ven, nato je na vrsti še druga nosnica. Postopek nekaj časa ponavljaš, da dobiš ven vse "mačke" (tudi morebitne zasušene globoko v nosku) ven. Gre ogromno sluzi ven. Je pa to pomembno zaradi žrelnice, posledično vpliva tudi na govor - moj ima medzobo izgovorjavo, zato obiskujemo logopeda. Upam, da bo kaj pomagalo - sem slišala, da naj bi to pripomoglo le 10%
Nataša vidve se kar hecita s Krti. Vem da sta ok bejbi - me pa prav zanima kaj sta v podznaku.

Sicer pa ti tudi dobiš enega ovnčka - upam, da ovničko.

Krti ti boš na boljšem.
Sok pa le spij. čin čin še tebi. Jaz bom na vodi. Mislim da. Upam, da ne bom le na cevki
Nataša ti imaš ponovno neke probleme z davčno.

Reč jim že enkrat, da naj te ne sekirajo več. Pa denar naj ti nakažejo, da bo mir. Zagrozi jim.
Res imaš smolo.
MM sem šele sedaj doumela/videla, da si pri Ruskem carju - jaz sem pa pod Ruskim carjem. Proti Savi. Tam kjer je baseball igrišče. In nogometno igrišče... in otroško igrišče. Točno tam. Sva zelo blizu.